Feeling Down In Out v tem popolnem svetu

Kazalo:

Feeling Down In Out v tem popolnem svetu
Feeling Down In Out v tem popolnem svetu

Video: Feeling Down In Out v tem popolnem svetu

Video: Feeling Down In Out v tem popolnem svetu
Video: Prva seja Strateškega sveta za digitalizacijo #DigitalnaSlovenija 2023, Oktober
Anonim
Ne morete zanikati, kako se nekdo počuti. Samo počnejo in jo morate sprejeti. Morda barva modra izgleda drugače med dvema osebama. Nikoli ne bomo vedeli, ker lahko samo sebe poznamo.
Ne morete zanikati, kako se nekdo počuti. Samo počnejo in jo morate sprejeti. Morda barva modra izgleda drugače med dvema osebama. Nikoli ne bomo vedeli, ker lahko samo sebe poznamo.

To spletno stran sem začel kot način za reševanje agonije finančnega zloma v obdobju 2008-2009. Moral sem najti način, kako naj bolečina pobegne na zdrav način. Droge in pijače niso bile možnosti, čeprav so bili mamljivi.

Ta stran je bila vedno približno introspekcija. Da razumemo, zakaj mislimo, kako mislimo. Da bi razumeli naše nedoslednosti. Če želite govoriti o vprašanjih, ki so v mislih tako veliko ljudi, vendar jih ni mogoče javno razpravljati zaradi strahu pred preganjanjem.

Od mojega prvega mesta pred več kot štirimi leti sem uspel uskladiti neumnost številnih finančnih napak. Na spletu sem srečal veliko prijateljev, ki so tudi na negotovih poteh do finančne neodvisnosti. Delili smo zmage in poraze, vendar sem mislil, da bi bilo več ljudi, kot sem jaz, ki se bojijo, da so sami, da se razkrijejo ali da so neuspeh naše družine. V zadnjem času se mi zdi, da sem edini zguba.

PERFECT WORLD FULL PERFECT LJUDI

Nikoli ni težko odpreti napak in negotovosti. Toda to je točno tisto, kar sem storil na delovnih mestih, kot so »Napake v nepremičninah, ki se jih je treba izogibati«, »Ukvarjanje s strahom biti samega za vedno« in »Kako neverjetno je vaše čudovito življenje?«. Mislil sem, da se bom počutil malo bolje, da bom izpostavil nekaj napak in jaz rahlo delal. Toda, ko sem prebral in odgovarjal na pripombe, sem spoznala, da sem v bistvu edini, ki je v nepremičnini izgubil več sto tisoč dolarjev, ki se boji samega umiranja in kdo ima primer FOMO.

Nihče ni komentiral negativnega načina. Namesto tega je bilo več, "Hvala bogu, nisem kupil drugega premoženja!"Ali"Zelo sem vesel, da sem prišel dom ljubeznivi ženi,"Ali"FOMO? Res? To je precej smešno, če me vprašaš."Vsaka pripomba je ponovno potrdila, da sem bil edini siker, ki je doživel takšne stvari.

Eden od mojih ciljev za pisanje o mojih napakah in skrbih je, da bralci vedo, da je za pisanjem resnična oseba, ne nekateri finančni čarovnik, ki nikoli ne stopi v luknjo in zavije gležnje. Osebno financiranje je tako nepredvidljivo potovanje, da če potujete dovolj dolgo, se bodo zgodile slabe stvari. Mislil sem, če bi lahko delil svoje krivine in obračanja, ne bi samo počutili bolje o sebi, temveč tudi bolj spodbudili, da se nikoli ne bi odrekli. Mogoče ne deluje ali morda deluje preveč dobro.

Neuspešno posredovanje sporočila na spletu je frustrirajuće. Uživam v ustvarjanju zgodbe okoli teme, da bi morda bralci lahko bolje predstavljali scenarij, ki bo spodbudil dinamično razpravo. Moj cilj je, da se vedno trudim, da bi se postavil v nečloveške čevlje, da bi lahko bolje razumeli njihovo situacijo. Če želim povedati, da so mi ideali "drugačni", z insinuacijami, ki so slabše, je razočaranje. Neomajno se moram spomniti, da vsi niso tako odprti ali da so videli svet ali govorijo drug jezik.

Občutil sem se, da bi imel veliko več pomoči

Tisti, ki najbolj skrbijo, so verjetno najšibkejši člen. Če mi ne bi toliko skrbelo za moje podjetje, ne bi ostal 11 zaporednih let. Jaz bi udaril eno od mnogih več ponudb iz konkurenčnih podjetij, ki želijo najeti me za več denarja namesto tega. Tudi jaz sem se počutil dolžnost, da bi treniral svoj mladinski najem, tako da bi bil lahko samostojen pri vodenju podjetja, preden sem odšel. Odločitev me je v dveh letih izgubila dohodek od okoli 300.000 do 500.000 dolarjev.

Lekcija naučena: Zvestoba je precenjena. Naredi to, kar je najbolje za vas.

V svetu spletnega dnevnika sem verjetno edini bloger, ki je moja velikost, ki aktivno komentira na drugih spletnih mestih, ker se spominjam osamljenosti prvega začetka in radosti, da nekdo zapusti opombo. Pozitivne pripombe so tisto, kar me je ohranilo na samem začetku. Zdaj mislim, da je verjetno najbolje, da ohranim energijo, da preprečim izgorelost, saj stvari postajajo grozne. Še vedno imam navado, da se odzovem na veliko večino pripomb, vendar bi se moral verjetno naučiti, da bom bolj ravnodušen.

Lekcija naučena: Napišite več dolgočasnih, nevtralnih objav, ki proizvajajo manj komentarjev.

Kakšen bedak sem za porabo ur pisanja objav o občutljivih temah, ki jih posebej zahtevajo bralci, ki so preveč sramežljivi, da bi prijatelje ali družino prosili za pomoč. Delam vse delo in dobim vso pomoč, medtem ko se poizvedovalec vrne in vzame vse koristne informacije. Nič več. Če imate poseben problem, ki ni mainstream, želim, da se usedete pred računalnikom, porabite vsaj tri ure, tako da ustvarite strukturno zvočno članek s približno 1500 besedami in mi pošljete kopijo. Dala vam bom nekaj uredniških navodil in objavila vašo objavo. Ampak moraš storiti večino dela, da veš kako se počuti.

Lekcija naučena: Spodbujajte bralce, naj delajo, če želijo slišati odgovore na njihove skrbi. Na ta način bo več bralcev ugotovilo, kako težko je napisati članek in prejemati kritike od ljudi, ki ne delijo svoje zgodbe.

Pišem o odnosih ves čas, ker želim biti boljši fant, mož, sin in oče. Upam, da bom s tem, ko želim pisati z različnih stališč, bolje razumeti, kdaj se bo konflikt neizogibno pojavil. Dobro se zavedam, kako težko je vzdrževati dolgoročno harmonično razmerje glede na težave, ki jih vidim s tesno družino in prijatelji.Vsi poznajo nekoga, ki je imel popolno poroko, vendar se je odločil, da se razdeli. Optimist sem, da se razmerja lahko izboljšajo s trdim delom, ne glede na to, koliko kolutov iz mojega pisanja.

Lekcija naučena: Izgubi se tam zunaj. Moram bolje pretehtati nagrade v razumevanju drugih z bolečino, da bi se zlepil.

Nazadnje, pred nekaj tedni je moj kolega spremenil velik 3-0. Obljubil sem mu teden pred rojstnim dnevom, da bi ga odpeljal na pijače, da bi proslavil. Navdušeno je rekel da. Približno tri dni pred rojstnim dnevom se je začel poželeti, da bi ga slavili. Lahko sem čutil, da se bo lomil, zato sem naredil druge načrte. Izkazalo se je, da je naredil načrte z nekaterimi drugimi prijatelji in tega še ni omenil do naslednjega dne. Veliko hvala, ker ste se strinjali, da bi se obesili, ko nimate načrtov, vendar me potisnete na stran, ko ste naredili nove načrte.

Lekcija naučena: Bodite bolj sebični s svojim časom. Osredotočite se na prijateljstvo, kjer obstaja vzajemnost in preostanek.

ČAS ZA SPREMEMBO IN POVRŠINO

V 50-minutnem intervjuju za podcast sem naredil drugi teden o razlogih za začetek te spletne strani in trendih spletnega založništva. Spencerju sem povedal gostitelja, ki sem si želel narediti več stvari, zaradi katerih sem bil srečen (pišem), in manj stvari, ki jih nisem več ponosil (delam v financah), ko sem se odločil za inženiring mojega odpuščanja. Odločil sem se, da naredim isto stvar z mojim pisanjem tako, da postopoma odvzamem nekaj osebnosti in iskrenosti. Biti odprto boli. Samo nenehno nenehno zasukate nepopustljiva množica, ki uživa v nesrečah.

Ampak moram reči, da pogosto, da sem z veseljem preplavljen s svetom interneta. Čudovite povratne informacije bralcev na mojem delovnem mestu, "Moj strah, da bi bil oče", ponovno naredi vse, kar je vredno. Prejel sem tudi več zasebnih e-poštnih sporočil od očetov, ki se počutijo enako in smo lahko govorili o stvareh. Končno obstajajo ljudje, ki so priznali, da trpijo finančne težave, kot je bralec JayCeezy, ki je napisal: "Kako izgubiti milijon dolarjev in živeti, da vidim še en dan." Če bi le lahko ugotovil, kako bi lahko stalno napisali več takih objav spodbuditi tako grozen odziv in najti več bralcev, da se odprejo zaradi svojega nepopolnega življenja.

Največji blogi o osebnih financah na svetu - od katerih so nekateri prodali za milijone dolarjev - so strokovno nevtralno v svojem pisanju. Iz tabuja ali bolj spornih tem ne odidejo strah, da bi koga kršili. Veliki fantje spretno zaposlujejo več pisateljev, ki poročajo o novostih, pišejo številne preglede izdelkov in govori o temah, ki oponašajo svoje izkušnje. In ugani kaj? Bralci všeč kako drugače, kako bi lahko tako rasli? Gradnja vsebinskega posla je vse o navadni vaniliji.

Vsa največja spletna mesta se prav tako osredotočajo na varčnost, namesto na načine za več denarja z naložbami in alternativnimi sredstvi. Razlog je, da je pisanje o ustvarjanju denarja veliko težje kot pisanje o varčevanju. Z bralčevega vidika je tudi veliko lažje slediti navodilom za varčevanje z denarjem, namesto da bi opravljali raziskave o nepremičninah ali zalogah. To je tekma v nebesih, ki me spodbuja, da sledim. Eden kolega bloger piše o minimalističnem življenjskem slogu, ki živi z manj kot 30.000 dolarjev na leto z družino in hkrati zasluži več šest številk na leto. Poslovni model je sijajen.

Malo je žalostno, da spremenim slog mojih objav, ker je bilo tako zabavno branje vseh različnih odgovorov. Ampak nisem trmast. Jaz sem realist, ki deluje racionalno. Vanilija je tisto, kar je zahtevano od bralcev, ki se počutijo lahkotno v obrazu, kar pišem.

Prav tako se ne želim počutiti slabe glede mojega pisanja, zato se nameravam počasi odstraniti iz enačbe. Za vse tiste, ki ste me zasebno postavljali težkih vprašanj, se mi je žal, ampak javnost je govorila. Ne moremo govoriti o stvareh, kot je iskanje bogatega moža. Kot je dejal en komentator, izgubim verodostojnost, ko pišem o čem drugem kot osebnem financiranju, ker v življenju ne bi smel imeti drugih interesov ali skrbi.

Odločil sem se, da vzamem še 10 dni in se ne bom vrnil do konca meseca. Mislil bom na kratko in mehko o novi smeri, ki jo želim sprejeti. Mogoče bom celo ozdravil nekaj FOMO, če ne bo na moji wi-fi na morju zahvaljuj se Bogu. Razmišljal bom o tem, ali je vokalna manjšina presenetljiva in jo je treba prezreti ali pa moram drastično spremeniti smer, da se zagotovi rast in preživetje te strani.

Veselim se te potencialne nove faze. Ne skrbite, imam vsaj 15 predhodno napisanih objav in objav gostov, preden pride do pomembnih sprememb. Mogoče bom do takrat ponovno regeneriral svojo debelo kožo, da ponovno vzamem telo. Ali morda novi bralci morda premislijo. Tukaj je občutek gor in spet!

S spoštovanjem,

Sam

Update 2016: Dobil sem še 2,5 leta po pisanju te objave, vendar sem še enkrat hitro zbledel. Moj cilj doseganja $ 200,000 na leto v pasivnem dohodku je bil prizadet, zdaj pa razmišljam, zakaj se motim nadaljevati?

Priporočena: