4 Hallmarks za uspešno obnovo kuhinje

Kazalo:

4 Hallmarks za uspešno obnovo kuhinje
4 Hallmarks za uspešno obnovo kuhinje

Video: 4 Hallmarks za uspešno obnovo kuhinje

Video: 4 Hallmarks za uspešno obnovo kuhinje
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2023, Oktober
Anonim

To je vredno, da gre za razkošje v najbolj živel (in pogledal) del hiše.

V času prenove je lahko izziv za življenje brez kuhinje, vendar pa je izplačilo lahko vredno, saj lahko nova kuhinja dramatično izboljša enostavnost uporabe, hkrati pa zagotavlja največjo donosnost naložbe, ko je čas za prodajo. Navsezadnje sta dva glavna prostora - kuhinje in kopalnice - ki so pogosto velika prodajna mesta v prodajni domovi, saj se pogosto uporabljajo. Ob projektu obnove nekaj korakov naprej in se odločite za a razkošje Obnova v osrčju vašega doma lahko poveča vašo lastno uživanje prostora, pa tudi vrednost vašega doma, še več.

Če razmišljate o preurejenem preurejenem kuhinji, upoštevajte te štiri smernice za prenovo.

1. Razmislite o funkciji

Vsaka uspešna prenovitev luksuzne kuhinje zahteva nekaj osnovnih elementov, eden od najpomembnejših pa je funkcionalnost kuhinje. Razkošne kuhinje danes večinoma vsebujejo načrte odprtega tla, kupci pa pogosto raje uporabljajo svetlo osvetljene, prevelike središčne otoke ali celo dva otoka v nekaterih primerih, da čim bolj povečajo uporabni delovni prostor in ustvarijo prostor za zbiranje. Kathryn Fagin, oblikovalec notranje opreme v Bostonu, pravi, da njena naročnika pogosto zahtevajo shrambo butlerja za dodatno skladiščenje, pripravljen prostor za kuhinjsko osebje in drugo pomivalni stroj ter hladilnik, če uživajo v zabavi.

2. Mešajte trendovsko in brezčasno

Pri oblikovanju kuhinje se prepričajte, da so glavni elementi brezčasni, vključno s kabinami, napravami in pulti. Designer Brianna Woodhouse, direktor podjetja Weymouth I + D v Austinu v Teksasu, pravi, da je videla trende, ki so prišla in odšla: od kuhinj na temo do sodobnih in elegantnih do kuhinj z industrijskim čustvom in nazaj. Kaj ostaja neprestano in kakšni potencialni kupci bodo takoj opazili, so lepota in kakovost kabineta in aparatov - znamenitosti resnične luksuzne kuhinje. "Če ste skromni [o teh], lahko vsakdo pove," pravi Woodhouse. "Na koncu si stalo več denarja, ko si jih moraš zamenjati v nekaj letih, ker se ne držijo."

Za omare bogati gozdovi v nevtralnih tonih ali belih barvah zagotavljajo klasično ozadje za dodajanje drugih tekstur, edinstvenih umetniških del ali pop-up barv, ki jih je mogoče pozneje spremeniti skupaj s trendi ali okusom lastnika. Z pulti, naravni kamen, granit in marmor zagotavljajo čudovito osrednjo točko na otočku otoka in se lahko prilagajajo, da izgledajo še bolj razkošno, ko so zaviti čez robove robov za učinek "slapa". Nazadnje, pri napravah je nerjavno jeklo še vedno klasična izbira za profesionalne kuhinje, medtem ko so integrirane naprave, ki so nameščene s ploščami, ki ustrezajo kabinetu in mlinov, tudi priljubljena možnost, saj lahko izginejo v oblikovanju prostora.

V mnogih kuhinjah luksuznih kuhinj so aparati funkcionalni showpieces. Long Island, NY, nepremičninski agent April Hughes Kaufman opozarja, da je od vseh novih "dodatkov", ki jih vidi v luksuznih kuhinjah, dodajanje hladilnikov za specifično uporabo navdušuje najširši kupec kupcev. Na primer, podometni hladilni predali omogočajo priročno shranjevanje pijač in enostaven dostop za otroke, medtem ko hladilniki stekla prednjačijo svojo vsebino lepo. Za nekatere je ločena enota za shranjevanje vina v kuhinji ali šotorskem shrambi predstavila element tako luksuzne in udobje.

3. Razkošje ni nujno veliko

Medtem ko je odprt načrt tla verjetno razširiti vašo kuhinjo footprint, je pomembno, da se posvetujete s strokovnjakom: dober oblikovalec lahko ustvarite luksuzno kuhinjo v kakršni koli obliki ali velikosti, ki bo najbolje ustrezala življenjskemu slogu lastnika. "V luči luksuza ponujajo številni elementi oblikovanja: vabljiva razsvetljava, svetleče naprave, kot tudi tople in hladne teksture, ki razbijajo prostor," pravi Woodhouse. Kakšne majhne kuhinje nimajo v kvadratnih slikah, jih pogosto nadomeščajo z premišljenimi podrobnostmi in funkcionalnostjo - zato ne prevzemajte luksuzne kuhinje, ki ni za vas preprosto zato, ker je vaša majhnost majhna. Veliko naprav lahko prilagodite tako, da se prilegajo manjšim prostorom, zmanjšanje števila gorilnikov v dosegu ali izbiro manjših različic tradicionalnih naprav lahko pomagajo osvoboditi prostora. Z manjšo površino za pokrivanje, nadgradnja na višje koncu marmor countertops ali dodajanje luksuzne ploščice backsplash postane bolj izvedljiva preveč.

4. Povračilo vaše kuhinje

Ko gre za preoblikovanje kuhinje, je pametno obdržati stroške v razumnem deležu celotne vrednosti doma - in ohraniti slog skladen s preostalo hišo. Ali ima vaš dom tradicionalno zunanjost? Če je tako, se lahko ultrazvočna kuhinja počuti nerodno in izven kraja.

Po osnovah, kot so zvočna streha in HVAC sistem, nepremičninski agenti in oblikovalci strinjajo, da je najpomembnejši prostor kuhinja; to je srce doma in splošno mesto zbiranja. Prav tako je prostor, v katerem lastniki večinoma preživijo svoj čas.Kathryn Fagin pravi, da kupci priznavajo, da je pridobitev domov z dobro zasnovano kuhinjo prizadevanje, ki ga ne bo treba narediti in so na splošno pripravljeni plačati več za to pravico. Ampak vam ni treba takoj prodati, da bi izkoristili naložbo v obnovo; razkošna kuhinja je vedno plus, zato si pred nekaj leti sami privoščite nekaj, da jo uživate!

Ali ste končali luksuzno kuhinjo? Kateri so vaši must-haves? Dajte v komentarje!

To objavo so sponzorirali Sub-Zero in Wolf.

Priporočena: