Kako dolgo traja, da bi obnovili bonitetni rezultat?

Kazalo:

Kako dolgo traja, da bi obnovili bonitetni rezultat?
Kako dolgo traja, da bi obnovili bonitetni rezultat?

Video: Kako dolgo traja, da bi obnovili bonitetni rezultat?

Video: Kako dolgo traja, da bi obnovili bonitetni rezultat?
Video: ПОЛНАЯ ЗАЧИСТКА БУНКЕРА АЛЬФА НОВИЧКОМ – Last Day on Earth: Survival 2023, Oktober
Anonim

Q. Ja imajo stari dolg, ki se še vedno pojavi na mojem kreditnem poročilu in škoduje mojim kreditom. Kako dolgo bo trajalo, da bom obnovil bonitetni rezultat?

A. Ker je vaš kreditni rezultat izračunan z uporabo podatkov v vašem kreditnem poročilu, je ključ za izboljšanje tega, da očistite svojo kreditno zgodovino. Obstaja nekaj preprostih, proaktivnih korakov, ki jih lahko sprejmete, kot so odpravljanje napak v vašem poročilu o kreditu in plačevanje računov pravočasno.

Vendar pa je v nekaterih primerih ponovna izgradnja vašega kreditnega rezultata čakalna igra. Slab dolg bo povlekel vaše kredite, dokler ne bo dosegel določene starosti in bo odstranjen iz vaše kreditne datoteke.

Delinquencies ostanejo na vaši kreditni zgodovini za 7 let od prvotnega datuma, ko so postali zapadli. Nekateri javni zapisi, takšne sodbe in izključitve, ostanejo tudi na vašem kreditnem poročilu 7 let.

Stečaj 7. poglavja je bolj resen in lahko ostane v svoji kreditni zgodovini že 10 let. In neplačani davčni zavezanci za 15 let ostanejo v svoji kreditni datoteki.

Torej, čas, potreben za popolno obnovo vašega kreditnega rezultata, je odvisen od tega, kdaj in zakaj ste imeli v svoji kreditni zgodovini negativne spremembe.

Komplet za preživetje kreditnih točk - brezplačna večpredstavnostna video tutorial s tremi strategijami za zvišanje bonitetnih ocen!

Pridobite knjigo denarnih deklet!

Iščete več denarja ali velikega darila? Dvignite kopijo (ali več!) Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate resnično vedeti o denarju, ne da bi vas bogastili s tem, kar vam ni. Prenesite ebook različico ali papirno kopijo v vaši najljubši knjižni knjigi danes! Več nasvetov iz denarja

Priporočena: