Te 5 domov bodo dvignile svoje duhove

Kazalo:

Te 5 domov bodo dvignile svoje duhove
Te 5 domov bodo dvignile svoje duhove

Video: Te 5 domov bodo dvignile svoje duhove

Video: Te 5 domov bodo dvignile svoje duhove
Video: 66 ДНЕЙ в ПОЕЗДЕ в ЗОМБИ АПОКАЛИПСИС - Выживание в Майнкрафт | Зомби Поезд все серии 2023, Oktober
Anonim

Bivanje je novo izhodišče. Te lastnosti so bile zasnovane tako, da je bar-izkušnjo doma.

Polivajte mrzlo in se nožite. Prišli boste na najbolj neverjeten virtualni barski hormon sanj vašega sv. Patrika. Na poti? Pet spektakularnih domov za prodajo iz Galene, IL, v Newberg, OR, vsak opremljena z udobja vašega najljubšega lokalnega ali gostišča. Razmislite o osnutku piva, vinu pri popolni temperaturi, mizah za biljard, televizorjih z ravnim zaslonom in tajni vinski kleti!

Čeprav so barve na domu le okras. Te hiše imajo tudi načrte odprtega nadstropja, gurmanske kuhinje, tla iz trdega lesa in druge udobje, ki današnjim homebuyerjem omogočajo, da vidijo svoje steklo za pištolo več kot polovico. Erin go Bragh!

Image
Image
Image
Image

Domači pivovarski užitek: 399.900 $, 215 Manor Drive, DeWitt, NY 13214

V neposredni bliľini irskega gostilnega pubja, je bar na vrhu v tem angleškem tudorskem slogu oddaljen 12 metrov. Pipe so povezane s kegami, ki se hladijo v kleti. Deljenje lesenega in skrilavca prostora z barom je izjemno prijeten ognjišče, idealen za pihanje s pintovim steklom. Preostanek doma je tudi vreden toasting. Vratna stekla na sprednjih vratih je poklon poznemu Ward Wellington Wardu, cenjenemu arhitektu, katerega zasnova popestri območje v in okoli Sirakuze, NY. Ta 3 704 kvadratnih metrov hiša je v DeWitt, približno 5 kilometrov vzhodno od centra mesta.

Image
Image
Image
Image

Zgodovina sreča hmelj: 410.000 $, 404 S. Dodge St., Galena, IL 61036

Govorite o jami! Ta 3,600-kvadratni meter, troposteljni dom v dolini severozahodnem Illinoisu mestu Galena značilnosti lastne fermentacijske kleti. Grobo okoli robov, vendar je opremljen s toplotnimi tlemi, je podzemna komora videla svoj pravičen delež sodov. Klet je prvotno služil kot objekt za pivovarno v Illinoisu, majhno operacijo, ki jo je leta 1842 ustvaril Bavarski rovinjski pisatelj Peter Specht. Gorišče je služilo kot zasebna četrta Spechta in je bilo leta 2008 preurejeno pod vodstvom zgodovinskega zaščitnika. Zvezni slog domovega vračanja v feldburnem slogu se ponovi z odlično razglednico Main Street, ki je bila nekoč ena od najbolj zasedenih pristanišč reke Mississippi. Zdaj, center Galena je živahno nakupovanje in jedilnico, kot tudi domače baze za Parade Day St. Patrick.

Image
Image
Image
Image

Party pad v središču Dixieja: 415.000 $, 22 S. Perry St., Montgomery, AL 36104

Riverfront Park, rekreacijsko središče v središču Montgomeryja, je le pol kilometre stran, vendar je v tej dvoposteljni mestni hiši s 2.550 kvadratnimi čevlji, sprostitev alfresca je še bližje domu. To je zahvaljujoč štirim zunanjim mestom, ki vključuje strešno krovno palubo, ki ponuja pogled na ptičje soseske na trgu. Proslavite dan svete Patty ali kateri koli dan v igralnici-srečanju-cocktail-lounge, opremljene z mokro bar, minifrigrad, kegerator in kamin. Vse navedeno je bilo dodanih med obnovo mestne hiše v letu 2011, podrobnosti o izpostavljenih opekah in žarkih pa segajo do leta 1890, ko je bil zgrajen dom.

Image
Image
Image
Image

Srečno kdaj v OKC: 575.000 $, 2208 NW 56th St., Oklahoma City, OK 73112

V okrožju Wilemans Belle Isle v Oklahoma Cityju so "domače knjižice", kot je ta četrt domov s 4,492 kvadratnimi čevlji, običajen pogled. V sredo 20. stoletja ga je projektiral arhitekt Luke Rodgers, kjer so bili prijetni strešni domovi, obsežno mlinarstvo, obarvano steklo, skrivnostno zasnovane vrtne površine in druge podrobnosti iz evropske arhitekture. Ta poseben dom pospeši ante s skritim vhodom, ki vodi do podzemne vinske kleti. Na stopnišču vzemite ukrivljeno stopnišče, poiščite načrt tlorisa s tremi spalnicami, tri in pol kopalnice ter veliko kuhinjo z zajtrkovalnico. Tudi sodobne ugodnosti niso bile spregledane. Dom je primeren za Penn Square Mall in glavne avtoceste in avtoceste OKC.

Image
Image
Image
Image

Lonec zlata: 1,95 milijona dolarjev, 28145 NE Bell Road, Newberg, OR 97132

Prepričani smo, da konec mavrice vodi v ta tri spalnico, trosobni dom v Oregonovi dolini Willamette, regiji, znani po vinu pinota noirja. Pozabite zlato posodo; ta zaklad ima obliko vaše lastne butične vinske kleti in vinogradov! Zgrajena v francoskem slogu Chateau in nestled v vznožju gore Chehalem, 50-year-old posest gleda 2 hektarjev worth pinot noir grozdja. Vključuje delovno kletno in okusno sobo v prostorih. Domačja hribovita veriga vrne spektakularne poglede na okoliška polja sivke in urejene vrstice vinogradov. Presenetljivi dodatki vključujejo notranji bazen z morsko vodo in zunanjo opečno pečjo iz opeke. Če potrebujete dober razlog za zapustitev tega sommelierjevega raja, je Portland oddaljen približno 25 milj.

Priporočena: