12 krepko kopalne kadi, namenjene za vpijanje v pogled

Kazalo:

12 krepko kopalne kadi, namenjene za vpijanje v pogled
12 krepko kopalne kadi, namenjene za vpijanje v pogled

Video: 12 krepko kopalne kadi, namenjene za vpijanje v pogled

Video: 12 krepko kopalne kadi, namenjene za vpijanje v pogled
Video: 97% Owned: Debt and The Money System | Documentary Film 2023, Oktober
Anonim

Edina stvar, ki bi se lahko izboljšala na teh sproščujočih, zdravilnih mestih? Mehurčki.

Ni važno, v kakšnem kotu sveta kličete domov: ko iščete te domove za prodajo v Miamiju, FL ali New Yorku v New Yorku, je preprosto strinjati se, da omamljanje kad lahko naredi katero koli kopalnico. Kino bi se izgubila brez velike kadne scene (mislite Julia Roberts v Lepa ženska), glavna kopalnice ne bi imele žarišča in domovi na splošno ne bi ponudili pobegov za dolge, razkošne namakanje. Spoon, oval, jajce, kremplji, in celo obešeni s stropa: Vendar pa vam je všeč vaša kad, edina stvar, ki bi jo resnično imela, bi bila neprecenljiv pogled na morje, mesto ali nebo. Konec koncev, to je vaše osebno domače zdravilišče.

Image
Image

Gorsko čudo: 49,5 milijona dolarjev, 155-200 Sabin Drive, Aspen, CO 81611

To nepremičnino Aspen s prostornino 18.000 kvadratnih metrov, ki jo imenujeta Summit House, združuje sodobno življenje z nedotaknjenimi pogledi na Rocky Mountain na 6 visokih hektarjih. Vsaka od sedmih spalnic in sedem kopalnic je sama po sebi razkošna, vendar je v glavnem kopalnici vgrajena marmorna kad v glavnem kopalnico, tako v elegantni veličini kot v udobju. Po dolgem dnevu na pobočjih smučarji lahko namočijo svoje boleče noge, medtem ko gledajo na tisto, kar so dosegli ta dan: kadica se ponaša z zavidljivim pogledom na vsa štiri bližnja smučišča. Brisače naj bodo vroče ob vznožju kadi, kjer kamin naredi prostor še udobnejši.

Image
Image

Recimo, spa-ahh: 2.999.000 $, 3650 Spring Hollow Road, Indianapolis, IN 46208

Če je kopalnica enakovredna dvoranskemu dvorišču, to domovino znaša 20,515 kvadratnih metrov. Osrednji del masivne kopalnice s tlemi, prostostoječa kad je pod blagovnim stropom, opremljen z lestenec. V bližini francoskih vrat na balkonu je dovoljeno, da se videl nekaj narave, medtem ko še vedno ohranja svojo zasebnost. Prepričajte se, da boste iz kuhinje osmih spalnic s kuhinjsko omarico z osmimi spalnicami in 20-milimetrskega butlerjevega shrambe pred kopalnim plaščem počutili nekaj sira in mastnega koša - morda vam bo težko priti v čas za večerjo.

Image
Image

Dramatični duplex: $ 21,5 milijona, 101 Warren St. # 3450, New York, NY 10007

Pojdite nad vrvež v New Yorku, ne da bi žrtvovali eno minuto obzorja v trosobnem trosobnem stanovanju v zgradbi, ki jo je zasnovala Skidmore, Owings & Merrill. Masivna velika soba s plinskim ognjiščem, zasebnim glavnim suitejem v drugem nadstropju in medijsko sobo, vseeno pa je majhna žlica s pogledom na mesto in reko Hudson, kjer bi si želeli začeti in končati naše dneve.

Image
Image

Bayside sijaj: 20 milijonov dolarjev, 22 poti Lelands, Edgartown, MA 02539

Ta sodobni obmorski dom v Chappaquiddicku (Chappy do domačinov) leži na 5,95 hektarskih hektarih in ponuja čudovit razgled na vodo, vinsko klet in garažo za tri avtomobile (za ohranjanje tega plažnega džipa). Samostojna kad s pogledom na zaliv Katama prek zaklonjenih oken in je tako slikovita, bi imeli vso pravico, da ga zamenjate za sliko.

Image
Image

Sijaj na grebenu: 10,25 milijona dolarjev, 2463 Solar Drive, Los Angeles, CA 90046

Naravne navdušence bodo pohvalili ta dom zaradi dostopa do pohodniških poti, modni ljudje bodo zasukali dvojno omaro, prijatelji in družina pa jo bodo radi imeli za ločen penzion s štirimi sobami z dvema kopalnicama. Prava priprava hiše pa je dolga, elegantna kopalnica z lastnim kopalnico, ki je zasebno postavljena na svojem območju - in čudovit razgled na bazenu LA, ki prihaja z njo.

Image
Image

Evropska ekstravaganca: 940.000 $, 82359 Highway 1082, Bush, LA 70431

Če se sodobna evropska kraljevska kraljica obtiči v Združene države, bi se počutili kot doma v tem 10-hektarskem posestvu. Belle Aimee, ki se imenuje Belle Aimee, vključuje tri kamine, založen ribnik in pravilno vstopno pot v obliki 11-metrskih vhodnih vrat, uvoženih iz Pariza. Glavna kopalnica je omamljena z jacuzzijem, obloženim z lesom, z zlatim stiskalnim stropom in okvirjem s slikovnim okvirjem, ki gleda na obsežno zemljišče.

Image
Image

Južni omamen: $ 2,145 milijonov, 415 Tennessee St., Memphis, TN 38103

Odprto stanje duha pozdravlja prebivalce tega štirih spalnice sodobnega doma s pogledom na reko Mississippi. Nedavno obnovljena hišna nevtralna paleta (topli tanki in hrustljavi belci) se osredotočajo na bujno reko zunaj - vendar jih ne morejo motiti trije parni prhe in ogrevane talne ploščice. Masivna kad za prevladujočo kadjo gleda skozi reko skozi niz oken.

Image
Image

Klasična pritožba: 1,1 milijona dolarjev, 21315 Mulholland Drive, Woodland Hills, CA 91364

Pomislite na ta dom v smislu hollywoodskih igralcev: mladi, kolki in tisti, ki ga vsi ljubijo za ljubezen. Štiri spalnice na enem od najbolj zahtevnih ulic v Los Angelesu, CA je opremljen z zaprtim dovozom za zasebnost in več kaminov. Glavna kopalnica s pulti iz marmorja Carrara in tušem iz stekla in pločevine ima prostostoječo namakalno kad, ki se nahaja ob oknu velikosti kadi, ki je kot nalašč za peak na krošnjah, medtem ko je pustil sončni tok v Kaliforniji.

Image
Image

Ocean oaza: 35 milijonov dolarjev, 3700 Ocean Drive, Vero Beach, FL 32963

Potopite ob morju: Ovalna kopalna omarica je postavljena na leseno ploščad ob prijetnem, zastekljenem kaminu in je kot nalašč za vlaženje pogledov na ocean, medtem ko pomirja kožo, ki jo obdaja s soncem.Preostali dom v višini 18.000 kvadratnih metrov je primeren za današnji dan Jay Gatsby in objame belo-peščeno plažo, saj se razteza več kot 200 metrov vzdolž oceana. Projekt, ki ga je zasnoval arhitekt Erik Helgen, osem spalnice ima svoj poudarek na tem, da je zunanjost v notranjosti s pokrajino, ki jo je zasnoval August Gerard Schwartz. Svetlobne instalacije v bivalnih prostorih britanski oblikovalec Sharon Marston posnemajo valove, medtem ko stene oken prinašajo naravno svetlobo v notranjosti.

Image
Image

Obalno sodobno: 30,5 milijona dolarjev, 6440 N. Bay Road, Miami Beach, FL 33141

Eleganten, prefinjen in seksi … te tri besede lahko opisujejo to hišo, mesto, v katerem sedi, in seveda svojo samostojno kad, postavljeno pod lestenico z neoviranim pogledom na vodo. Dom s 15.000 kvadratnimi čevlji gleda na Biscayne Bay in ima ultramodern dotakne v nevtralni paleti, ki omogoča pokrajini, da se počuti kot del doma.

Image
Image

Reinvented rustikalna: 28,8 milijona dolarjev, 48797 Highway 1, Big Sur, CA 93920

Vzemite izlet v Italijo - Toskano, posebej - s to 95,73-acre kmetije estate določena na Coastal Ridge. Ta swoonworthy premoženje je lahko za romantični film, s steklenimi stenami, ki ponujajo nepozabne razglede na Tihem oceanu, rustikalno kamnito fasado in predelane stropove lesenih žarkov. Projektiral ga je arhitekt Mickey Muennig, katerega delo vključuje bližnjo Post Ranch Inn, ima lastnost celo prostor za helikopter, da pristane. V glavno kopalnico z marmorno kadjo Carrara in sosednjim zasebnim balkonom z neoviranimi pogledi na ocean preplavite pogled (zahvaljujoč stekleni ograji).

Image
Image

Penthouse: 29,5 milijona dolarjev, 30 Park Place # 78B, New York, NY 10007

Uživajte v udobnih hotelskih apartmajih, ko prebivate v tem dupleksu, ki je visoko nad pristaniščem v New Yorku in obzorju. Stanovanje s petimi spalnicami, ki ga je zasnoval Robert A.M. Stern Architects ima zasebno dvigalo, nadstropje s tremi s travo in medijsko sobo. Zahvaljujoč partnerstvu s hoteli Four Seasons, lahko prebivalci uporabijo udobja gostov, kot so joga studio, otroška igralnica in pregledna soba. Drsite nazaj domov, da se počutite v beli biserni mojster s keramično kadjo, ki jo obdajajo dve steni oken.

Priporočena: