7 Nasveti, da vaši hišni ljubljenčki varno doma ta noč čarovnic

Kazalo:

7 Nasveti, da vaši hišni ljubljenčki varno doma ta noč čarovnic
7 Nasveti, da vaši hišni ljubljenčki varno doma ta noč čarovnic

Video: 7 Nasveti, da vaši hišni ljubljenčki varno doma ta noč čarovnic

Video: 7 Nasveti, da vaši hišni ljubljenčki varno doma ta noč čarovnic
Video: Every Dodge Challenger 1970 to Present Complete history 2023, Oktober
Anonim

Ne dovolite, da vaši kužki spravijo to noč čarovnic; upoštevajte te nasvete, da Fido varno.

Vaš sladki pes varuje vaš dom dneve in noč, in kot neumoren vakuum za ostanke, pomaga ohranjati mesto urejeno tudi. Toda tudi če je oblečen kot Superman za noč čarovnic, on ni odporen na potencialne nevarnosti, ki nastanejo, ko se tvoja soseska pretvori v mešanico Hogwartsa, dežele Oz in sklopa 101 Dalmatinci vsako leto 31. oktobra.

Ne glede na to, ali živite v kužanski viktorijanski hiši v San Franciscu ali modu doma v Sioux Fallsu, SD, sledite našim varnostnim nasvetom od naših prijateljev pri DogVacayu, da bi vaši pooh varno, veseli in se znebili njegovega repa.

Image
Image

Prinesite hišne ljubljenčke v noč

Med glasnimi hrupami in čudnimi otroki (in ljudmi), ki potekajo skozi svojo sosesko, je noč čarovnic polna nemira. To lahko povzroči stres in tesnobo pri hišnih ljubljenčkih in lahko na koncu povzroči, da se trudijo pobegniti iz dvorišča.

Tako kot na četrtem juliju, na noč čarovnic, psi znajo skočiti ograje, da bi se izognili kaosu. Obstaja tudi možnost, da bi šelilec, ki ga je mimo, lahko uničil svojega mladiča ali celo mu vrgel sladkarije / čokolade, če je na dvorišču. Naše najboljše priporočilo? Izogibajte se vsem, kar v celoti, tako da hrani svoje hišne ljubljenčke v noč. Pojdi ven? Najemite pomoč DogVacay pet sitter!

Slaščice in čiščenje shranjujte izven dosega

Med pripravami na trikotne ali tretmane, se prepričajte, da vse sladkarije in sladkarije ne bodo dosegli vaših domače živali. Ksilitol (nadomestek za sladkor, ki ga najdemo v številnih izdelkih) in čokolada so izredno strupeni za pse in lahko povzročijo resno bolezen vašemu mladičku in celo smrt. Vse sladkorne sklede morajo biti izven dosega in pod vašim nadzorom. Upoštevajte, da če obstaja volja, obstaja način: psi bodo skočili visoko na števce in mize, da bi našli tisto, kar iščejo.

Pet-proof vaše dekoracije

Čeprav so buče relativno nontoksične za pse, lahko povzročijo prebavila v prebavilih, če jih zaužijejo v velikih količinah. Večji kosi lahko pri zaužitju povzročijo tudi črevesno blokado. Seveda, če vaš pes trpi čez jack-o'-luči s prižgano svečo v notranjosti, bi se lahko resno poškodoval in vaš dom lahko poškodovan. Zato je najbolje, da prikažete jack-o'-luči visoko na okenske police ali police in dobro izven dosega hišnih ljubljenčkov. Prav tako se držite stran od vseh grozljivo-crawly dodatki Halloween in dekor predmeti, ki bi lahko predstavljali nevarnost zadušitve ali zaužitja.

Ne pustite, da je hišne ljubljenčke brez nadzora, ko nosite kostum

Če se odločite oblečiti svojega psa, je pomembno, da ga vedno pazite na njega. Prepričajte se, da kostum ni preveč tesen, kar lahko ovira mobilnost vašega mladička in povzroči telesne poškodbe ali celo zadavljenje. Izogibajte se kostumom, ki imajo vrvice, kroglice ali katero koli drugo vrsto visečega materiala, ki lahko postane nevarnost zadušitve. Če se vaš mladiček zdi neudoben, seveda odnesite kostum.

Dvakrat preverite vse oznake za hišne živali

Čeprav boste storili vse, kar je mogoče, da bi preprečili ušesom vašim psom, je pomembno, da se prepričate, da vsi nosijo oznake z vašimi najnovejšimi kontaktnimi informacijami prej počitnice.

Uporabite vrata in vrvice

V noč čarovnic smo vsi radi navdušeni obiskovalci, ki potujejo od vrat do vrat v upanju, da zberejo največje sladkarije. Ampak ne pozabite, trik-ali-tretmanji pomeni odprta vrata in vrata. Preden se zabava začne, se prepričajte, da so vsi mladički varni in varni v hiši, kjer ne morejo pobegniti, če kdo nehote zapusti vrata ali vrata!

Vaši psi ljubijo svoje sosede in ljubijo svoje pse. Če je vaš pes prijazen in želi pozdraviti vaše soseske, trike ali tla, priporočamo, da Fido obdržite na povodcu in pod svojim nadzorom. Dodajte otroška vrata ob vhodnih vratih, če nameravate pogosto odpreti, tako da obstaja dodatna pregrada med psa in izstopom.

Sprejmite ukrepe, da preprečite tesnobo

Noč čarovnic predstavlja več različnih situacij, ki bi lahko povzročile strah in tesnobo pri vašem psu: čudne zvoke, zvonjenje zvoncev, kričanje otrok in tujci v vašem domu. Eden od najboljših načinov za preprečevanje anksioznosti je izčrpavanje presežne energije - vzemite mladiče na dolgi sprehod, še pred začetkom praznovanj. Utrujeni mladiček je sproščen mladiček!

Mentalno stimulirajoči užitki so odlični tudi za odvračanje: Poskusite KONG, polnjene z arašidovo maslo. Prav tako lahko v ozadju pustite TV, radio ali ventilator kot bel hrup, da bi utopili nekaj dn, ki prihajajo od zunaj.

Delite svoje nasvete za varno hišne živali za hišne ljubljenčke v spodnjih pripombah in ne pozabite, da delite svoje slike vašega pooha s temi Halloween s #Petoween!

Priporočena: