Rešite te projekte zdaj za zavrnitev pritožbe skozi zimo

Kazalo:

Rešite te projekte zdaj za zavrnitev pritožbe skozi zimo
Rešite te projekte zdaj za zavrnitev pritožbe skozi zimo

Video: Rešite te projekte zdaj za zavrnitev pritožbe skozi zimo

Video: Rešite te projekte zdaj za zavrnitev pritožbe skozi zimo
Video: [тело моё было найдено в пять утра…] 2023, Oktober
Anonim

Baby, to bo (bo) hladno zunaj, to pa ne pomeni, da vaša hiša ne more biti topla in vabljiva.

Z zimskim približevanjem, dolgimi sončnimi dnevi, barvitim jesenjem listjem in zelenimi travniki prihajajo do konca. Tudi tisti časi, ki jih preživite zunaj, rahljanje listov in pranje oken. Toda ne v celoti umaknite se v svoje skromno prebivališče, da bi še prešibali - še posebej, če je vaš dom na trgu.

Obstajajo projekti, ki jih lahko začnete zdaj, ko se šele začenjajo kul zunaj, da bi vaš dom v prihodnjih zimskih mesecih izgledal čudovito, toplo in vabljivo - ali imate stanovanje za prodajo v Burlingtonu, VT ali Seattlu.

Rastline cvetov, ki cvetijo v zimskem času

Padec je čas za rastlino zgodnjih cvetočih čebulic, kot so krokuse, ki bodo cvetli pozno pozimi, tudi če so pokriti s snegom. Druge cvetove cvetja, kot so narcise in tulipani, so dovolj trdne, da preživijo hladne zimske temperature pod zemljo in lepo cvetijo zgodaj spomladi / pozno zimo. Večletne rastline, grmičevje in drevesa dobro delujejo tudi z zasaditvijo jate.

Po mnenju Nacionalnega združenja krajinskih strokovnjakov (NALP) je topel padec tla odličen za razvoj korenin, rastline pa imajo nekaj mesecev, da se vzpostavi pred stresom poletne vročine. Naredite svoje zgodnje zasaditve in uživajte v majhnem okusu pomladnega curb apela, medtem ko ste še vedno zbiti v vašem flanel pižame in copate.

Namestite krajinsko osvetlitev

Osvetlitev je pogosto spregledana, vendar lahko naredi tako veliko razliko, če je strateško postavljena in niansirana pravilno. Razmislite o tem, da boste na svojem dovozu pritrdili nekaj starinskih luči ali namestili mehko utrjeno žarnico v vaši verandi. Prav tako lahko osvetlite svojo peš pot s sončnimi žarki in dokončate videz z nekaj kiparjev ali drevesa navzgor.

Pro tip: Manj je navadno več za osvetlitev poti; preveč luči in lahko ustvarite učinek vzletno-pristajalne steze.

Vzdrževanje travnikov in vrtov

Zdaj je čas, da poskrbite, da boste v zimskem času pomagali svojemu travniku, tako da vaša trava in druge rastline preživijo ostro vreme. NALP priporoča uporabo 2 do 3 cm debeline za zaščito rastlin iz ekstremnih temperatur.

Pregrada za mulčenje bo ohranila tudi vlago, če v vaši regiji ne bo dovolj zimskih padavin. Bonus: Debel sloj lesene mulčice daje lepi estetski dotik na sicer neugodno pokrajino.

V zimskih mesecih ni veliko, kar lahko storite glede rjave, grdega videza trava. Ampak lahko grabete in odstranite listje, ki nastajajo zaradi padanja listja in zimskih neviht. Službeno delo se bo spomladi spomladi izplačalo za zdravje travnikov in tudi to sezono in spomladi naj bi bilo najbolje videti. Urejena tratnica je ključ za zadrževanje pritožbe v dolgih zimskih mesecih.

Majhne nadgradnje in praznični dekor

Sam, novi nabiralnik, kljukica ali niz naslovnih številk v vaši hiši se lahko zdijo nepomembni. Toda, ko jih skupaj zamenjamo kot niz, ti majhni detajli lahko naredijo vso svetovno razliko - še posebej na daljavo. Zdaj je čas, da se vikend projekt zamenja z vsemi majhnimi stvarmi za veliko estetsko nagrado.

Od luči in zelenja do sveč v oknih lahko resnično ustvarjate za počitnice z okrasi, ki se ne bodo umirili, ko se začne sneg. Ni potrebe, da bi dobili vse Clark Griswold z dvoriščem, vendar okusni, minimalistični dekor lahko resnično posladi vaš dom.

Ob tej jeseni je treba narediti veliko, da bi izboljšali svojo pozornost v zimskih mesecih. Delo za podaljšanje notranjosti prijetnega, dobro ohranjenega občutka na zunanjost vašega doma. Ne samo, da boste prihranili nekaj vzdrževanja spomladi, ampak tudi vaš dom bo sijala vso zimo.

Priporočena: