11 Delikatno očarljivo Gingerbread Homes Za prodajo

Kazalo:

11 Delikatno očarljivo Gingerbread Homes Za prodajo
11 Delikatno očarljivo Gingerbread Homes Za prodajo

Video: 11 Delikatno očarljivo Gingerbread Homes Za prodajo

Video: 11 Delikatno očarljivo Gingerbread Homes Za prodajo
Video: Kako sem izgubil 4 kg v 4 dneh 2023, Oktober
Anonim

S čudovitimi podrobnostmi, so te sestavljene posesti dovolj dobro, da lahko jedo.

Viktorijanski domovi niso znani po tem, da so "subtilni". Tudi tisti, ki nimajo živahne barvne sheme v Painted Ladies v San Franciscu (morda najbolj ikonični primeri tega tipa arhitekturnega sloga), imajo neverjeten zadržek, ki daje velik vtis. To je vse zahvaljujoč medenjaku, očarljiv vzdevek za izvrstno leseno oblogo, ki jo redko najdete v sodobnejših viktorijanskih hišah. Nazaj čez dan lahko naročite te vrste oblog preko nove tehnologije katalogov ali jih posnemite sami zaradi vzorčnih knjig. Zaradi tega trenda ni nobenih dveh domov iz viktorijanske dobe popolnoma enako.

Če želite, da so dnevi, ko so bili domiselni podatki vir ponosa in ne nekaj, ki bi jih bilo treba odstraniti ob prenovi, je teh 11 čudovitih viktorijanskih domov za prodajo v Nashville, TN, Jamestown, RI in še več lahko le vaš mali košček nebes. In ko ste s temi domovi slinili z medeninastimi obroki, se prijavite na GingerFred, da vidite, kako njegova družina preživi 12-dnevni hišni lov. Medtem ko ste pri tem, lahko vstopite, da dobite 2K $ na dan Daily Dough vsak dan od 1. decembra do 12. decembra!

Image
Image

Počitniška hiša: 775.000 $, 921 East Shore Road, Jamestown, RI 02835

Ta zgodovinska znamenitost - koča George Taber - od nekdaj v poznih devetnajstih stoletjih - ima neverjetne zgodovinske podrobnosti, ki jih preprosto ne najdete v bolj moderni strukturi. Prekrivajoči dom je okrašen s slikovito popolno medeninasto oblogo, vključno z edinstvenim ogeeškim lokom. Čeprav se na prvi pogled zdi majhna dvosobna, tri-kopalnica, je presenetljivo prostorna. Notranjost ima odprto postavitev, ki maksimizira svetlobo in izkorišča največ 1,969 kvadratnih metrov. Posebna garaža, ki se povezuje z domom preko pokritega sprehajališča, vključuje prostor od 15 do 18 metrov, ki se lahko uporablja za shranjevanje ali hobije. Zunanjost, čudovite urejenosti in kamnitimi zidovi dopolnjujejo podobo zgodbe s tem edinstvenim domom.

Image
Image

Darling sanjska hiša: 599,944 $, 37 Sherwood Road, Cockeysville, MD 21030

Prostorna travnata veranda s poudarkom na gazebo, majhni balkon, okna v zalivu in draga vijolična polkna naredijo to lepo cirko-1887 domu videti kot hišica z dolgoletno velikostjo. Podobnosti končajo tam - to milostljivo posestvo je karkoli, ampak majhno. Najprej so na voljo ločene garaže, ki omogočajo parkiranje do devet avtomobilov. Imeli boste tudi dovolj prostora za gostovanje gostov, s šestimi spalnicami, tremi kopeli v celoti, kuhinjo s sončno dvorano in bonusnim podestnim stanovanjem na podstrešju. Nepremičnina sedi na 1,8 arov (skupaj z vrtom), ki nazaj do 6 hektarjev občine zemljišč, ki zagotavlja sproščujoče pogled na državo s katerega koli mesta na grand verandah.

Image
Image

Čar v barvi sladkarije: $ 424,900, 1216 S. Mesa St., San Pedro, CA 90731

Eden od zgolj peščica domov v regiji sega v pozno 19. stoletje, ta štiriposteljna soba z dvema kopalnicama iz leta 1890 ima živahno zunanjost. In prav tako je lepo na notranji strani. Sprehodite se skozi vijolična roza lučkastna vhodna vrata, vi pa boste vohunili lesena tla, ročno poslikane dvorane (delo lokalnega umetnika), ljubek arkad in prvotno buteljsko shrambo. Prostorni vogal je obdan s čudovito belo ograjo in prihaja z okusnim bonom: ogromno sadno drevje avokado.

Image
Image

Demure dame: $ 429,000, S. Idaho St., Dillon, MT 59725

Pod imenom "Velika stara dama", ta poveljniški viktorijanec nas čaka tako čudovito, kot se je zgodilo leta 1875, leto, v katerem je bila zgrajena. Natančna barvna dela poudarjajo fantastične podrobnosti, kot so obložene tiru, mlinska dela in nageljni barvni poudarki. Notranjost vas odpelje do nekega drugega časa, s svetlečimi trdimi tlemi, medaljoni za strop, ročno izrezljane letve, dva kamina in strojno vrezana vrata. Posodobitve v kuhinji in pralnicah prilagodijo to obdobje - popoln mejnik, ki ustreza tempu sodobnega življenjskega sloga. S štirimi spalnicami in dvema polnima kopalnicama, ta 3,933 kvadratnih metrov, vam daje veliko prostora za rast.

Image
Image

Mehka lepota: 159.900 $, 1212 E. Washington St., Bloomington, IL 61701

Ta prikrita barvna paleta daje temu domu s štirimi spalnicami prefinjen občutek. Poimenovan William Gooding House, je to živahno circa-1893 prebivajo ljubezen ljubiteljev lokalne zgodovine in je bil predstavljen na lokalni turneji zgodovinsko-domačo. Notranjost ima staromodno privlačnost, z velikim stopniščem, steljastimi stropi, žepnimi vrati in lesenimi podi z veliko značaja.

Image
Image

Lepa mejnik: 234.900 $, 10 S. Elizabeth Ave., St. Louis, MO 63135

Čudovito pokrito prednjo verando ustvarja velik prvi vtis na Victorian, ki je bil zgrajen leta 1891. V stropu 9 metrov, velikem stopnišču in kaminu v preddverju prijazno pozdravljamo obiskovalce, ki bodo zagotovo prišli v vaš dom zahvaljujoč šestim spalnicama (in dvema in tremi kopeli) in bonusno gostinsko kabino. Velika jedi v kuhinji s sosednjo zajtrkovalnico je plus za domače kuharje, medtem ko je 2-acre veliko za športne tipe ali zabavo na prostem. Sijajna lesena tla in prefinjene letve dajejo vsaki sobi čudovit zrak.

Image
Image

Restavracija sanj: $ 649,000, 578 Šestega St., Hollister, CA 95023

Prvo nadstropje tega viktorijanskega leta 1887 v Hollisterju, CA, je bilo z ljubeznijo obnovljeno v svojo prvotno lepoto, z izjavo krono letve in trim, po meri ozadje in medenina svetilke. V kuhinji, pulti iz marmorja in restavrirana peč in pečica pripravijo počitniško hrano za domače kuharje. Zdaj je čas, da obnovimo drugo nadstropje v svojo nekdanjo slavo - projekt za nove lastnike stanovanj!

Image
Image

Arhitekturni dragulj: $ 1,25 milijona, 122 S. 12th St., Nashville, TN 37206

Elegantno obnovljena arhitekturno nagrajena opeka viktorijanska v vzhodnem Nashvilleu je bila pozvana v hišo Ambrose. V 1899 domu se ponašajo izpostavljene opečne stene, 12-metrovske stropove, tla iz trdega lesa, sedem kaminov in izvrstna kupola, ki omogočajo prijetno zabavo v zgodbi. Če štirih spalnic v glavni hiši niso dovolj, ločena gostinska koča dodaja več prostora za praznična srečanja ali obiske prijateljev.

Image
Image

Gorsko veličanstvo: 964.500 $, 327 Montford Ave., Asheville, NC 28801

Ta dom v trendovski soseski Montford v Ashevillu je velik na viktorijanski čar. Zgrajena je bila leta 1896, leta 2003 pa je dobila nagrado Griffin za njeno prenovo. Zlasti se lahko zaljubi v zgodovinske podrobnosti, kot so prvotna tla iz trdega bora, še posebej, če so seznanjeni s sodobnimi nadgradnjami, kot je prostoren master suite (s balkon, dnevna soba in hodnik) in kuhinjska kuhinja s 48-palčnim termo-paletom.

Image
Image

Odkrita FSBO: $ 565.000, 1015 S. Giddings St., Visalia, CA 93277

Ta nenavaden dom, Laurelwood, zgrajen leta 1931 in obnovljen v viktorijanskem slogu, vključuje številne značilnosti po meri - vključno z dramatično zunanjostjo. V notranjosti boste našli talne stene, dekorativne stene, starinska vrata, po meri tla, osvinčena in vitražna okna ter gurmansko kuhinjo. In če se zaljubiš v katerokoli pohištvo - večinoma v starih 1800 in zgodnjih 1900-ih, so lastniki pripravljeni prodati hišo.

Image
Image

Ljubljeni v Berkeleyju: 1,85 milijona dolarjev, 1830 Berkeley Way, Berkeley, CA 94703

Zgodno imenovano Painted Lady, je ta triknjižna restavracija kraljice Anne viktorijanske v Berkeleyju preseljena na svojo trenutno spletno mesto v 1920. letih. Sedmi barvni zunanji barvni obnovitveni projekt doma je leta 2009 zaslužil nagrado za ohranitev iz združenja arhitekturnih dediščin Berkeleyja - notranjost pa je prav tako osupljiva kot zunanja. Podrobnosti vključujejo vitraž, transom okna, žepna vrata, posodobljeno kuharsko kuhinjo s pulti iz marmorja Carrara, posodobljene kopeli in perforacije. Oh, in ta struktura na dvorišču? To ni gostišče: to je luksuzni piščanec.

Priporočena: