Kako upravičenci zbirajo koristi življenjskega zavarovanja?

Kazalo:

Kako upravičenci zbirajo koristi življenjskega zavarovanja?
Kako upravičenci zbirajo koristi življenjskega zavarovanja?

Video: Kako upravičenci zbirajo koristi življenjskega zavarovanja?

Video: Kako upravičenci zbirajo koristi življenjskega zavarovanja?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2023, September
Anonim

Q. Želim razumeti, kaj se bo zgodilo z življenjskim zavarovanjem, ko bom umrl. Ali bo zavarovalna družba prišla in naj najde svojo ženo, da ji bo dala prednosti, ali pa bo morala zahtevati denar od njih?

A. Ni prijetno razmišljati o svoji smrti, vendar je življenjsko zavarovanje resnično pomembna tema. Pogodba, sklenjena med vami in zavarovalnico, je za plačilo ugodnosti enemu ali več imenovanim upravičencem, če umreš. Lahko bi bil finančni življenjski slog, da bi bili vaši najbližji varni, če niste bili v bližini.

Na žalost je eden od 600 ljudi upravičen do nezavarovanega življenjskega zavarovanja. V zadnjih letih so zavarovalnice pod pritiskom državnih in zveznih vlad podvržene boljšemu delovanju pri iskanju upravičencev.

Toda kljub njihovim prizadevanjem še vedno obstajajo več kot milijardo dolarjev neporavnanih življenjskih zavarovanj!

Zato se nikoli ne zanašajte na zavarovalnico, da najdeš svoje ljubljene, ker se koristi ne plačujejo samodejno. Na vas je, da vaše upravičence seznanite s svojimi politikami in kako pobirati izplačilo, če umrete.

Vaši upravičenci se bodo morali obrniti na zavarovalnico po telefonu ali na spletu, da jih obvestijo o svoji smrti, predložijo zahtevek in predložijo potrdilo o smrti. Če je vaša politika kupljena prek delodajalca, se mora vaš upravičenec obrniti na oddelek za človeške vire ali upravitelja.

Namesto da bi tvegali kakršno koli zmedo, ustvarite preprost kontrolni seznam, ki vsebuje najpomembnejše zavarovalne in finančne podatke. Nato ga pošljite svojim upravičencem ali jih hranite z drugimi dokumenti za nujne primere, kot so volja in direktive o zdravstvenem varstvu. Ti in tvoja družina bosta vesela, da si.

Kliknite tukaj, če želite prenesti PDF Legacy Checklist zdaj!

Druge povezave, ki vam bodo morda všeč:

Kako najti izgubljene politike življenjskega zavarovanja

Kdo potrebuje življenjsko zavarovanje? Ti si!

5 Dejstva, da poznate Term življenjsko zavarovanje

35 + Najboljša finančna in produktivnostna orodja

Poveži se z mano po spletu Facebook, Twitter in Google+

Kliknite tukaj za prenos 2 prosta poglavja o denarnih dekletih "Smart Moves", da bi povečali bogastvo

Pridobite knjigo denarnih deklet!

Iščete več denarja ali velikega darila? Dvignite kopijo (ali več!) Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Povedal vam je, kaj morate resnično vedeti o denarju, ne da bi vas bogastili s tem, kar vam ni. Pridobite papirno knjigo ali ebook danes!

Zaščiteni Clay Ljudje slika iz vljudnosti Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: