Ne morete privoščiti prenove? 18 Makeover sobe v sobi pod 500 $

Kazalo:

Ne morete privoščiti prenove? 18 Makeover sobe v sobi pod 500 $
Ne morete privoščiti prenove? 18 Makeover sobe v sobi pod 500 $

Video: Ne morete privoščiti prenove? 18 Makeover sobe v sobi pod 500 $

Video: Ne morete privoščiti prenove? 18 Makeover sobe v sobi pod 500 $
Video: Ужасные преступления Альберта Фиша-«Бессердечный кан... 2023, December
Anonim

Presenečeni boste nad razliko, ki jo lahko naredijo nekaj malo sprememb.

Po zaprtju na rahlo "živahnem" domu verjetno umreš, da ga obnovite. Ampak to vznemirjenje, ki ga spodbuja Pinterest, bo morda treba omiliti resničnost vašega proračuna. Na vašem bančnem računu morda ne bo veliko denarja po tem, ko na primer zapustite plačilo na tistem sanjskem domu v stebru, ki je v prodaji v Nebvillu. Vendar vam ni treba dovoliti, da bi vaš proračun preprečil, da bi vam razkrili potencial vašega določevalca. Tukaj je 18 majhnih, manj kot 500 $ preobrazba ideje, ki bodo osvežili celotno sobo.

Zamisli kuhinjske zamisli

Image
Image

Dodaj nov backsplash

Ta projekt je sorazmerno enostaven za novinca DIYer: vaša glavna mantra mora biti "dvakrat meriti". Talna ploščica, kot v tej prodajni kuhinji na 315 Quinnhill Road, Los Altos, CA 94024, nikoli ne izgine iz stila in je ena najbolj proračunsko prijaznih ploščic možnosti tam zunaj. Poleg pečatnika, injekcijskega materiala in tinte, boste morali najamete ploščice za rezanje ploščic. Še lažje - in ceneje? Stiknite na reliefne kovinske ploščice, ki izgledajo bolj starinsko.

Refinirati (ali zamenjati) vrata vrat

Medtem ko so vrata iz masivnega lesa vrnila precej peni, je zamenjava samo vaših sedanjih oken kabin za kompozitna (ali celo steklena) vrata bolj dostopna možnost. Bodite prepričani, da preverite reševalne trgovine za kakovostnejša vrata po ugodnih cenah.

Ali poskusite odpreti police

Če odstranite sedanje omare, boste potrebovali malo mišic, vendar jih boste zamenjali, če se odločite za odprto polico. To je boljša možnost za tiste, ki se naročijo na bolj minimalistično estetiko.

Image
Image

Namestite nadzemno razsvetljavo

Če ste najemali pred nakupom vašega doma, ste verjetno živeli z nekaterimi grozljivimi fluorescenčnimi napeljavami. Zdaj, ko ste lastnik stanovanj, je čas, da končno uživate v meri, ki je prilagojena razsvetljavi. Kanalske luči so ponavadi vsakodnevne, vendar obešanje visečih luči (zlasti na otoku kot v tem domu za prodajo na 28482 N. 127th Lane, Peoria, AZ 85383) ponujajo malo več osebnosti.

Zamenjajte pulte z blokom mesarja

Dokler si ne morete privoščiti granitne, marmorne ali kremenaste meje vaših sanj, vam lahko osnovni pulti za mesarje zlahka preplavijo, če so vaši trenutni števci neuporabni. IKEA ima nekatere najnižje cene tam zunaj na osnovnem mesarskem bloku, začenši s 169 USD za 98-palčni števec.

Ideje za preobleke v dnevni sobi

Ponastavite pokrivalo

Velika, nevtralna sisal odeja lahko pokriva množico grehov tal, od neustrezno postavljene ploščice do trdega lesa tla, ki jih je treba refinished. Boste želeli kupiti največjo velikost, ki jo lahko najdete, tako da pokriva skoraj celotno nadstropje.

Podpiši dlan

Obstaja razlog, da vidite lončnice v skoraj vsakem notranjostnem dizajnu magije: napolnijo nerodne kotne prostore, pri tem pa dodajajo barvo in naravno teksturo. Klasična dlaka je najljubša dekoraterja, še posebej v paru z barvnim keramičnim loncem. Če je vaša malenkost manjša, jo povejte z rastlinskim stojalom.

Image
Image

Barva kamin

Svež bel lak, kot je ta v tem domu za prodajo na 3240 Windsor Drive, Charlotte, NC 28209, lahko popolnoma reši temen in trmast kamin. Pričakovati morate, da bo čiščenje površine čisto v celoti, saj lahko dolga čajevca preprečijo, da se barva pravilno drži. Ko je čas za barvanje, strokovnjaki priporočajo uporabo valja z daljšo napo, ki lahko pride v razpoke opeke.

Faux vgrajene

Stenska knjižna polica ustvarja čudovit občutek knjižnice, hkrati pa dodaja arhitekturni interes. Za bolj proračunsko prijazno izvedbo, kupite premalo polica za knjige in jih izrezajte z oblikovanjem za videz po meri. Blogger Kate Riley iz Centsational Girl je to storila le za manj kot 400 dolarjev, zahvaljujoč nekaj enakim knjižicam IKEA, nekaterim podstavkom, krošnjami, barvami in popoldneva.

Image
Image

Dodaj arhitekturne podrobnosti

Wainscoting, kronsko oblikovanje in stropni medaljoni, kot je ta v tem domu za prodajo na 16 Fenton Drive, Short Hills, NJ 07078 prinese čudovit občutek v sobi, še posebej, če se uporablja v starejšem stanovanju. Vsak od teh elementov je mogoče namestiti v popoldanskih urah ali manj.

Image
Image

Ustvarite drsna vrata s skodelico

Elegantno zasnovani elementi oblikovanja, kot so vrata hlevov v tem domu za prodajo na 127 Ridge Rd., Millersville, PA, 17551, so zdaj prav tako veliki. Lahko se upa na trend z genialno idejo Vintage Revival, ki ponareda drsna vrata hramba z enostavno za izvorov predmetov iz katere koli velike strojne trgovine.

Kopalnice zamisli

Image
Image

Ponovno namestite tla v prašni sobi

Kot backsplash, majhne razsežnosti prašne sobe, kot tla v tej prodaji na domu na 4950 Greenbush Ave, Sherman Oaks, CA 91423, da to eno od lažje delo tleh tam zunaj. Bela peni v slogu ploščice lahko stane tako nizko, kot 2,99 $ na kvadratni čevelj in prinašajo subtilen občutek vintage v poljuben prostor.

Ozadje vaše prašno sobo

Ta kreda je kot druga prednost majhne polovice kopalnice: poceni je za ozadje, tudi če izberete visokokakovostni papir. Faux tkanina je klasična izbira, ki poleg udobne nevtralne barve prinaša tudi subtilno teksturo.

Image
Image

Namestite podnožje za podstavek

Klasični podstavek, kot je njegov-in-ners potone v tem domu za prodajo na 29365 Shell Cove, Laguna Niguel, CA 92677 je prav tako (ponavadi) poceni možnost za umivalnik kopalnice - lahko najdete modele za pomivalno korito tako nizko kot $ 90 pri številnih trgovinah za izboljšave doma. Elegantna silhueta prav tako omogoča, da se soba počuti precej bolj prostorno. Samo ena nasvet: ta projekt je idealen za tiste z zelo močnim ozadjem v projektih DIY.

Zamenjajte svojo nečimrnost

Za tiste, ki potrebujejo malo več prostora za shranjevanje v kopeli (beri: vsi), je nova nečimrnost nujna. Če je tvoja zaljubljena v osemdesetih, lahko najdete proračunsko prijazne možnosti za prosto stoječe domišljije v območju 300 $. Dodatni materiali in velikost lahko pošljejo višjo ceno.

Zamisli za pritožbe

Barva tla v verandi

Če ste dovolj srečni, da imate verando, jo osvežite z novimi barvami (temno modra in siva so brezčasne možnosti). Ampak ne bo nobena zunanja formulacija naredila - poiščite barvo, označeno posebej za tla in teraso, ki se bodo spuščala do stopalnega prometa, ne da bi pri tem izgubili svoj lesk.

Image
Image

Prilagodite z okenami

Kot v obliki črke v notranjosti so polkrogi, kot so tisti na tem domu za prodajo na 335 Nassau St., Princeton, NJ 08540, ena poceni način, da se olajšate privlačnost privlačnosti zunanjosti vaše hiše. Odvisno od števila oken, ki jih imate, se lahko pohvalite z visokokakovostnimi lesenimi polkami ali pa se odločite za enostavno zamenjavo vinilnih različic.

Objemajte vhodna vrata z vrati

Samo te rastline poglej visoko vzdrževanje: v mnogih vrtnih centrih lahko dobite živahne žive živalske žive mehurčke. Daj jim trim, ko se malo razbere.

Priporočena: