Domovi za prodajo v domovih za plavajoče domove

Kazalo:

Domovi za prodajo v domovih za plavajoče domove
Domovi za prodajo v domovih za plavajoče domove

Video: Domovi za prodajo v domovih za plavajoče domove

Video: Domovi za prodajo v domovih za plavajoče domove
Video: Чего мне НЕ ХВАТАЕТ в Японии спустя 10 лет жизни 2023, Oktober
Anonim

Lahkoto se počutite, kot da ste na dopustu 24/7, če živite v eni od teh odličnih skupnosti na vodi.

Kaj, če bi lahko dobesedno živeli naprej voda? To je točno to, kar dobiš s temi plavajočimi domovi in čolni za prodajo na Truliji. Ampak ne pomeži jih! Hišica lahko zapusti pristanišče pod močjo in je pomorsko plovilo. Plavajoči dom je v bistvu struktura, zgrajena na plavajoči ploščadi.

Preden začnete s lovom s plavajočo hrano, morate nekaj stvari vedeti. Za predjed, življenje na vodi lahko vključuje nekaj pristojbin, ki jih ne uporabljate za plačilo - kot so pristojbine za priveze in najem čolna. Te skupnosti pogosto imajo združenja lastnikov stanovanj, tako kot njihove sosednje države, ki niso na morju. Plus davki se lahko zelo razlikujejo glede na vašo lokacijo. Nazadnje je zavarovanje financiranja lahko izzivov (ne boste upravičeni do hipoteke, ker ni zemljišča), inšpekcijski pregledi so ponavadi dražji, saj zahtevajo morsko raziskavo.

Če ne morete dobiti dovolj zajamčenih vodnih pogledov, je morda vredno kompromisov! Od očarljivih, domiselnih čolnov do plavajočih se domov, ki izgledajo kot da so na trdnem tleh, te lastnosti prihajajo skupaj z odloženim življenjskim slogom, ki ga boste imeli radi.

 • Image
  Image

  Živeti na jezeru: 320.000 USD, 13 Admiral Way, Pottsboro, TX 75076

  Vsak dan se počuti kot sobota v pristanišču Harbour Village, čudovita in mirna skupnost moderno-rustikalnih plavajočih hiš, ki leži na vrhu jezera Texoma, ena največjih celinskih jezer v državi. Skupnost privlači sproščene prebivalce in turiste, ki želijo zasebnost z lastnim čolnom, vendar bližino prijaznih sosedov, ki delijo svojo ljubezen do jezera. Dajte jim val, ko popeljete popoldansko križarjenje, nato pa zaplujte čoln poleg troslovnega dvoposteljnega plavajočega doma. Ko uživate v sončnem zahodu z velikega sprednjega verandi, medtem ko kosite na ulovu dneva, ne boste verjeli, da ste kdaj živeli na drug način.

 • Image
  Image

  Centralno plavajoči dom: 325.000 $, 2706 Westlake Ave. N, Seattle, WA 98109

  Tukaj je vaša priložnost za življenje Brez slepe v Seattlu fantazija v očarljivem plavajočem domu. Ta očarljiva enosobna enoposteljna ladja imenovana Morske alge je celo na istem mestu kot dom Tom Hanksa v filmu - soseska Westlake na jezeru Union. To je ena od štirih glavnih sosesk v Seattlu okoli jezera, v katerem živi 507 plavajočih domov. Na samo 452 kvadratnih metrov, Morske alge prinaša majhen domači trend na vodo. Sprehodite se na Cheshiahud-Lake Union Loop do obmorske jedi ali kajaka po jezeru do umetniške četrti Fremont. Odnesi domov mikrobov, nato pa si oglejte svet, ki ga peljete iz udobja Morske algeJacuzzi ali krova na strehi.

 • Image
  Image

  Mesto, ki živi, primestno udobje: 460.000 USD, 252 N. Tomahawk Island Drive, Portland, OR 97217

  Ta dom vam omogoča, da izstopite - tudi v domiselni Portland. Slavno eklektično mesto ima svojo plavajočo sosesko: Tomahawk Moorage, ki se nahaja na otoku Hayden. Sosednja soseska se počuti kot primestna, predvsem zato, ker imajo ti plavajoči domovi dovolj prostora za razširjanje, hkrati pa ponujajo udobje in udobja, ki jih pričakujete v neokrnjeni naravi. To zagotovo velja za tridelni dom z dvema spalnicama s tlemi z odprtim nadstropjem in velikimi glavnimi apartmaji. Ta dom ponuja tudi zastekljeno parkirišče, tako da je vožnja po kopnem prav tako enostavno kot križarjenje vzdolž vode.

 • Image
  Image

  Počasno življenje: $ 545,000, 620 Warbass Way # 47, Friday Harbor, WA 98250

  Tukaj boste živeli v življenju majhnega mesta, vendar imate še vedno veliko možnosti, da naredite pravo na dosegu roke. Petek Harbour je staromodna pomorska vas na otoku San Juan, WA. Počasno mesto je samo 1 kvadratni kilometer, vendar še vedno ponuja veliko perks. Prinesite domov sveže izbrane izdelke s tedenskega trga kmetov na Brickworks Plaza (kulturno središče mesta), nato pa bivajte na krovu tega očarljivega enosobnega jedilnega plavajočega doma z imenom Otter Magic. Deževen dan? Naredite načrte, da se boste srečali na večerji pri enem od številnih očarljivih jedi na bližnji Spring Spring. Pričakujte, da bo vaš obrok v razredu počasne hrane, saj v mestu nima samo ene hitrosti hrane.

 • Image
  Image

  Celoletni turist: 699.000 dolarjev, 14577 NW Larson Rd # 9, Portland, OR 97231

  Tukaj je, če združite pobegniti od vsega, ko imate vse. Ta posthumska plavajoča hiša se nahaja na območju, ki je podeželja na način, ki je lahko samo severozahod Pacific, z bujnimi gozdovi, čudovito reko in dramatičnim gorskim pogledom. To je odlična počitniška točka, vendar je lep kraj za celo leto, ki živijo preveč. V tem upscale umiku boste imeli tone prostora, ki ga je zasnoval Marc Even, eno največjih imen v plavajočem dizajnu. Hiša ponuja tri spalnice, dve in pol kopeli in 2.620 kvadratnih metrov, da pokličete svoje.

 • Image
  Image

  Klasično Kalifornija: 1,545 milijona dolarjev, 25 E. Pier, Sausalito, CA 94965

  Delite dobro življenje z družino in prijatelji proti klasični zlati državi ozadju gore in morja. Sausalito je bil sinonim za plavajoče domove že od zgodnjih dni kot umetniško umikanje do sedanjega statusa kot končni cilj za luksuzne luksuze. Desetine čolnov v tej soseski predstavljajo to estetiko.Vsak je prostoren, ne da bi bil razsvetljen in lepo podroben brez moteč od neverjetno pogledov Richardson Bay in Mount Tamalpais. Zgrajena leta 1973, ta tri spalnice, dve in pol kopalni plavajoč dom se prilega desno v soseski vibe. Ure v presenetljivih 2.600 kvadratnih metrov! Kaj storiti z vso sobo? Seveda gostite zabavo! Naročite širjenje iz bližnje Davey Jones Deli, nato pa pojdite do ene od vaših dveh krovov za koktajle in pogovor.

Priporočena: