Kako lahko zvišam slabe bonitetne ocene in se kvalificiram za hipoteko?

Kako lahko zvišam slabe bonitetne ocene in se kvalificiram za hipoteko?
Kako lahko zvišam slabe bonitetne ocene in se kvalificiram za hipoteko?

Video: Kako lahko zvišam slabe bonitetne ocene in se kvalificiram za hipoteko?

Video: Kako lahko zvišam slabe bonitetne ocene in se kvalificiram za hipoteko?
Video: Princes of the Yen | Documentary Film 2023, Oktober
Anonim
Image
Image

z Laura Adams

Q. Pred nekaj leti smo zamudili 90 dni za plačilo hipoteke. Vendar smo opravili posojilo, spreminjali smo se z našimi plačili in od takrat nismo zamudili. Problem je, da prestopništvo še vedno prizadene našo kreditno sposobnost. Kako se lahko znebimo slabih kreditnih točk in se kvalificiramo za hipoteko?

A. Ker je kredit za gradnjo potreben čas, vam priporočam, da se osredotočite na dejavnike, ki so pod vašim nadzorom:

  1. Preverite svoje poročilo o kreditih za napake. Nepravilna informacija v svoji kreditni datoteki lahko povzroči, da so vaše ocene nizke. Obiščite annualcreditreport.com, če si želite brezplačno ogledati svoja poročila in takoj odpraviti morebitne napake.

  2. Plačajte račune pravočasno. Vaša zgodovina plačil je največji dejavnik pri izračunu vaših bonitetnih ocen. Tudi zamujeno plačilo lahko celo letno škoduje vašemu kreditu. Torej se prepričajte, da ostanejo na vrhu računov in kreditnih računov, da nikoli ne dovolite,

  3. Uporabite kreditne račune. Da bi ustvarili kredit, morate imeti kreditne račune in jih odgovorno uporabljati. Poskrbite, da boste imeli vsaj eno kreditno kartico, ki jo uporabljate za majhne nakupe vsak mesec. Nato v celoti plačajte račun z datumom zapadlosti.

  4. Image
    Image
  5. Zmanjšajte dolg. Če imate visoke kreditne kartice ali kreditne linije v primerjavi s kreditnimi omejitvami, jih čim prej plačajte. Dobro pravilo je ohranjanje stanja pod 30% vašega kreditnega limita.
  6. Posvetujte se s posojilodajalci. Če se poskušate odobriti za potrošniško posojilo ali hipoteko, se posvetujte z več posojilodajalci o njihovih smernicah za odobritev. Pomagali vam bodo razumeti njihove specifične zahteve in dali priporočila za izboljšanje vašega kredita, čeprav se lahko kvalificirate čim prej.

Druge povezave, ki vam bodo morda všeč: 5 Pogosto zastavljena vprašanja o vaši kreditni oceni Kako priti do kreditne kartice z Bad Credit 25+ Najboljša orodja za upravljanje in produktivnost denarja Komplet za preživetje kreditnih točk - brezplačna večpredstavnostna vadnica s strategijami za zvišanje bonitetnih ocen!

Pridobite knjigo denarnih deklet!

Iščete več denarja ali velikega darila? Dvignite kopijo (ali več!) Denarnica, Smart se premika za bogatijo. Povedal vam je, kaj morate resnično vedeti o denarju, ne da bi vas bogastili s tem, kar vam ne. Prenesite ebook različico ali papirno kopijo v vaši najljubši knjižni knjigi danes!

Image
Image

Eraser in slaba posojila podjetja Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: