12 homoseksualnih prebivalcev v letu 2016

Kazalo:

12 homoseksualnih prebivalcev v letu 2016
12 homoseksualnih prebivalcev v letu 2016

Video: 12 homoseksualnih prebivalcev v letu 2016

Video: 12 homoseksualnih prebivalcev v letu 2016
Video: Дом (Russian version) 2023, September
Anonim

Pripravite se na luknjo: te privlačne domove so bile vaše priljubljene letos.

Kaj ima največja brunarica na svetu, dvojčka morska hiša in dom, primeren za kraljico zmajev? Bili so štirje od najboljših 12 domov, ki so v letošnjem letu zavzeli pozornost socialnih privržencev Trulie. Od Wilson, WY, do Sag Harbourja, NY, tukaj so zmagovalci nepremičnin, ki so vas ujele - in vaše všeč - letos.

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Pripravite svoje ribiško palico: Wilson, WY 83014

Če bi imela hišica v sosednji hiši in kabina ljubezen, bi bila to enosobna sodobna kopalnica z eno kopalnico. Na 400 kvadratnih čevljih, je dom neizmerno majhen in kot nalašč za vikend retreats raziskovanje sosednjih Grand Teton National Park v podeželskem Wyoming. Ali pa potovanje v Yellowstone!

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Del plaže na plaži, del naložbene nepremičnine:Sag Harbour, NY

Čeprav je ta dom, zgrajen leta 1828, ko je stala samo 600 dolarjev, je danes na seznamu v višini 3,245 milijona dolarjev. Čeprav se ta cena lahko zdi nezaslišana, je pravzaprav precej dober posel, če menite, da je v domu šest stanovanj, od studij do dvoposteljnih enot.

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Westeros izpolnjuje zahodne ravnice: $ 8.235 milijonov, 2700 N. Valley View Road, Ashland, OR 97520

Med vsemi teorijami navijačev, spojlerji in pregledi epizode, če obstaja kaj, kar v veliki meri zbuja veliko pozornosti na spletu, je to Igra prestolov. Zato ni presenetljivo, da je ta gorski dom primeren za Daenerys Targaryen ustvaril veliko mnenj. (Resno, ali ste videli zmaje na kaminu?)

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Odločna odločitev: 1,95 milijona dolarjev, 2380 Sunlight Beach Road, Clinton, WA 98236

Nisi slišal? Plaže domovi so tako 2016. Zvok domovi so zdaj vsi besi. Vzemite ta dom 5,893 kvadratnih metrov neposredno na Puget Sound. Z odprtim tlorisom, tremi spalnicami, bonusno sobo in priročno garažo za svoje kanuje ne boste zamudili izletov na plaži.

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Ena morska hiša za vas: Galveston, TX

Kaj, molite, povej, je siriška hiša? Gledaš to! Galveston, TX, je znana po pomembni zbirki arhitekture iz 19. stoletja, vključno s hišami za komisarje - ki so bolj splošno znane kot domovi za streljanje na drugih območjih države.

Fotografija objavila trulia (@trulia)

In še ena morska hiša za najboljšega prijatelja: Galveston, TX

To je pravica, poleg nje je še ena svetla počitniška hiša Galveston - in to je naš seznam! Dejstvo: Ta majhna lepota je imela več všeč na Trulinem Instagramu kot modri sosednji sosed. V notranjosti kopičemo nova zaključna dela, vključno s tistimi, ki so na drsnih vratih. Tako elegantno.

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Končna človeška jama: Marquette, MI

Zdaj zgodovinsko nacionalno mejo, nepremičnino Granot Loma je zgradil finančni minister Louis G. Kaufman leta 1919. Kaufman, namenjen za ladijsko kabino, ki se nahaja na polotoku, ki jadra v jezero Superior, da je divjina pobeg - zato so totemski drogovi, in obsežne količine kamna znotraj. To je največja brunarica - 26.000 kvadratnih metrov - na svetu.

Video objavil trulia (@trulia)

OG majhen dom: San Francisco, CA

Pot pred drobnimi domovi so bili trendi, San Francisco, CA, zagovarjal domišljijsko bombo - iz nujnosti. Uničujoč potres leta 1906 in posledični požar uničil je 500 mestnih blokov in več kot polovico prebivalstva mesta je ostal brez stanovanja. Rešitev? Majhne lesene hiše. Čeprav so bili premaknjeni in pogosto spremenjeni v velikosti, jih še vedno obstajajo - kot je ta čudovit primer v Bernal Heightsu.

Zdržljivost zdaj: 975.000 $, 250 Brodhed Road, West Shokan, NY 12494

Ljubitelji narave se veselijo, ta dom je za vas! Ima 17 hektarjev, dejansko ima tri strukture na njem, z več patios, pergole, ribniki in celo štiri sezone, popolnoma izolirana jurte. Zaradi bližine nepremičnine do rezervoarja Ashokan, državno ministrstvo za varstvo okolja varuje območje. Osvežujoč, a?

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Charmed v Portlandu: 384.900 $, 5806 NE 60. Ave, Portland, OR 97218

Ali je bil napis Hilary Duff, ki ga je navdihnila, ali čudovitost tega Portlanda, ALI, koče, ki je ta dom začel trinajstim privržencem v Trstini? Nikoli ne bomo vedeli. V vsakem primeru je natančno preurejena trosobna koča z eno kopalnico odličen začetni dom.

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Navdih v slogu v državi Lone Star: Austin, TX

To loft-style Austin, TX, doma se lahko povzamemo z dvema besedama: brez napora omamljanje. Od obokanih, bambusovih stropov do izpostavljene kopališke stene, ki se uokvirja na potresno posteljo, in končno, do vejnega marmorja, je ta dom praznik za oči.

Fotografija objavila trulia (@trulia)

Pine-ing za to kabino Utah: 1.999 milijonov dolarjev, 1385 W. Gunlock Veyo Road, Gunlock, UT 84733

Ta štirisadna kabina v bližini reke Santa Clara je potopljena v lavski skalni kanjon (impresivno!) Je popoln pobeg iz vrveža vsakdana. Zgrajen je bil leta 2000, dom v višini 10.000 kvadratnih metrov je pokrit z nedotaknjenim plevelom. Kdo je pripravljen za pečenje marmelade na dvorišču?

Priporočena: