Očetovci: 6 domov, ki so odlični za očetov dan

Kazalo:

Očetovci: 6 domov, ki so odlični za očetov dan
Očetovci: 6 domov, ki so odlični za očetov dan

Video: Očetovci: 6 domov, ki so odlični za očetov dan

Video: Očetovci: 6 domov, ki so odlični za očetov dan
Video: Baby Tate - Hey, Mickey! (Lyrics) "oh mickey you're so fine" 2023, September
Anonim

Resnični pogovor: Kaj oče resnično želi tega očetovega dneva je mir in tišina - in morda njegova lastna motokrosa.

Ta objava je v čast vseh, ki ste tam zunaj. Tisti, katerih preteklost, sedanjost in prihodnost so (ali bodo, na neki točki) zaznamovali pozno-nočne krmne mešanice, krhke drobtine in sobote, žrtve za nogometne igre; ali, morda z očesom, zadnjim govori in spori o policijskih urah; prvi vnuki, prazni gnezdi in polna srca.

Ta gre za očete, ki ne bi trgovali z enim samomornim nočem za vse na svetu - ali tako pravijo. Ker bi kdo res izberete plažne dajatve za zasebno dajanje zelene barve, igralno sobo, domače gledališče, zunanjo kuhinjo, kolo iz motokrosa ali katerokoli drugo ožino prijazno ponudbo teh nadmorskih človeških jam, ki so strateško locirane v krajih od Lawn, TX, v McCaysville, GA? Stavimo, da je odgovor verjetno nihče - tudi mama.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Skozi to poteka potok: $ 238,297, 727 Indian Trail, McCaysville, GA 30555

Povej očetu, da izpolni svojo reševalno škatlo: ta rustikalna brunarica se nahaja na robu gruzijskega potapljaškega bitja Creeking Creek, ki je blizu pokrajine države Tennessee, ki je znana po ribolovu postrvi. Hitenje v beli vodi služi kot zvočni posnetek za lagodno popoldan na krovu, igralne karte ali čiščenje dnevnega ulova. Po treh lončkih kamin, na drugi strani, nastavi ton za prijetne večere v zaprtih prostorih. Nota bene: Na samo 1.260 kvadratnih čevljih z dvema mansardnima spalnicama v kabini ni dovolj prostora, da bi oče prinesel celoten klan - to je pravzaprav risba tega osamljenega bega v gozdu.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Lakefront živi v Wisconsinu: 549.900 $, W12806 Pleasant Drive, Lodi, WI 53555

Kako je to na dvorišču? Ta nedavno preurejena brunarica je opremljena z 50-metrskim odsekom jezera Wisconsin, ki je dolga 52 km dolga obala. Preprosto dostopen iz bližnjega ladijskega spuščanja, umirjeni, južni Wisconsin vode so idealne za čolnarjenje, ribolov in plavanje, vendar je tukaj tudi veliko za kopanje. Tik pred 1.752 kvadratnimi čevlji je prag s štirimi spalnicami kamnita terasa z visečo mrežo in požarno jamo (s'mores, kdorkoli?), Medtem ko krova na drugem nadstropju zagotavlja udobno smetišče za sprejemanje sončni zahod.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tee in teatime v državi s čebelami: $ 1,639,700, 1882 View Point Drive, St. George, UT 84790

Naprej! Ta po meri doma je opremljen z lastno dajanje zelene barve. Zunanji bar in kuhinja olajšata potiskanje Arnolda Palmerja med pavzo, medtem ko sosednji zunanji bazen in teraso obkrožata R & R z razgledom. 5,783 kvadratnih metrov hišo dvigne iz puščavske pokrajine veličastne pečine in rdečega navajo peščenjaka; prihajajo v noč, mestne luči mestnega jedra St. George utripajo v dolini spodaj. Notranjost ima tri spalnice, štiri dvostranske kamine in gledališko sobo.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Frontier eleganten za letalca: 2,550,000 $, 454 Flywater Trail, Freedom, WY 83120

Old se sreča z novimi v tej kabini s prostornino 1,880 kvadratnih metrov v mestu Freedom na Wyomingu, v državi Idaho-Wyoming. Zgrajena leta 2014 je bila kabina zgrajena z uporabo stoletnih hlodov in lesa, medtem ko je v notranjosti sodobna kmetija vibe opredeljena z obokanimi stropi, starinskimi sconci, oblikovalskimi zaključki in zloženim kamnitim kaminom. Kaj bi resnično zanimalo zanimanje očeta, vendar je lokacija zemljišča 7,3 hektara blizu reke Salt in 3,7 milijona hektarjev Caribou-Targhee National Forest. Ali smo omenili domačo zasebno pištolo in hangar? Ima tudi tiste - skupaj z lastno paleto skeetov in domačim gledališčem.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Nič razen mreže: $ 2,995,000, 2117 Winterton Circle # 10, Heber City, UT 84032

Ta 12.500 kvadratnih metrov rezidenca v Utahovi Heber Valley je manj kot 30 minut vožnje od znamenitih gorskih središč Sundance in Deer Valley, vendar zunanja rekreacija je mogoče najti veliko bližje domu - tako v, tik pred vrati. 6-acre lastnost značilnost velikosti baseball velikosti, umazanskih koles in enostaven dostop do lokalnih konjskih poti. V dvoranskem dvorcu s sedmimi spalnicami lahko očkastice odkrijejo dve mesti za vadbo svojih slam-dunksov: na zaprtem košarkarskem igrišču ali v zaprtem bazenu, skupaj z obročem na bazenu. Swish!

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Avantura je večja v Teksasu: $ 2,995,000, 5742 US Highway 84, Lawn, TX 79530

Ta raskošni častni del, ki se nahaja na zahodu v središču mesta Texas, približno tri ure vožnje zahodno od Dallasa, obsega domače gledališče, igralno sobo (skupaj s sodobno igrišče za shuffleboard), ogromno kuhinjo in šestimi spalnice preko 9.398 kvadratnih metrov življenjskega prostora. Še bolj opazno je, kaj je zunaj: 341 hektarjev Teksaškega terena, pripravljenega za avanturo. Obstaja pričakovano bazen in razsvetljava teniško igrišče, seveda, vendar to veliko premoženje vsebuje tudi motokrosa, konjske arene, konjeniške poti in hangar-style garaža za očeta, da bi shranili svojo ladjo, kolesa in druge igrače.

Priporočena: