Skromna družina: Nasveti za proračun za nove starše

Kazalo:

Skromna družina: Nasveti za proračun za nove starše
Skromna družina: Nasveti za proračun za nove starše

Video: Skromna družina: Nasveti za proračun za nove starše

Video: Skromna družina: Nasveti za proračun za nove starše
Video: ▶️ Деревенщина - Все серии - Мелодрама | Фильмы и сериалы - Русские мелодрамы 2023, September
Anonim

Čestitam - imaš otroka!

Medtem ko je zagotovo eden najsrečnejših časov v vašem življenju, vaše nove rože očala morda že padajo, saj se finančne resničnosti življenja kot novega starša začnejo potopiti. Plenice, zdravniki, hrana, oblačila - to vse se doda in hitro. Medtem ko zagotovo ne bi nikoli želeli ogroziti kakovosti, kjer se srečujejo z našimi najdražjimi, tukaj je nekaj nasvetov, da ostanejo pred stroški vašega dojenčka:

Doktorski obiski

Huggies in Pampers imata točkovne sisteme, ki jih je mogoče odkupiti za knjige, igrače ali zaloge za otroke. Bodite prepričani, da preverite social media mediji, usmerjeni k staršem in se prijavite za kupone na spletnih straneh glavnih blagovnih znamk. Amazon Mama ponuja brezplačno dvodnevno dostavo do enega leta na določenih skupnih dojenčkih.

Prosti Zabava

Obstaja veliko načinov, da zabavate svoje otroke, ki vam ne bodo stalo cinka. Parki in igrišča zagotavljajo območje za vadbo in sežiganje energije. Knjižnice imajo pogosto izobraţevalne prireditve za mlade, kot so zgodbe in pesmi. Preverite svoje lokalne sezname za družinam prijazno zabavo, kot so lutkovne predstave v knjigarnah ali živa glasba v restavracijah.

Vaš otrok je blagoslov, vendar pa lahko traja nekaj več dela, da ostanejo na vrhu vaših financ. K sreči, z določenimi napori in organizacijo, lahko ostaneš pod nadzorom svojega proračuna in pustite, da se vaše misli osredotočajo na razlog za vaše veselje in ne na zaplete, ki jih prinaša.

***

Image
Image

Dave Landry Jr. je pisatelj in lastnik malega podjetja iz južne Kalifornije. Piše o financiranju vseh stvari, vključno z naložbami, bančništvom, varčnim življenjem in upravljanjem dolgov.

Priporočena: