10 čudovitih (in realnih) sprednjih vrat

Kazalo:

10 čudovitih (in realnih) sprednjih vrat
10 čudovitih (in realnih) sprednjih vrat

Video: 10 čudovitih (in realnih) sprednjih vrat

Video: 10 čudovitih (in realnih) sprednjih vrat
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, Oktober
Anonim

Očasno vklesan, svetlo pobarvan ali bleščeče v steklu, vsaka od teh osupljivih vrat naredi krepko oblikovalsko izjavo.

Vhodna vrata so prva priložnost, da naredijo dober vtis. In če ste kdaj povprašali, da vaš nepremičninski posrednik preskoči pretekli prikaz za sestanek zaradi neprijetne hiše v hiši, ste takoj ugotovili, kako resnično je pomembna prevlada. Ti 10 domov za prodajo na Truliji se ponašajo z lepimi portali - popolna navdih za vaš osebni iskalnik doma.

 • Image
  Image

  Cowabunga (Nizko): $ 414.999, 3009 Elizabeth St., Bellingham, WA 98225

  Zaprtje vinske trte na dvojčkih pokrovov dodaja omejitev pritožbe na ta obrtniški bungalov v Bellingham, WA. Dve spalnici, enoposteljna soba je že tako srčkan kot gumb, s svojimi brusnicami-rdečimi vhodnimi vrati in lokacijo vzdolž ene od mestnih manjših cest. Zgrajena je bila leta 1926, posodobljena je bila brezbarvna vstopna plošča, plošče iz trdega lesa in ploščic, podzemne kuhinje z vdolbino razsvetljave in odprtim nadstropjem, ki omogoča čim večji del bungalova 1150 kvadratnih metrov. Glavna spalnica se odpre na veliko zasebno ograjeno dvorišče.

 • Image
  Image

  Oblikovanje valov v Carolini: 539.000 $, 1031 Bennet Lane, Carolina Beach, NC 28428

  Samo morsko dno iz obale, ta sodobni v slogu pozdravlja goste s prednjimi vrati naslikal srečno senco sonca. Vrata suhega okna zagledajo kdo je zunaj, toda popolnejši pogled ponuja visokotehnološki zvonec, ki je naložen s fotoaparatom in interkom. Potem, ko se gostje identificirajo, bodo prag prestopili v prostor, ki je preplavljen z naravno svetlobo, ki je preplavljen z naravno svetlobo, od sodobne kuhinje s kremenom do pritlične telovadnice. Ampak, če se kdaj odločite, da se boste potrudili za vadbo, boste imeli enostaven dostop do Carolina Beach Fitness Loop.

 • Image
  Image

  Globoko okoli robov: $ 765.000, 3019 E. Bonanza Road, Gilbert, AZ 85297

  Ta 3,637 kvadratnih metrov prebivališče v Gilbert, AZ, sedi približno 20 kilometrov jugovzhodno od Phoenix. Dom pozdravlja goste s krožno opeko dovoz, ki je odmevala v ogromno obokanih vhodnih vratih. Lesena in kamnita notranjost ima več ukrivljenih linij. Arched vhodi ustvarijo občutek veličine v že hvaležni bivališču, medtem ko obokani portiko odtenki ob bazenu obrt. Zabavno dejstvo: zgornja meja domu je navdih iz vile v južni Mehiki in vsebuje 234 Saltillo ploščic med lesenimi tramovi.

 • Image
  Image

  Pivot (al) trenutek v puščavi: $ 825,000, 24 W. Linger Lane, Phoenix, AZ 85021

  Ste kdaj slišali za ključna vrata? Tukaj je tečaj crash: Vrata so nameščena z uporabo niza zatičev namesto tradicionalnega tečaja. Pins so nameščeni na zgornji in spodnji strani vratnega okvirja, ne na strani, kar omogoča boljšo porazdelitev teže in omogoča, da se vrata (običajno večja od običajnih) vlečejo navznoter in nazaj. S čistimi črtami in arhitekturnim okusom, vrtljiva vrata omogočajo sodoben dizajn. To je verjetno zato, ker je bil eden posebej izdelan za ta sodoben dom v severni osrednji Phoenix, le nekaj kilometrov od centra mesta. Zamrznjena steklena in kovinska vrata namigujejo na 3,168 kvadratnih metrov velikih čudovitih občutkov. Popolnoma prenovljen dom je težek na steklu in organskih materialov, kot so les in marmor.

 • Image
  Image

  Verona z Južno Jersey: $ 849.000, 283 E. Kings Highway, Audubon, NJ 08106

  Podprt s kvartetom stolpcev, ta dom sedi ravno čez reko Delaware iz Philadelphia, PA. Balkon Juliet ponuja pogled na drevesno obrobljeno stanovanjsko ulico v Južnem Jerseyju. Pod njo je obesna svetloba osvetlitev dveh vrat z osvetljenimi stekli, ki nakazujejo, kaj bo priti: osrednja dvorana Colonial z odločno tradicionalno estetiko. Preddverje pozdravlja goste z zakrivljenim stopniščem in pogled na dnevno sobo s štirimi spalnicami z dvojno višino, opremljeno s črnim kaminom iz marmorja in z visokim stropom, visokim 20 metrov. Po meri in trim po naročilu lahko najdemo v celotnem domu v višini 3.704 kvadratnih metrov.

 • Image
  Image

  Moderna hobitova hiša: 925.000 $, 3395 SE Hidden Valley Way, Olalla, WA 98359

  Sprednji hodnik lahko povzroči, da verjamete, da vstopate v drug čas in kraj, vendar se prepričajte, da je ta sodobna Hobbitova hiša v Olalli, WA - približno 20 minut jugozahodno od Seattla. Zgrajena leta 1982, vas doma pozdravlja z notranjimi ročnimi lesenimi vrati z obsežnim železom. S štirimi spalnicami in 2800 kvadratnimi čevlji očarljiva koča prikrajša kupce z redko znane prodajne lastnosti: popolno pomanjkanje pravega kota. Ti zaobljeni vogali prispevajo k domišljavi čudesni čar, ki izposodi stran iz pripovednikov z vitražnimi okni, kamnitimi kamini, ročno izklesanimi lesnimi tramovi in zaobljenimi vrati. Frodo, si notri?

 • Image
  Image

  Pred izrezom: 3,1 milijona dolarjev, 44 Beech Hill Road, Scarsdale, NY 10583

  Stojni stražar na zaslonu stekla in okrašen vklesan les, dvojna sprednja vrata označujejo vhod v to stanovanje s 6.500 kvadratnimi čevlji v okolici Beech Hill v kraju Scarsdale, NY. Ljubite srednjeveško vibriranje vrat? Imate srečo: ta kraj je poln tega, zahvaljujoč prejšnjemu lastniku nagnjenosti za obdelavo lesa. Videli boste to v stropnih stropovih doma, tigrovih tleh, dekorativnih mantelih in mahagonijskem dvigalu.Poleg štirih spalnic, ogrevane garaže in razstavnega vrta, ima ta dom vrhunsko kuhinjsko kuhinjo in vinsko klet z navdihom na Mediteranu.

 • Image
  Image

  Vlečenje s pobočij: 3,9 milijona dolarjev, 14235 Mountainside Way # 6, Truckee, CA 96161

  Ne glede na to, ali vstopite s ceste skozi lesena vrata ali pa ščetite smuči in se spuščate skozi steklena vrata na pobočju, vas bo to domišljeno gorsko moderno oblikovanje. Lahko se približate hribom, kot je to sodobno čudežno morje s 3450 kvadratnimi čevlji. Z neposrednim dostopom do smučišča Northstar California, je zasnovan na smučišču. V notranjosti so alpski domovi s štirimi spalnicami in tri in pol kopalnice. Plus, ta okna od tal do stropa nudijo brezkompromiten pogled na okoliške gorske vrhove. Ko se smuči ugasnejo, lahko odtehtate v zasebni vroči kad ali ob ognju, ali pa se odpravite v skupnost, kjer se potopite v bazen.

 • Image
  Image

  Okus šampanjca v državi Sunshine: 3,95 milijona dolarjev, 7035 Greentree Drive, Neapelj, FL 34108

  Lastniki tega doma 3,032 kvadratnih čevljev, korakov od bele peščene plaže Neapelj, FL, so se med preurejevanjem leta 2016 ukvarjali s pristopom brez stroškov. Bela vroča notranjost je bila opremljena s cabinetry po meri in vrhunskimi napravami Wolf v gurmanski kuhinji in italijanskih porcelanskih podstavkih. Odslej so povsem novi bazen z morsko vodo in kuhinja na prostem zasebna oaza. Obokana sprednja vrata sledijo obleki: njena naravna oblika je bila po meri izdelana z luksuznim mahagonijem. Okoliška skupnost nudi veliko možnosti za nadaljnjo sprostitev, vključno z naravno ohranjenimi naravnimi vrstami, 570 hektarjev, ekskluzivnimi plažami, fitnesom in wellnessom ter kulturnim centrom.

 • Image
  Image

  Miren, kul in zbran: 7.145 milijonov dolarjev, 1900 Sabal Palm Drive, Boca Raton, FL 33432

  Boste prvi, ki bo živel v tej novi nepremičnini v Boca Ratonu, FL, 9.650 kvadratnih metrov. Njena futuristična fasada zaznamuje ogromna, dvojna vrata iz morskega jekla. Vnesite in poiščite odprte tlorisne plošče z vsemi oznakami sodobnega oblikovanja: čiste linije, bogato steklo in kovino ter vročo nevtralno barvno shemo. Ogromna okna za vračanje v dnevni sobi pomagajo preusmeriti nekaj pozornosti od 12-stopinjske linearne funkcije ognja na pogled. (Ta spalnica s šestimi spalnicami leži tik od prve plovne poti svetovnega golf igrišča Royal Palm.) Fore!

Priporočena: