Poročati se: kako vpliva na vaše finance?

Kazalo:

Poročati se: kako vpliva na vaše finance?
Poročati se: kako vpliva na vaše finance?

Video: Poročati se: kako vpliva na vaše finance?

Video: Poročati se: kako vpliva na vaše finance?
Video: How To Lower High Cholesterol Naturally - Master Health - YouTube 2023, September
Anonim

Poročanje je ena od najpomembnejših odločitev, ki jih boste kdajkoli naredili. Ne samo, da izberete pravega partnerja, ki je ključnega pomena za vašo srečo, ampak pravi, da "tudi jaz" vpliva tudi na vaše finančno življenje na način, ki ga morda ne zavedaš.

Obiskovalec podkastov z imenom Britt piše:

Moj fant in jaz smo v sredi dvajsetih letih in se trudimo odločiti, ali bosta poročena pomagala ali finančno škodila. Nimamo otrok ali drugih vzdrževanih družin, ne zaslužimo veliko denarja, moj fant pa je še vedno na šoli. Slišal sem nasprotujoče informacije od prijateljev o tem, kako bo poročanje vplivalo na naše davke in upravičenost mojega fanta za finančno pomoč. Kako bi povezovanje vozlov vplivalo na naš finančni položaj?

Kako ima zakon vpliv na študentsko finančno pomoč?

Ste se kdaj spraševali, kaj pomeni "Antebellum"? Kdo je prišel z besedo "quixotic" anyway? Postavite "kibosh" na vse vaše mešanice besed in preverite 101 slovničnih besed Vsaka visokošolska diplomantka mora vedeti. Polna pogosto uporabljenih besed, ki se zdijo pop-up povsod, boste lahko dobili svoj besednjak do njuhanje! Na voljo je za prenos na Amazon, Barnes & Noble in iTunes.

Get More Money Girl!

Bodite prepričani, da preverite ogromen arhiv člankov in poddaj tukaj. Prav tako se prijavite na brezplačni spletni dnevnik Novice in se povežite z mano na Facebooku, Twitterju ali na Money Girl Personal Finance Group na LinkedIn. Na spletu na iTunesu se lahko prijavite na denarnico Girl Girl, je enostavno, brezplačno in najboljši način za vsako novo tedensko epizodo v trenutku, ko je objavljen na spletu! Vprašanja o denarju lahko pošljete preko socialnih medijev ali pa mi pošljite e-poštno sporočilo na naslov: [email protected].

Več virov:

Kako določiti vaš status odvisnosti za finančno pomoč? Kalkulator pričakovanega družinskega prispevka (EFC) Brezplačna prijava za zvezno pomoč študentom (FAFSA) Ocenite svojo upravičenost do zvezne študijske pomoči Davčne spodbude za stroške, povezane z izobraževanjem IRS Publication 501: Izjeme, standardne odbitke in informacije o vložitvi Objava IRS 555: lastnina Skupnosti

Stresed Couple slike, ki jih je uporabil Shutterstock Več nasvetov iz denarja

Priporočena: