Zvezna zveza za dolge višine trošarin na daljavo

Kazalo:

Zvezna zveza za dolge višine trošarin na daljavo
Zvezna zveza za dolge višine trošarin na daljavo

Video: Zvezna zveza za dolge višine trošarin na daljavo

Video: Zvezna zveza za dolge višine trošarin na daljavo
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2023, September
Anonim

Današnja tema je nov davčni kredit, ki je na voljo vsem: vračilo trošarin na velike razdalje.

Kaj je zvezna trošarina?

Ta mali nasvet vam bo prihranil hiter in čist od 30 do 60 dolarjev na vašo davčno napoved za leto 2006. IRS povrne več kot 10 milijard dolarjev za zvezno trošarino za telefonske storitve na dolge razdalje. Davek se je začel leta 1898, da bi pomagal pri financiranju špansko-ameriške vojne in je od takrat pomagal financirati vojne. Davek je bil nedavno razveljavljen, potem ko je IRS izgubil vrsto zveznih sodnih primerov, ki so pokazali, da se davek ne uporablja več za storitve na dolge razdalje glede na način, ki ga danes zaračunava.

Kako dobiti zvezno vračilo trošarin

Tukaj je, kako deluje kredit: IRS bo vrnil 3-odstotni telefonski trošarinski telefon, ki ste ga plačali od 1. marca 2003 do 1. avgusta 2006 plus obresti. Nadomestilo velja za vsakogar, ki ima storitev dolge ali povezane storitve (bodisi daljnovod, brezžično ali glasovno prek IP). Lahko odnesete stare telefonske račune iz tega obdobja in dodate dohodek, ki ste ga plačali, obresti in zahtevate povračilo za ta znesek. Ali pa poiščite preprosto pot: preprosto zahtevajte standardni znesek, ki ga določi IRS. Standardni znesek je odvisen od števila oprostitev, ki jih zahtevate v letu 2006. Več zahtevate, večji je vaš dobropis. Če vzamete eno izjemo, dobite 30-odstotni kredit. Če vzamete dve, dobite 40 $, če vzamete tri, dobite 50 $, in če vzamete štiri, dobite 60 $ kredita. Za standardni znesek zahtevajte povračilo v vrstici 71 obrazca 1040 ali vrstice 9 obrazca 1040EZ. Če želite navesti dejansko telefonsko trošarino, ki ste jo plačali ob obresti, namesto tega uporabite obrazec 8913. In če ne boste morali vložiti vračila za leto 2006, vam ni všeč. To povračilo lahko še vedno dobite. Če želite to pridobiti, boste želeli izpolniti obrazec 1040EZ-T, ki je preprosta oblika, ustvarjena samo za ta namen. Vsi obrazci so na voljo na spletni strani IRS. Zato vzemite ta hiter nasvet in dobite enkratni davčni dobropis za leto 2006.

Upravno

Danes bom dal drugo knjigo. Če ste mi poslali e-pošto ali objavili na spletnem dnevniku, ste samodejno vnesli v darilo. In zmagovalec je Courtney v Ellicottville v New Yorku. Čestitam, Courtney! Vi ste dobili kopijo Ernst in Young Tax Guide. Preverite svoje e-pošte za navodila. Še enkrat se zahvaljujem vsem, ki so si vzeli čas za objavo mnenja na iTunesu. Če niste objavili pregleda, prosimo, vzemite si trenutek, da ga napišete. Resnično, resnično cenim to! Prav tako obiščite oddelek Money Girl od QuickAndDirtyTips.com, da opravite raziskavo občinstva. Cha-ching! To je vse za zdaj, ljubezen Money Girl, vaš vodnik za bogatejše življenje. Če imate vprašanje ali komentar, ga pošljite na naslov [email protected]. Preverite tudi te podcasti: Legal Lad in The Mighty Mommy. Hvala za poslušanje!

Iz slike iz Shutterstocka Več nasvetov iz denarja

Priporočena: