Ali lahko uganite ceno teh mini domov?

Kazalo:

Ali lahko uganite ceno teh mini domov?
Ali lahko uganite ceno teh mini domov?

Video: Ali lahko uganite ceno teh mini domov?

Video: Ali lahko uganite ceno teh mini domov?
Video: Libertarias (1996) - CZ, EN, PL, GR, BG, PT, SI, TR 2023, Oktober
Anonim

Nekateri imajo veliko zemlje, drugi pa so sredi vsega. Ti mini domovi dokazujejo, da majhen nepremičninski odtis ne zagotavlja miniaturne cene.

Lastniki drobnih hiš so pogosto prvi, ki delijo, kako živi majhni lahko poenostavi vaše življenje. Navsezadnje je to razlog za razlog. Če poenostavitve niste prepričani, razmislite o tem, kako lažje bi bilo čiščenje majhnega prostora in koliko bi bilo cenovno ugodnejše, da bi ga segrelo in ohladilo. Toda koliko koliko teh mini hiš stane? Izvedite s temi sedmimi majhnimi hišami za prodajo po vsej državi.

Image
Image
Image
Image

Dostava na dom: (kliknite za ceno!), 305 S. Carolina Ave., Carolina Beach, NC 28428

Ta eleganten, pomorsko modri zabojnik, ki se je obrnil na majhen dom, se počuti kot luksuzni apartma, ki je postavljen v oddaljenem mestnem jedru. Ponudbe vključujejo dve gorilnika keramične kuhalne plošče, minifrigo iz nerjavečega jekla, zunanje svetilke po meri in celoten glavni komplet z veliko prostora za shranjevanje. 320-kvadratni čevelj doma tudi opremljen! Ko ste pripravljeni na raziskovanje svoje nove soseske, pojdite tri bloke vzhodno in našli boste Atlantski ocean, ki ponuja svoje valove za deskanje, ribolov in plavajoče. Severni Karolinski akvarij pri Fort Fisherju je nekaj milj proti jugu, restavracije in trgovine v centru Wilmington, NC, so manj kot 30 minut vožnje z avtomobilom.

Image
Image
Image
Image

Kabina na potoku: (kliknite za ceno!), 152 Big Rock Road # 267, Cleveland, GA 30528

Če želite udobno, si oglejte v tej kabini s 400 kvadratnimi čevlji, ki je bila pritrjena v gorah v Severni Džordžiji. Ta majhen dom je v osrčju države vina v Gruziji. To pomeni preprost dostop do vin, pridobljenih iz grozdja chardonnay, viognier in merlot, ki rastejo na ducatih bližnjih vinogradih. Značilnosti vključujejo peč na drva in padajoče stopnice, ki vodijo do spalnega prostora v podstrešju. Zadnja veranda izboljša sproščeno počutje v kabini - doma sedi poleg tepiha.

Image
Image
Image
Image

V živo iz omrežja: (kliknite za ceno!), 00 N. Bank Chetco River Road, Brookings, OR 97415

Živijo popolnoma iz omrežja v tem majhnem domu z 216 kvadratnimi čevlji na bregovih Oregonove reke Chetco. Povezali se boste z vodnim sistemom skupnosti in se zanašali na generator s 2.000 vati za energijo; peč na drva hrani toplo hišo. Ta drobna hiša je verodostojno rustikalna, z zunanjim in kamnitim tušem, ki povečuje občutek hrbta narave. Aktivnosti na prostem so na obrobju Oregona, ne glede na to, ali se odločite za ribolov ali plavanje v bližnji reki ali pa preprosto preučiti okoliško divjino.

Image
Image
Image
Image

Obmorska koča: (kliknite za ceno!), 548 S. Columbia St., Seaside, OR 97138

Vzemite svoj kotiček tega očarljivega mestnega jedra. Na 396 kvadratnih metrov je bila ta drobna koča nedavno posodobljena s preurejeno kopalnico in novo vodovodno, električno in preprogo. Najboljše od vsega, se nahaja v skupini, imenovani "The Village Village". Enosobni bungalov je le nekaj korakov od Seasideove znamenitega 1,5-mile promenade na morju - kjer kip označuje konec znamenite nacionalne zgodovinske poti Lewis & Clark. Plus, kavarne, butiki in nočno življenje Broadway Street so oddaljeni le kratek sprehod.

Image
Image
Image
Image

Mala hiša v dolini: (kliknite za ceno!), 1635 Upper Rock Creek Road, Philipsburg, MT 59858

Ta 216-kvadratni čevelj doma v zahodni gori Montana se nahaja na 20-akro lot. Preživite poletno kopanje v Rock Creeku, ki se spušča skozi zemljišče. Bodite pozorni na jelena, moose, elo in bighorn ovce - te veličastne živali so pogosto najbližji sosedi. Ko je čas, da se odpravite v mesto (pol ure vožnje), vas bo Philipsburgova bogata zgodovina čarila kot rudarsko mesto, ki je postalo turistično središče. Ko je center za rudarstvo srebro, mangan, safirje in celo zlato, je mesto zdaj dom priljubljene družbe Philipsburg Pivovarna. Obiščite The Ranch v Rock Creek za dnevno zdravilišče ali nekaj lepih jedilnic, in morda boste naleteli na nekaj znanih ljudskih - znamenitosti, kot je Scarlett Johansson so znani, da obiščejo.

Image
Image
Image
Image

Staro mestno blues: (kliknite za ceno!), 813 Johnson Lane, Key West, FL 33040

Ta majhna širina je odlična domača baza za raziskovanje sončnega okrožja starega mestnega jedra Key Westa. Več kot 200 restavracij in skoraj 300 trgovin in butikov pričaka v 10 minutah hoje, veliko na znameniti ulici Duval. Homebodies imajo tudi tukaj veliko ljubezni. Zgrajen je bil leta 1923, ta čar s 534 kvadratnimi čevlji je bil posodobljen za sodobno udobje, vključno z bazenom in bazenom, novo palubo, novimi napravami iz nerjavnega jekla in velikim novim kuhinjskim otokom.

Image
Image
Image
Image

A-plus arhitektura: (kliknite za ceno!), 339 Placentia Ave., Pismo Beach, CA 93449

Nahaja se na plaži Pismo, na sredini med Los Angelesom in San Francisko, CA, ta dom je edini A-okvir v Shell Beach Village - in le nekaj korakov od Pacifika. Z visokokakovostnimi konci, kot so Viking aparati, granit countertops, po meri češnje omare, in rdeče hrasta tla, je velik na slog. Morda zato je to na NBC-ju Najbolj vročih domov na osrednji obali! Samo 680 kvadratnih metrov, dom vsebuje dve zgornji nad kletno garažo, ki ga dviguje za pogled na Kalifornijo. Vhodna krovu se konča pri vhodnih vratih, ki se odprejo domači kuhinji, dnevni sobi in spalnici.Pojdite po lestvi do podstrešja, ki je kot nalašč za študij, drugo spalno območje ali branje.

Priporočena: