Sedrenost zdaj! Poišči spoko v teh 8 domovih s slapovi

Kazalo:

Sedrenost zdaj! Poišči spoko v teh 8 domovih s slapovi
Sedrenost zdaj! Poišči spoko v teh 8 domovih s slapovi

Video: Sedrenost zdaj! Poišči spoko v teh 8 domovih s slapovi

Video: Sedrenost zdaj! Poišči spoko v teh 8 domovih s slapovi
Video: Как выбрать Диван? ТОП 10 Лучших Диванов. 2023, Oktober
Anonim

Želite dom z edinstveno dvorišče? Najemite svoja čutila s temi domovi za prodajo, ki označujejo tok naravnega slapa.

Ko ste pripravljeni pobegniti od vsega - in poiskati nekaj trenutkov Zena - se lahko odpravite v gore za malo počitek in sprostitev. Ampak, če imate dovolj sreče, da si zaslužite enega od teh osmih očarljivih domov za prodajo, vam ne bo treba zapakirati avtomobila ali povleči pohodnih čevljev: samo pojdite na dvorišče. Od koče v Highlandsu, NC, do plaže na otoku Papaikou, HI, ti domovi z naravnimi slapovi lahko dodate občutek mirnosti za vaš dan.

Image
Image
Image
Image

Creekside pristanišče: 185.000 USD, 7222 M28, Au Train, MI 49806

Pogled s slapa iz vsake stopnje? Da, prosim! S tremi spalnicami, dvema kopalnicama, edinstvenim podstrešjem in dnevnim prostorom, plus obokani stropi in več kot 3.000 kvadratnih čevljev na odprtem razstavnem prostoru, je za to udobno (in cenovno ugodno!) Kabino veliko ljubezni.

Image
Image
Image
Image

Woodsman's raj: 269.900 $, 266 Armor Way S, Ellijay, GA 30540

Občutili boste svetove, ki živijo v tej leseni plošči v gozdu. Očarljive podrobnosti, kot so ognjišče s kaminom iz suhega kamna, okenski sedeži in peči za pečenje na lesa, dodajajo kmečkemu čaju troposteljnega doma z dvema kopalnicama na 1,5 hektarja. Gozdna oaza iz vaših hrbtnih vrat pomeni, da je urejanje krajine brez vzdrževanja, in ali smo v bližini spominjali slepega slapu?

Image
Image
Image
Image

Velika pričakovanja v visokogorju: $ 599,000, 6435 Buck Creek Road, Highlands, NC 28741

Z gozdno službo ZDA kot soseda in slapom, ki je skoraj neposredno pod tlemi, se ta prenovljen gorski dom počuti kot končno bivanje. Zgornje svetleče stene katedrale, nove naprave in trije kamini dajejo domu s štirimi spalnicami, tremi kopeli, odmeren prijeten čar.

Image
Image
Image
Image

Blaženost nazaj: 679.000 $, 5415 E. 21st Ave., Spokane, WA 99223

To sodobno posestvo vas bo sprostilo, ko boste imeli več kot 5000 kvadratnih čevljev in 9 hektarjevin zabavali. Gostje nekaj prijateljev za večerjo na masivni zadnji krov z vgrajenim ambientom, kot slap splashes po kamnu v bližini. V notranjosti svetloba napolni štiri spalnice z arhitekturo, zasnovanimi po masivnih oknih, vendar gozdnata serija ohranja občutek skrivnosti.

Image
Image
Image
Image

Kalkulatorji: $ 959,000, 216 Little Sheepcote Road, Cashiers, NC 28717

Ta troposteljna Severna Karolina hiša, ki se nahaja v planinah Blue Ridge, je na trgu prvič na voljo in ima prenovljeno kuhinjo, kamnite kamine od tal do stropa, stene oken in pogled s slapa iz zadnjega krova. Drugi slap je kratek pohod po bližnji poti. Glavni apartma vključuje luksuzne funkcije, kot so ogrevane ploščice tla, plin kamin, masivni garderobo / omaro in pogled s slapom z zasebnega balkona. Blaženost!

Image
Image
Image
Image

100-milj gorski pogledi: $ 1.350.000, 15 Sunset Lane, Asheville, NC 28804

Ta arhitekturno zasnovana gorski dom ima pogled na znamenite Grove Park Inn, Cold Mountain in Asheville mesto skyline - in naravni slapovi, ki pretok skozi celo leto. S svojimi 4.250 kvadratnimi čevlji je bil ta dom domiselno zasnovan za vsakdanje življenje na gori, z ogrevanim dovozom, generatorjem, geotermalnim ogrevanjem in hlajenjem ter ekspanzivnimi okni, ki jih je treba gledati.

Image
Image
Image
Image

Havajska skrivanje:1.680.000 $, 27-926 Lalahiwa Road, Papaikou, HI 96781

Ni potrebe za počitnice, ko živite v zelenem havajskem svetišču, kot je ta! Potopite pogled na osupljiv slap iz hiše v hiši, nato rečeš aloha do pogleda na ocean in zasebnost vašega premoženja. 3,612 kvadratnih metrov, meri po porastu in domu doma na več kot 20 hektarjev vzdolž obale Hamakua. Kuhinja s kuhinjsko kuhinjo z modrimi keramičnimi pulti, uvoženimi iz Španije, stenami oken in glavnega apartmaja z dvema glavnima kopalnicama, posebnim uradom in zasebnim lanajem, je vsakodnevni izlet v osupljive obokane stropove.

Image
Image
Image
Image

Sprostite se na Roaring Fork: 9.750.000 $, 42474 Highway 82, Aspen, CO 81611

S 400 čevljev fasade vzdolž reke Roaring Fork, ki je prijazna z ribarjenjem, ima ta dom tudi slap, zgrajen leta 1913 pod vodstvom predsednika Williama H. Tafta. Dom Redstone vključuje sodobno kuhinjo, okna od tal do stropa s pogledom na slap, in bivalni vrtovi dostopni iz vsake sobe. Obstaja celo gostinski apartma, če se umik s 5,237 kvadratnimi metriži zdi preveč natrpan.

Priporočena: