Kako sem plačal 20 $ / uro med srednjo šolo

Kako sem plačal 20 $ / uro med srednjo šolo
Kako sem plačal 20 $ / uro med srednjo šolo

Video: Kako sem plačal 20 $ / uro med srednjo šolo

Video: Kako sem plačal 20 $ / uro med srednjo šolo
Video: Аудиокнига Екатерина Вильмонт Рыжий доктор. часть 3 2023, Oktober
Anonim
Ko sem bila v srednji šoli, nisem vedela ničesar o športu, imela sem najslabše rezultate v svojem matematičnem razredu, nisem imela igre s punčkami …
Ko sem bila v srednji šoli, nisem vedela ničesar o športu, imela sem najslabše rezultate v svojem matematičnem razredu, nisem imela igre s punčkami …

… pa bi lahko pisal.

Odločil sem se, da želim drugačno službo, kot da delam v piceriji blizu moje hiše.

In (to je bilo v poznih devetdesetih letih) sem bil v internet in tehnologijo. Šalil sem se, da sem želel pridobiti znanje iz računalništva, samo brez matematike in brez programiranja, ker sem bil velik idiot.

Kakorkoli že, okoli letnega študenta / juniorskega leta sem sedel in našel več spletnih mest z grozljivo kopijo … in jih po e-pošti povedal, da lahko popravim svojo spletno stran in jim pomagam pri večji prodaji.

Sem po elektronski pošti približno 50.

20 odgovorov.

Imel sem resne klice s 3.

In končal sem z enim podjetjem, ki mi je plačal 20 $ / uro in mi kupil mobilni telefon za opravljanje prodajnih klicev. To je bila velika stvar za srednješolskega otroka.

In to je bilo očitno odprtje, da sem videl, da medtem ko sem zaslužil 4,25 $ / uro, ki je pizza, sem lahko naredil nekaj več zabave.

Vse se je začelo s preprostim korakom. Opazil sem njihove težave (grozno angleško na svoji spletni strani), jim napisal sporočilo, kako jih lahko popravim, nato pa samo kliknili »Pošlji«.

To je povsem drugačen način približevanja svetu. Večina nas čaka, da nam nekdo pove, kaj storiti, kaj popraviti in kako to storiti.

Za malo ljudi, ki lahko proaktivno prepoznajo težave in predlagajo popravke, vam nikoli ne bo skrbelo, da bo opravilo zanimivo delo, ali pa bo izredno dobro nadomestilo.

In danes, želim vam pokazati.

Za osebo, ki pošilja najboljšo smolo, sem namenila 1000 dolarjev.

Že deset let sem želela pokazati, kako lahko spremenite svoj pristop - ziggy, ko se lahko drugi zag in v denarju, podjetju, celo razmerju - izjemno osvobajajo. Zato sem se odločil, da bom dala svoj denar, kjer so moja usta.

Odložil sem 1000 dolarjev, da bi najel koga, ki mi bo petek poslal najboljše glasove.

To delam zato, ker želim pokazati moč, da se osredotočim na VEČ, namesto da bi bilo manj.

To je smešno - obstaja razlog, da je enostavno govoriti o zmanjševanju: Vsi pozna področja življenja, ki bi jih lahko zmanjšali: prehrana, nakup pijač, dragi izdelki za lepoto.

Zato pisanje o rezanju je tako pogosto, kot so šale za prdove - to je poceni smeh, ki ga vsi dobijo. To je piščančji parmezan denarnega in poslovnega sveta.

Zanimivo je, da ko ljudje pišejo o zaslužku več, so reakcije ljudi refleksivno negativne:

"Ni načina, da bi me kdo zaposlil … nimam nobenih veščin, ki bi jih nekdo plačal."

Res? Opozarjam na vse, kar že plačujejo:

  • Spremembe olja (ki se lahko naučijo narediti v 20 minutah)
  • Restavracije (lahko se kuhajo)
  • Lep plašč (zakaj ne bi dobili samo polovico cene enega od Wal-Marta?)

Lahko vam dam intelektualne argumente ves dan …

… ali pa ti lahko samo pokažem.

V preteklosti sem najel osebnega kuharja, stilista za fotografske poganjke, nekoga, ki bi pomagal pri potovanju / rezervaciji leta, itd.

Če mislite, da imate naklon, pošljite e-pošto z najboljšo idejo. To sem storil v srednji šoli, ko sem vzel svoje znanje (pisanje), moje interese (tehnologijo) in našel več spletnih mest, s katerimi bi lahko pomagal pri svojem problemu (prodaja).

Kaj pa ti?

Kasneje ta teden bom delil najboljše in najslabše parcele in vam pokazal, kako lahko začnete zaslužiti na strani - tudi če menite, da nimate nobenih veščin, ki bi jih nekdo plačal.

Moj cilj je pomagati nam radikalno rekonceptualizirati idejo VEČ. Če vam lahko pokažem, kako enostavno je pretvoriti svoje obstoječe veščine v dohodek … opravil bom svoje delo.

Smetišča so v petek!

Ta natečaj je zaprt. Ne preučujem več parcel, ampak hvala vsem, ki so sodelovali!

P.S. Nasveti: moje zaznamke lahko pregledate za vpoglede. Lahko pa tudi Google Charlie Hoehn, ki je poslal eno najboljših igrišč, ki sem jih kdajkoli dobil (in ga sem najel za delo z mano leta).

Priporočena: