Brezplačna brezplačna potovalna hakovanja: končno živeti veliko v skromnem proračunu

Kazalo:

Brezplačna brezplačna potovalna hakovanja: končno živeti veliko v skromnem proračunu
Brezplačna brezplačna potovalna hakovanja: končno živeti veliko v skromnem proračunu

Video: Brezplačna brezplačna potovalna hakovanja: končno živeti veliko v skromnem proračunu

Video: Brezplačna brezplačna potovalna hakovanja: končno živeti veliko v skromnem proračunu
Video: COST To Travel SOUTHEAST ASIA (TRUTH & FULL BUDGET BREAKDOWN) 2023, September
Anonim
Image
Image

Sinopsis: Ko ne govorimo o načinih, da bi več denarja pomagali drugim ljudem in živeli boljše življenje, govorimo o načinih, kako prihraniti denar na fantastičnih izkušnjah. Ta objava je del 1/2 potovanj, ki se redko razpravlja. Nastaja na odru in zagotavlja vpogled v bolj ekstravagantno porabo. Prav tako bomo raziskali, ali je bolj luksuzno življenje resnično vredno cene. Upam, da boste uživali in se držali za del 2!

Ko sem prišel do 4. nadstropja mojega hotela, je bil Ryan Seacrest, ki je z očetom visel zunaj moje sobe. Čakali so svoje žene in se odpravili na večerjo. Ko sem se odločil, da bom hladen, ne pa starstruck, sem pravkar rekel: "Kako gre fantje?", Ko sem minil. Bivali so v istem nadstropju našega butik hotela in se odzvali prijateljski, "ne preveč".

Ryan je slišal za slavo kot gostitelj ameriškega Idola in je ena najuspešnejših medijskih osebnosti na planetu s približno 300 milijoni bogastev. Kako je lahko ustvaril toliko bogastva, da je bil le osebnost resničnosti? Z ustvarjanjem lastnega podjetja, Ryan Seacrest Media in produkcijo hit showov, kot so "Ohranjanje s Kardashians."

Smešno je, ker smo bili tukaj, ostali v istem hotelu, dobili isto storitev, dihali isti zrak, vendar s tako znatno različnimi neto vrednostmi. Njegov apartma je verjetno imel pogled na Eifflov stolp in stalo 3X, in prepričan sem, da je plačal tudi suite svojih staršev. Toda večinoma smo živeli popolnoma enako za tri noči. Potem je moral oditi, medtem ko moramo ostati teden dni.

Dolgo sem spoznal nekaj zanimivega. Medtem ko je težko živeti skozi leto kot slaven, je lažje živeti vsako leto v obdobju 2-6 tednov. Kot rezultat, starejši dobivam, bolj sem gravitiran za "izdelavo teh potovanj šteje." Razlika v življenjskem slogu med res bogatimi in ostalimi nas je zožujoča.

Veliko izjemno bogatih ljudi so delodajalci in ne vzamejo veliko več kot šest tednov letno, ker ne morejo. Njihov uspeh zahteva, da delajo okrog 24 ur, kar je povsem odkrito, paradoks uspeha. Raje bi bil nikogar s skromnimi finančnimi sredstvi in največjo svobodo, kot CEO z več tisočem delničarjev ali slaven, ki je vedno pod nadzorom medijev. Kaj pa ti?

La Reserve, Pariz

Ostal sem v butik hotelu La Reserve v Parizu, ki se nahaja na pol poti med Champs-Elysées in Faubourg Saint-Honoré. Hotel se je začel leta 2015 po skrbnem preoblikovanju, da bi ponovno ustvaril stil Belle Époque iz 19. stoletja. Obstaja samo 26 apartmajev in 14 sob, zaradi česar se počutite bolj kot velika bivanje od hotela.

Hotel je edinstven, ker skrbi za stranke, ki cenijo storitev in zasebnost. Obstajajo skriti vrati, ki vodijo do zasebnih knjižnic, kopalnic in zdravilišč. Tudi zunanji brunch območje pred hotelom blokirajo velike žive meje, zato gostje lahko jedo zasebno (glej pic). Tam sem prvič videla, da sta Rajan in njegova družina jedla zajtrk.

Sprednja stran La Reserve v Parizu
Sprednja stran La Reserve v Parizu

Prvega večera v Budimpešti smo se v našem Uberju potegnili v znojenje, srajce in nahrbtnike. Prepričan sem, da so bili presenečeni, vendar niso pokazali. Namesto tega so hitro vzeli naše torbe v našo sobo, nam predali dve kozarčki šampanjca Michel Reybier in nam dali intimen ogled hotela. Glede na Vrba, je bilo celotno osebje zelo veselo, da nas vidijo, ker smo imeli rezervacijo za sedem noči namesto tipičnih od treh do treh noči.

Po opazovanju, kaj so nosili drugi gostje, smo se sami zavestno počutili podrejeni. Zdelo se je, kot da je vsak gospod imel Armani obleko in vsaka ženska nosila ansambel Louis Vuitton, Chanel in Manolo. Ampak, mi smo Američani in uživamo v udobju nad slogom. Poleg tega obstaja samo en hoodie na svetu in to je neprecenljiv zbiralec predmet!

Za razliko od nekaterih zagonov, ki imajo pogum, da vsak mesec porabijo več za poslovna umika, kot vsak mesec ustvarijo dobiček iz poslovanja, je Inc zaveda stroškov, ker ne porabljamo drugih ljudi. Zato smo za vse stroške za 15 dni potovanja za dve osebi v Evropi predvideli 20.000 USD.

Veliko veliko stane, da bi našo kategorijo Travel odpravili na tla, vendar smo odločeni, da vam bomo zagotovili edinstven ucinek potovanja iz osebnega financnega kota. Všeč nam je, da potujemo in ni nič boljšega kot delati tisto, kar ljubiš za delo.

Junior Suite Deluxe

V četrtem nadstropju sva bivala v Junior Suite Deluxe. Kot lahko poveste iz menija za določanje cen, smo blizu dna seznama. Ni mogoče, da bi si lahko privoščili, da bi ostali v dražji sobi, saj sem samo osebni finančni bloger. Zakaj plačati 9000 € noč za predsedniški apartma, ko lahko plačate bolj razumno 1700 € noč za Junior Suite Deluxe in pridobite dostop do istih vsebin in storitev? Dobra vrednost, baby! Vse je v zvezi z upravljanjem poslovnih stroškov, da ne bi zapustili poslovanja.
V četrtem nadstropju sva bivala v Junior Suite Deluxe. Kot lahko poveste iz menija za določanje cen, smo blizu dna seznama. Ni mogoče, da bi si lahko privoščili, da bi ostali v dražji sobi, saj sem samo osebni finančni bloger. Zakaj plačati 9000 € noč za predsedniški apartma, ko lahko plačate bolj razumno 1700 € noč za Junior Suite Deluxe in pridobite dostop do istih vsebin in storitev? Dobra vrednost, baby! Vse je v zvezi z upravljanjem poslovnih stroškov, da ne bi zapustili poslovanja.

Po ~ $ 2,000 za noč, Junior Suite Deluxe stane 10x povprečno nočno hotelsko stopnjo, ki smo jo plačali v Pragi, na Dunaju in v Budimpešti. Ampak zato smo ostali na tako poceni krajih prvi teden v Evropi, da si zagotovimo drugi teden. Spoznali smo, da se Paris zaradi San Francisca počuti kot srednji zahod, zato smo temu primerno predvideli.

~ 2.000 $ noč je popolnoma večja od tistega, kar je naš običajen proračun za poslovno potovanje.Toda, da bi pisali o tem, kako je živeti v luksuznem hotelu in poslušati čustva državljanov EU, preden začnete pisati moje mesto Brexit, morate dejansko ostati v eni za daljši čas. Treba je vložiti žrtve za pisanje takšnih poglobljenih objav.

Torej je bilo vredno? Razpravljamo o nekaterih pozitivnih:

 • Vsakič, ko smo se vrnili v apartma, se je zaradi velikosti (~ 500 kvadratnih metrov) počutil kot dom, namesto hotela. Naša glavna spalnica v SF, kopalnici in svetišču je približno ~ 550 kvadratnih metrov, zato se je velikost ujemala. Edina razlika je v SF, imamo pogled na ocean, in ta apartma ima pogled na notranje dvorišče.
 • Do tretjega dne, ko smo ugotovili, da je naš popolnoma skladiščen hladilnik popolnoma brezplačen, razen alkohola. Sem ogromen naravni sadež sadnih sokov in imeli so organske mango, ananas, oranžne in jabolčne sokove. Imeli so tudi neskončne steklenice z rahlo okusno vodo Evian, ki je bila resnično zdrava. Dali so tudi domače čokoladne marmelade in obrtne čokolade iz restavracije Michelin z dvema zvezdicama, Le Gabriel v spodnjem delu. Yum! Kdo ne ljubi brezplačno nego?
 • Naš apartma je bil na koncu hotela, zato je bilo zelo zasebno. Vrata so bila debela štirih centimetrov, na vratih pa je bilo še več prostora za mir in tišino. Kakovost izdelave je bila brezhibna. Kot nekdo, ki je zadnjih dveh let počasi preoblikoval fiksirja v Golden Gate Heights, sem cenil vse podrobnosti sobe do žameta, zavitega televizorja.
 • Sobna postrežba je bila odlična. En večer ob 9.30 uri smo zahtevali prehrambene storitve, da bi ob obroku dostavili ob 23:30 uri in bili pravočasno na mestu. Kuharji so vedno naredili čudovito delo in vsak večer se počutili kot prvi.
 • WiFi je bil odličen, za razliko od Češke, Avstrije in Madžarske. Kot poslovni potniki, hiter in zanesljiv WiFi je izredno pomemben. Wifi je prva stvar, ki jo preverim po prihodu v hotel, saj zaradi visokih stroškov ne uporabljam mednarodnega gostovanja. Vedno želim, da se moje bralstvo počuti tako, kot da se trudim z dosledno objavo treh objav na teden, tudi med potovanjem.

In tukaj je nekaj zamud:

 • Nekoč zjutraj smo ob 8.30 uri slišali nekaj remodeling zvokov iz stavbe soseda. Vendar smo bili že budni za naše potovanje v Versailles, zato ni bilo veliko.
 • Dvigalo na drugem koncu hotela, ki je pripeljalo do bazena, ni bilo narobe za dve noči, kar je pomenilo, da smo morali priti do najbližjega dvigala, kar je bilo v redu. Toda potem smo morali hoditi čez fancy lobby / jedilno območje v naših kopalni plašči, da pridete do notranjega bazena. Bilo je malo nerodno, toda potem smo videli še en znani obraz, Lukas Haas, ki je bil v filmih, kot so Inception in The Revenant, jedilnico z dekletom in še en prijateljicami. Zanimivo je, kako so nekateri filmski igralci izredno tanki, ko jih vidimo osebno.
 • Po porabi uro v notranjem bazenu in še 30 minut v očarljivi parni sobi starlit, smo prečkali skozi jedilno površino, da bi našli Lukasa in prijatelje, ki so še vedno jedli. Opazil sem, da nas gledajo, ko smo hodili, ker sem gledal naravnost na njih. Sprva se nisem mogel spomniti, kdo je bil, zato sem moral dvakrat vzeti. Nasmehnil se je in ena od žensk se je obrnila, da bi preverila, kdo smo. Nasmehnil sem se nazaj, vendar sem zavrnil avtogram ali val. To bi bilo preveč nerodno v naših kopalnih plaščih.
  Po porabi uro v notranjem bazenu in še 30 minut v očarljivi parni sobi starlit, smo prečkali skozi jedilno površino, da bi našli Lukasa in prijatelje, ki so še vedno jedli. Opazil sem, da nas gledajo, ko smo hodili, ker sem gledal naravnost na njih. Sprva se nisem mogel spomniti, kdo je bil, zato sem moral dvakrat vzeti. Nasmehnil se je in ena od žensk se je obrnila, da bi preverila, kdo smo. Nasmehnil sem se nazaj, vendar sem zavrnil avtogram ali val. To bi bilo preveč nerodno v naših kopalnih plaščih.

  Presoja: Izkušnje so bile 3X lepše, da so naši prejšnji hoteli, vendar stane 8-10X več. Zato je s finančnega vidika težko upravičiti stroške, razen če imate neskončne zneske denarja. Za posebne priložnosti, kot so medeni mesec, 10-letna poročna obletnica, velika promocija, 40. rojstna dneva ali darilo vašim staršem, ki bivajo v luksuznem hotelu, je absolutno vredno. Nepozabne izkušnje so neprecenljive.

  Tukaj je video naše sobe, da dobite boljšo idejo o tem, koliko od 1500 do 2000 dolarjev na noč. Ne pozabite, da je Pariz ena izmed najdražjih mest na svetu, zato je ogromna inflacija cen. Ta soba bi verjetno stala približno 750 do 1000 dolarjev na noč v San Franciscu in 1000 do 1500 dolarjev na noč v Manhattnu.

  Živeti na proračunu

  Najboljši način, da nikoli ni domišljija na počitnicah ali na poslu, je preprosto lastnik počitniške nepremičnine povsod, kjer redno gremo. Vendar pa je ekonomsko neumno, da kupite prikupen terar na tako veliko različnih krajih. Torej, naslednji najbližji stvar je najem čudovito mesto, ki se počuti kot doma.

  Če ste prišli do konca tega prispevka, se sprašujete, ali je skromna oseba, kot sem jaz, ki vozi Honda Fit, odšla popolnoma bonkers plačati 14.000 $ za tedensko hotelsko bivanje, dobro opravljeno, in ne skrbi. Celotno bivanje je bilo brezplačno! Da bi se počutili udobno, da bi tako ekstravagantno porabili, bi moral imeti več kot milijon dolarjev letno in biti vreden vsaj 20 milijonov dolarjev.

  Zaradi brezplačnega tedenskega bivanja v Parizu smo porabili 9.000 dolarjev za vsa naša 15-dnevna potovanja namesto naših proračunov 20.000 dolarjev. Prihranki v višini 11.000 USD se bodo uporabili za izgradnjo denarnih rezerv družbe za pripravo na težje čase.

  V drugem delu bom s tabo delil, kako sem se v tako dobrem hotelu lahko tako veliko naučil. Odgovor ne vključuje pisanja mnenja o hotelu ali uporabi nagradnih točk za kreditne kartice, čeprav ti pomagajo izjemno. Odgovor je poglobljen od tistega, kar boste prebrali o vsakem spletnem potovanju. Ostani na vezi!

  Iščete potovalno nagrajene kreditne kartice? Oglejte si kartice Chase Sapphire Preferred® in druge.Svojo Chaseovo kreditno kartico uporabljam za vse moje poslovanje in porabo za potovanje, da dobim točke za več brezplačnih potovanj, zavarovanja v primeru izgube torb ali mojega poleta in več zavarovanja za okvarjene izdelke, ki jih kupim in želim vrniti. Prepričajte se, da vsak mesec v celoti plačate svojo kreditno kartico. Preverite nekaj prednosti:

  • Zaslužite 50.000 bonus točk, ko porabite 4.000 $ za nakupe v prvih treh mesecih od odprtja računa. To je približno ~ 650 dolarjev vrednosti tam.
  • Namenjen je najboljši kreditni kartici za nagrade za potovanja po reviji MONEY.
  • Dobite 2X točke za potovanja in jedilnico v restavracijah in eno točko na dolar, porabljen za vse druge nakupe.

  Danes kliknite banner za najvišje ocenjene kreditne kartice.

  Image
  Image

Priporočena: