Iskanje ravnovesja: kako močne ženske lahko imajo vse

Iskanje ravnovesja: kako močne ženske lahko imajo vse
Iskanje ravnovesja: kako močne ženske lahko imajo vse

Video: Iskanje ravnovesja: kako močne ženske lahko imajo vse

Video: Iskanje ravnovesja: kako močne ženske lahko imajo vse
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 - YouTube 2023, September
Anonim
Pred nekaj meseci sem imela težave z nekaterimi mojimi bralci. V mojem programu programa Ramit's Brain Trust, kjer sem intervjuiral z enim od mojih mentorjev / svetovalcev / zaupnikov in video posredujem skupaj s skupino vsak mesec.
Pred nekaj meseci sem imela težave z nekaterimi mojimi bralci. V mojem programu programa Ramit's Brain Trust, kjer sem intervjuiral z enim od mojih mentorjev / svetovalcev / zaupnikov in video posredujem skupaj s skupino vsak mesec.

Ko sem vprašal, kdo drug, ki so želeli, da se pogovarjam, sem začel kupovati številne beležke od članov Brain Trusta, ki so spraševali, zakaj še nisem intervjuiral z nobeno žensko.

Imeli so smisel. Dejansko je v RBT toliko uspešnih žensk, obstaja celo podskupina, imenovana "Ženske RBT". (Tako je zasebna, tudi jaz nisem dovoljena.)

Potreboval sem mi približno 5 sekund, da bi vedel, s kom sem želel intervjuirati. Vsekakor sem hotel intervju z Pam Slim, ki sem ga pred nekaj meseci predstavil. In Gretchen Rubin, ki sem ga predstavil aprila.

Vedela sem, da moram v studio tudi prinesti Elizabeth Weil. Ne samo zato, ker sem si želel izpolniti kvoto žensk, ampak zato, ker je eden najboljših primerov vrhunskih izvajalcev, ki jih poznam.

Od sedmega razreda poznam Elizabeth Weil. In obvlada ravnovesje visoke zmogljivosti in ustvarjalnosti.

Malo o njej:

  • Ona je partner v vrhunski družbi tveganega kapitala v Silicijevi dolini. Pred tem je bila na Twitterju izvršna direktorica

  • Na strani je vodilni Paperwheel, papir za tiskanje papirja (high-end stationery)
  • O, tudi ona je tudi ultra maratona
  • Ima tudi družino in ves čas stalno stika s svojimi prijatelji.

KAKO? Kako to naredi vse?

To je ravno tisto, kar sem jo želel vprašati, ko sem jo pripeljal v moj studio za uvodno intervju. O tem sva se pogovarjala o kompromisih, kje naj sekiramo, kako ostati v stiku, ko jih različni ljudje potegnejo v različne smeri.

Resnično, Elizabeth je priznala, da nima nobenega smisla. Toda ona ima nekaj "trikov trgovanja", ki jih uporablja, da ostane na vrhu teh zahtev … in načinov, kako se lahko napolni, ko postane prevladujoča.

POSEBNA OPOMBA: Ta razgovor bo še posebej zanimiv za 100.000 žensk v skupini IWT, vendar to ni samo za ženske. Če ste radovedni o tem, kako najuspešnejše ženske krmarijo na področju tradicionalno usmerjenih moških gospodarskih panog in vse to upravljajo, ga pokrijemo v tem intervjuju.

Na žalost je postalo politično nepravilno govoriti o razlikah med moškimi in ženskami - čeprav jasno mislimo in delamo drugače. Torej v tem intervjuju boste videli Elizabeth in jaz poskušali razkriti, kako poudariti naše prednosti in ugotoviti najboljši način življenja bogatega življenja.

Ali to pomeni, da si vsak večer ob 19. uri doma, da bi jedel večerjo s svojo družino?

Ali postavljajte primer svojega fanta, dekle ali zakonca, tako da svoje delo napišete in preživite kakovosten čas skupaj?

Ali morda začasno reče: "Delo je najpomembnejše zdaj," in se zaveže, da bo najboljši pri svojem delu?

Kateri so edinstveni izzivi, o katerih morajo razmišljati ženske … (da moški ne)?

Ustvarjanje ravnovesja med svojo kariero in osebnim življenjem je lahko eden najzahtevnejših delov vrhunskega izvajalca, še posebej, če vsakdo želi kos.

Kako ustvarite okolje, v katerem lahko uspe - in bodite vključeni v življenje ljudi, ki so vam všeč?

Da odgovorim na to vprašanje, sem povabil Elizabeth Weil v moj studio Brain Trust, da jo vprašam, kako to počne. To je redka priložnost, da se vrhunski izvajalec potegne nazaj v tančico in odkrito govori o ravnovesju med poklicnim in zasebnim življenjem, karieri in zahtevam, da so vrhunski izvajalci.

Tukaj je skrivnostni pogled:

Želite vedeti, kaj imajo vsi vrhunski izvajalci, ki sem jih intervjuval v Brain Trustu (vključno z direktorji, športniki in prodajalci)? Preprosto. To so navade. Uspešni ljudje ne ujamejo srečnega odmora in obale - sistematično prepoznavajo in vključujejo zmagovalne navade v svoje življenje, dan in daleč, že več let.

Ramitov Brain Trust je zdaj zaprt za nedoločen čas. Toda preden smo zaključili program, smo iz naših gostov izvlekli vse najuspešnejše navade pri uspehu in jih zapakirali v 7-delni Ultimate Guide to Habits, ki jih lahko berete kadar koli in kjer koli - popolnoma brezplačno.

Image
Image

Vključuje HD video posnetke, akcijske načrte in lekcije vodilnih svetovnih strokovnjakov o spremembah v vedenju.

Predstavljajte si 30 dni od danes, sčasoma skočite iz postelje s toni energije. Pravzaprav POGLED DNEVNEGA NAPREDKA - nič več občutka nenadzorovanega - zaradi novih orodij "vrhunske uspešnosti", ki jih zdaj uporabljate.

Morda želite, da začnete jesti zdravo ali kuhate obrok enkrat na teden. Morda želite začeti podjetje ali celo samo eno knjigo mesečno prebrati.

Ni problema. Začni z majhnimi. Izberite 1 ali 2 stvari, da uporabite te zmogljive tehnike, in pazite, kaj se zgodi.

Samo prijavite se spodaj in vam bom takoj poslal brezplačno kopijo Ultimate Guide for Habits.

Priporočena: