Finančni Samuraj srednjeročni pregled naložb v letu 2017

Kazalo:

Finančni Samuraj srednjeročni pregled naložb v letu 2017
Finančni Samuraj srednjeročni pregled naložb v letu 2017

Video: Finančni Samuraj srednjeročni pregled naložb v letu 2017

Video: Finančni Samuraj srednjeročni pregled naložb v letu 2017
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Oktober
Anonim
Da bi odpravili finančno izkrivljanje, se prepričajte, da sem znotraj moje skupine za tveganje za tveganje in se potrudim, da nenehno ponovno investiram denarni tok, da preživim trajno brezposelnost, vsako četrtletje bom pregledal svoje naložbe. Ugotovil sem, da po nekaj mesecih, če ne napišem stvari, se preprosto ne spomnim, koliko in kaj sem investiral.
Da bi odpravili finančno izkrivljanje, se prepričajte, da sem znotraj moje skupine za tveganje za tveganje in se potrudim, da nenehno ponovno investiram denarni tok, da preživim trajno brezposelnost, vsako četrtletje bom pregledal svoje naložbe. Ugotovil sem, da po nekaj mesecih, če ne napišem stvari, se preprosto ne spomnim, koliko in kaj sem investiral.

V zadnjih petih letih je bil moj cilj zaslužiti konzervativni 4% - 6% letni donos na mojo celotno neto vrednost, saj sem dosegel ciljno številko. Bilo je tako neverjetno, da bi se izognili podganam v letu 2012, sem se počutil udobno s tem, kar sem imel. Zdaj pa se zahvaljujoč hedonističnemu prilagajanju navadim na svobodo in postanem pohlepen z želenimi vrnitvami.

Danes poskušam z 10-odstotnim letnim donosom, ki temelji na naslednjem novem naložbenem investiranju za 1H2017: 57,4% Nepremičnine Crowdfunding (ciljna donosnost 10%), 11,27% Obveznice (4% ciljna donosnost), 9,41% Zaloge (10% ciljni donos), tvegani kapital 3,3% (ciljni donos 12%), 8,27% hipoteka (4,25% donosnost) in domača izboljšava 10% (20% donos).

Oglejmo še globlje v številke!

Srednjeročni pregled naložb v letu 2017

Image
Image

Aprilske naložbe

Zaloge: Za razliko od 1Q2017, kjer sem samo povečal izpostavljenost S & P 500 preko indeksa ETF, sem kupil 10.000 $ Netflix po 141 $ / delnici po rezultatih 1Q. V času, ko sem se počutil malo boleče kupiti, saj je moj prvotni položaj znašal 92 $ / delnico. Toda jaz sem ljubil svoj portfelj izvirnih vsebin kljub ogromnemu denarnemu krvavenju. Njihova dejavnost je lepljiva in neelastična. Lahko enostavno dvignijo cene za 20% na mesec in izgubijo manj kot 20% svoje baze strank, da povečajo prihodke. Reed Hastings, ustanovitelj, je govoril na svojem Berkeley-Haas MBA leta 2006. Želim, da sem v tistem času dal svoje življenjske prihranke!

Hipoteka: Plačal 3,000 dolarjev mojega 4,25-odstotnega hipotekarnega premoženja v jezeru Tahoe. Moj cilj je vsak mesec plačati naključne majhne zneske, tako da ne čutim nobene bolečine, ki bi kdaj plačevala moja najslabša naložba. Če vidim podružnico Bank of America na poti nazaj iz kosila, se lahko zmešam in plačam, kar je v moji denarnici. Cilj je plačati hipoteko v višini 346.000 dolarjev do 15. junija 2022.

Nepremičnine Crowdfunding: Januarja 2017 sem investiral 250.000 $ v sklad RealtyShares. Namesto da bi v januarju vnesel celotno 250.000 dolarjev, sem ga razširil v šestmesečnem obdobju. To je res samo računovodstvo, saj nisem natančno vedel, kako hitro bi lahko vlagali v 10+ poslov, ki jih imajo v svojem mandatu.

Aprila je sklad investiral 600.000 dolarjev v nakup in obnovo College Town Tucson, 88-enotni, 247-posteljni stanovanjski stanovanjski kompleks, ki je več blokov od glavnega kampusa Univerze v Arizoni v Tucsonu v AZ. Objekt je sestavljen iz kombinacije dveh, treh in štirih spalnic, ki je sestavljen leta 1972 in delno prenovljen v letih 2006 in 2013 ter vključuje rekreacijo, kot so klubska dvorana, fitnes center, bazen in lasten Wi-Fi.

Vedno sem si želel pridobiti izpostavljenost do stanovanjskega kompleksa v kolidžskem mestu zaradi doslednega visokega povpraševanja. Nikoli nisem hotel fizično lastiti in upravljati takšnega premoženja zaradi pogostega prometa. Si lahko predstavljate, kaj je PITA, da bi bil lastnik stanovanjskega kompleksa?

Zdaj lahko predstavljam vse stranke v vročem kad. Cilj IRR: 16,5%. 5-letni počitek. Minimalna naložba v višini 20K. Spominja me na sceno iz Breaking Bad.
Zdaj lahko predstavljam vse stranke v vročem kad. Cilj IRR: 16,5%. 5-letni počitek. Minimalna naložba v višini 20K. Spominja me na sceno iz Breaking Bad.

Izboljšava doma: Ko je moj krajal končal mojo dvorišče, sem ga prosil, da pokrije moje strani in dvorišče. Bil sem zelo zadovoljen s svojo izdelavo in njegovo ceno. Kot rezultat sem ga napotil na prijatelja, ki ga je najel, da dela ~ 25.000 dolarjev dela. Zdaj sem 100% opravljen s svojimi projekti za prenovo / širitev doma, ki sem jih kupil v začetku leta 2014. To je bilo dolga pot zaradi zapletenosti inšpekcijskega sistema in idiosyncrasies vsakega izvajalca.

May Investments

Obveznice: Vložili 26.600 $ v dve, 20-letno zapadlost, Kalifornijske občinske obveznice z donosom na najslabše 3,8%. Na podlagi moje ocenjene 32-odstotne efektivne davčne stopnje (zvezne in države) je bruto donos torej 5,5%. Namesto, da bi bolj kot v novembru 2016 - januar 2017 dal več sredstev, sem se odločil, da se bolj osredotočim na posamezne obveznice, tako da vem, da bom dobil nominalno vrednost ($ 100 / del) nazaj ob zapadlosti in kuponskih plačil za vse tistih letih.

Številni obvezniški skladi so se zbrali na predvolilnem nivoju, zato sem se počutil neodločno in namenil več denarja. Če dodate 1,5-odstotno donosnost za 6 mesecev na glavno apreciacijo doslej, govorimo o zelo zdravi ~ 6-odstotni skupni stopnji donosa.

Povezano: Primer nakupa obveznic

Občinske obveznice vračanja YTD niso slabe, ko vključite kupon plačilo
Občinske obveznice vračanja YTD niso slabe, ko vključite kupon plačilo

Hipoteka: Plačal sem še 5.000 $ mojega 4,25% nepremičninskega hipoteke na jezeru Tahoe. Odločil sem se, da racionalno ne bom več plačal mojega 2.375% hipotekarnih hipotekarnih hipotekarnih posojil in moje 2,5% osnovne hipoteke, dokler se ne izplačajo hipoteke za počitnice na jezeru Tahoe.

Nepremičnine Crowdfunding: Sklad RealtyShares je v Virginiji Crossing Hotel in konferenčni center, hotel s polnimi storitvami v Glen Allenu v Virginiji, ustvaril skupno naložbo v višini 700.000 USD.

Hotel se odpre leta 2001 in ima tri zgradbe v kolonialnem slogu z udobjem gostov, vključno z 2 restavracijami s polno ponudbo, zunanjim bazenom, fitnesom, 24 konferenčnimi dvoranami in 4.700 balskimi dvoranami. Hotel se nahaja v bližini golf igrišča The Crossings, ki je eden od večjih polim zasebnih tečajev območja Richmond, in je strateško lociran ob konvergenci avtocest 95 in 295.

Sem zelo navdušeni nad tem nakupom in repozicioniranjem, ker v južni Virginiji obstaja posebno mesto v srcu, odkar sem šel 40 minut južno od tega hotela na The College of William & Mary. Ljubim stavbe v kolonialnem slogu in z veseljem se bom upokojil v Williamsburgu za tri mesece v letu, če ne bi živel na zahodni obali.

Image
Image

Izboljšava doma: Odločil sem se, da izpolnim svoje sanje, da dobim vročo kopel za 15.825 $ zdaj, ko je zadnje dvorišče končano. Celoten proces je trajal devet mesecev, odkar sem prvič obiskal razstavno sobo. Od namestitve sem povprečno približno pet ur na teden v vročem kad. Vzdrževanje je lažje od pričakovanega. Strašno je, kako se povečajo stroški za izboljšanje doma. Vidim, kako lahko lastnik stanovanj porabi neskončno količino denarja za nadgradnjo svojega doma, če ne določi meje. V prihodnosti bom pripravil vodnik za preurejanje domov.

Junijske naložbe

Venture Dolg: Prejel sem kapitalski poziv v višini 3.001 dolarjev za naložbo mojega drugega investicijskega sklada. Za te vrste sredstev se zavežete določen znesek denarja, sklad pa pokliče odstotek vaše obveznosti v določenem časovnem obdobju, običajno v dveh letih. Prvi investicijski sklad, ki sem ga vložil pred skoraj tremi leti, je videti, kot da se bo vrnil 13% letno brez provizij, ker so skoraj vrnili ves kapital. Kot rezultat, razmišljam o vlaganju več kapitala v drugi sklad zdaj, ko imajo fantje še več izkušenj in večji sklad za razporeditev stroškov.

Hipoteka: Bila sem paralizirana s tem, kaj naj naredim v juniju, saj so obveznice in zaloge delale dobro, zato sem se odločil plačati 22.000 dolarjev več od 4,25% hipotekarnega dolga. Če ste v dvomih, plačajte dolg.

Sorodni: Okvir za optimizacijo dolga za finančno neodvisnost

Nepremičnine Crowdfunding: Sklad RealtyShares je odobril naložbo v lastniške vrednostne papirje v višini 775.000 USD v hotelu Sheraton Dallas Forth Worth Airport, hotel s polno storitvijo 302 ključev v Irvingu v Teksasu. Mednarodno letališče DFW se uvršča na 4. mesto na letališču v ZDA, regija DFW pa v razcvetu. Hotel je približno 15 milj severozahodno od centra mesta Dallas, eden največjih regijskih delovnih centrov.

Jaz sem navdušen nad središčem Amerike. Sklad je v decembru 2016 že izvedel investicijsko nepremičninsko nepremičnino v Austinu, Texas, in upal sem, da bodo še naprej vlagali v Teksas. Območje Dallas je eden najmočnejših trendov rasti dohodka v državi.

Image
Image

Pregled kapitalske zavezanosti

V drugem četrtletju je bilo na novo zaposlenih 272.426 ameriških dolarjev, kar je povprečno 90.808 USD mesečno. Ta številka presega moj cilj od 30.000 do 50.000 dolarjev mesečno, vendar je zaradi samovoljnega širjenja moje prvotne naložbe v višini 250.000 USD RealtyShares v šestih mesecih.

Če vzamem celotno investicijsko nepremičnino v višini 250.000 USD, sem v povprečju investiral 32.333 USD mesečno. Z otrokom na poti sem vedel, da v tem četrtletju ne bom imel toliko časa, da se osredotočim na svoje naložbe. Zato sem vedel, da če bi investiral v nič drugega, bi povprečno znašal 41.667 $ na mesec za šest mesecev (250.000 USD / 6 mesecev).

Ko je ustvarjanje dohodkov dober, je pomembno ostati discipliniran in povečati svoje naložbe, da bi preprečili inflacijo življenjskega sloga. Plačajte sami IN vaše naložbe najprej! Ko težki časi neizogibno pridejo, vas bodo vaše naložbe upale, dokler ne bo naslednjič tekel.

Pro Forma Analiza učinkovitosti

Vlagal sem kapital, da bi dosegel 10-odstotno objektivno donosnost, ki temelji na mojem tveganju (zeleni). Od 435.571 USD v 1 milijon vloženih kapitala, želim vrniti približno 42.744 $ na podlagi mojega osnovnega primera.
Vlagal sem kapital, da bi dosegel 10-odstotno objektivno donosnost, ki temelji na mojem tveganju (zeleni). Od 435.571 USD v 1 milijon vloženih kapitala, želim vrniti približno 42.744 $ na podlagi mojega osnovnega primera.

Vključil sem tudi moje trenutne ocenjene donose, ki prihajajo do približno 15% (modro). Edina stvar, ki izgleda agresivno, je 50-odstotna donosnost domače izboljšave. Toda 50-odstotni donos bi bil lahko konzervativen, ker so bile konkurenčne ponudbe za urejanje krajine za 100% - 150% višje, saj je moj moški opravljal delo kot stranski vrnitev na denar. Na primer, ena konkurenčno občinstvo mi je ponudila 50.000 dolarjev, da bi naredila moje dvorišče, moj lik pa je to storil za 17.000 dolarjev, vključno z materiali. Nadalje, to je bull market na zahodni strani SF. Preurejene hiše se dogajajo za ogromne premije.

Čeprav ima RealtyShares sklad v petih letih 15-odstotni ciljni IRR, medtem ko imajo vse tri naložbe v 2. četrtletju leta 2007 ciljne IRR, ki presegajo 15%, trenutno zadržan trenutni ocenjeni donos 10%. Vsi posli so delniški posli, zato je dobro, da ostanejo konzervativni, dokler ne pride do izhodov.

Obveznice so storile zelo dobro, kot ste videli v zgornjem grafikonu, in moje zaloge so bile trdne zaradi naložb v Amazon v 1Q in Netflix v začetku 2Q. Zaradi vrednotenj še vedno ne morem biti navdušena nad tem, da bi veliko delila v zaloge, zato bom počakal na poteg, če bi kdaj prišel k vlaganju bolj smiselne količine kapitala. Vsaj nisem kratek trg!

Če nadaljujem, se bo utež domače izboljšave zmanjšal, vendar se bodo povečevali ponderji nepremičnin Crowdfunding, obveznice in vnaprejšnji dolg. Skupni cilj vračanja bo še vedno 10% letno.
Če nadaljujem, se bo utež domače izboljšave zmanjšal, vendar se bodo povečevali ponderji nepremičnin Crowdfunding, obveznice in vnaprejšnji dolg. Skupni cilj vračanja bo še vedno 10% letno.

Moj največji finančni strah ni trg medveda, temveč precej upad prihodkov. Ponovno se počutim kot mladenič, ker prispevki trenutno presežejo donose. Prav tako želim imeti dovolj moči, da vlagajo med recesijo. Zato kljub nenehnemu prikritju spanja kot novega očeta obljubim, da bom odrezal. Navsezadnje 50-odstotno povečanje družinske velikosti upravičuje 50-odstotno višjo ceno premoženja. Naj rock.

Priporočilo za upravljanje naložb

Z investicijami izvedite brezplačno investicijsko preverjanje osebnega kapitala in si oglejte, kako delate in analizirate svojo trenutno dodelitev sredstev v primerjavi s priporočeno dodelitvijo sredstev glede na vaše finančne cilje.

Glede na spodnji grafikon so moje javne naložbe porasle za 9,78% YTD, kar je za 3,9% slabše kot S & P 500 in za 6,74% presega indeks ameriških obveznic. Vesel sem že dosedanjih rezultatov, saj z novimi naložbami poskušam 10-odstotno letno donosnost in 4-odstotno letno donosnost v moji skupni neto vrednosti.

Tu je grafikon, v katerem je poudarjeno moje trenutno dodeljevanje javnih naložb v primerjavi z osebnim kapitalom, priporočeno dodeljevanje naložb. Tehtanje v višini 16,6% v nerazvrščenih so ročni vpisi mojih zasebnih naložb sklada v tveganega dolga, zasebnega kapitala in nepremičnin. Zato je utež mojih alternativ bližje 17%. Ker sem ravnokar prodal svojo hišo, je moj denarni del veliko višji od priporočenega.
Tu je grafikon, v katerem je poudarjeno moje trenutno dodeljevanje javnih naložb v primerjavi z osebnim kapitalom, priporočeno dodeljevanje naložb. Tehtanje v višini 16,6% v nerazvrščenih so ročni vpisi mojih zasebnih naložb sklada v tveganega dolga, zasebnega kapitala in nepremičnin. Zato je utež mojih alternativ bližje 17%. Ker sem ravnokar prodal svojo hišo, je moj denarni del veliko višji od priporočenega.
Na splošno sem zelo zadovoljna z dodelitvijo naložb v trenutnem okolju. Po meri -> Investicijski pregled preverite, ali so vaše naložbe usklajene z vašimi finančnimi cilji.
Na splošno sem zelo zadovoljna z dodelitvijo naložb v trenutnem okolju. Po meri -> Investicijski pregled preverite, ali so vaše naložbe usklajene z vašimi finančnimi cilji.

Grafično s https://ckongsavage.com/

Priporočena: