6 domov z nenavadnimi načini shranjevanja

Kazalo:

6 domov z nenavadnimi načini shranjevanja
6 domov z nenavadnimi načini shranjevanja

Video: 6 domov z nenavadnimi načini shranjevanja

Video: 6 domov z nenavadnimi načini shranjevanja
Video: Infodrom: Dan žensk 2023, Oktober
Anonim

Ti domovi za prodajo na Truliji praktično prosijo, da organizirajo svoje stvari.

Odločitev o tem, kje se vse dogaja v novi hiši, je kot reševanje življenjske sestavljanke. Kaj se dogaja v tem predalu, kaj gre v tem kotičku in zakaj sem to držal? Morda zato je shranjevanje tako zaželeno. Obstaja udobje pri vedenju, da ima vse svoje mesto. Ampak privlačen, vgrajen pomnilnik je težko najti. Da bi uganka malo lažje, tukaj je šest domov za prodajo z edinstvenimi modeli za shranjevanje, ki so pripravljeni držati vse svoje stvari!

 • Image
  Image

  Sanjska pisarna: 299.990 $, 2877 Econ Landing Blvd., Orlando, FL 32825

  Razmišljate o tem, kako ob strani? Verjetno boste potrebovali namenski delovni prostor. Ta podstrešni prostor East Orlando je lepo urejen, opremljen z uokvirjeno mizo in plutovino. (In enostaven dostop do kuhinje spodaj za hitro prigrizek!) Plus, ta townhome sedi v mirni skupnosti z bazenom, igriščem in ribnik.

 • Image
  Image

  Lepo perilo: 699.000 $, 4059 Falkirk Lane, Houston, TX 77025

  Življenje v tej očarljivi bungalov vam omogoča hiter dostop do vožnje ali kolesarjenje na poti Brays Bayou Greenway. Ali pa, če se želite raje držati v zaprtih prostorih, lahko otroke zapustite na igrišču Little Gym in se odpravite v lokalno telovadnico, da se znojite - oba sta v poli milji. Seveda ta aktivni življenjski slog ustvarja veliko perila. Vrzite obremenitev v pralnem in sušilnem stroju (skrita pod pametno oblikovanimi omarami) in nato kuhajte zdravo obroko v sončni kuhinji doma.

 • Image
  Image

  Kali kabriolet: 1,05 milijona dolarjev, 2793 Dos Lomas, Fallbrook, CA 92028

  Ta pet-sobno stanovanje edinstveno združuje Cape Cod, domačijo in sodobne sloge. Uživali boste v ročno oskubljenih lesenih tleh, kuharski kuhinji z mesarskim blokom in pultom iz granita, glavnega apartmaja z vgrajenimi garderobnimi organizatorji in parkovnim dvoriščem, ki zajema več kot 2 hektara. In ne prezrite domačih premišljenih podrobnosti, kot so drsna vrata s skednjami, ki skrivajo vgrajen medijski center.

 • Image
  Image

  Pijača na hiši: $ 1.499 milijonov, 1925 Casablanca St., Danville, CA 94506

  Če se vrnete domov po dnevu v pisarni ali se sprehodite ob bližnji bližnji železniški konjski poti, vas bo ta čarmer nasmehnil. Nekaj koktajlov se zmešajte v mokri barici; vgrajeno sedenje (s skladiščenjem!) je kot nalašč za impromptivno zbiranje. S petimi spalnicami, z visokimi stropi, z dvoriščem s kaminom in s prijetno kuharsko kuhinjo je ta dom praktično molil, da bi vaše življenje naredilo bolj udobno.

 • Image
  Image

  Organizacija z namenom: 1.999 milijonov dolarjev, 1072 N. 1450 East, Orem, UT 84097

  Najboljši možje tega čudovitega sodobnega doma so lahko samo pogledi na gore iz skoraj vseh sob. Ampak mi bomo dali najvišjo izstavitev plačilnemu hodniku. Tisti, ki so vgrajeni, bi celo najbolj razburljiv osebni organizator razkrili! Šest spalnice se ponaša z veliko gurmansko kuhinjo ter zunanjo teraso in bazenom. To je vaša lastna majhna skrivnost pri ušesu Provo Canyon, vendar s hotelskimi ugodnostmi le kratko vožnjo stran.

 • Image
  Image

  Vaš organizirani kotiček mesta: $ 2.595 milijonov, 114 W. 27. st. # 4S, New York, NY 10001

  Nobenega prostora ni več dragoceno kot v New Yorku. Na 1,850 kvadratnih metrov, ta dvosobni condo je vsekakor razkošen. Dnevna soba ima po meri stensko pohištvo Grange z drsnim lestevom in medijski center s skritim prostorom za shranjevanje. Pet velikih oken poplavi prostor s sončno svetlobo. Obstaja tudi prostor za 160-steklenico vino hladilnik. Če to še ni dovolj, dom prihaja s skupnim prostorom za shranjevanje v vstopni dvorani in zaprtim skladiščem v kleti. Najboljše od vseh, butik, ki živi v Chelsea pomeni bližino Whole Foods, Trader Joe in restavracije, kot so Lupulo in Raymi.

Priporočena: