Celo Lebron ne posluša predsednika Obame

Celo Lebron ne posluša predsednika Obame
Celo Lebron ne posluša predsednika Obame

Video: Celo Lebron ne posluša predsednika Obame

Video: Celo Lebron ne posluša predsednika Obame
Video: The owner got KILLED inside! - Abandoned MURDER Mansion Hidden in France - YouTube 2023, December
Anonim

Eden od najbolj pričakovanih objav NBA je bil, ko je Lebron povedal svetu, da gre za South Beach, da igra za Miami Heat. Od šestih ekip, ki so mu sledile, so res samo trije: Miami, Cleveland in New York City iz očitnih razlogov. Druge tri ekipe: Chicago, LAC in New Jersey bodo samo opombe in bodo pozabljene.

Kar je najbolj zanimivo, ni odločitev Lebrona, da bi na milijone dolarjev zmanjšala, da bi se pridružila dvema fantoma, ki jim misli, da lahko zmaga s prvenstvi. Namesto tega je odločitev Lebrona, da popolnoma opusti predsednika Obame, resnično, da mi razmišlja! Predsednik Obama je najmanj sedemkrat objavil javno izjavo, v kateri je vztrajal, da se Lebron pridruži Chicago Bulls. Kot veste, je bil Obama senator v Illinoisu, preden je postal predsednik. Mnogi strokovnjaki prav tako verjamejo, da je Chicago boljši kandidat za Lebron, ki bo zmagal v prvenstvu s Carlosom Boozerjem, Luolom Dengom, Derrickom Roseom, Bradom Millerjem in Joakimom Noahom. Ampak, ne. Ne Lebron.

Če je Lebron James, ki je velik oboževalec Obame, niti ne posluša Obamaovih besed, zakaj naj bi spletna javnost? Ni bilo tako, kot da je Obama rekel, da greš v Minnesoto Timberwolves, kjer imajo snežne kepe v peklu zmage. Chicago je resnično legitimna ekipa, če ne najboljša izbira!

Pet razlogov, zakaj LEBRON NE PREDSTAVLJA PREDSEDNIKA OBAMA

* Najpomembnejši so odnosi. Lebron, Dwayne in Chris sta ustvarili neverjetno razmerje po zmagi zlatih kovin na olimpijskih igrah v Pekingu. Njihovo prijateljstvo presega denar, kar se dobro ujema s teorijo, da denar ne more prinesti srečo, ampak prijatelji lahko.

* Lokacija zadeve. Sprijaznimo se. Chicago je crappy mesto za življenje 6 mesecev v letu. Zakaj bi se na Zemlji Lebron odločil, da se premaknete iz groznega vremena v Cleveland v grozno vreme Chicago? Lahko ostane v Clevelandu! Si se kdaj spraševal, zakaj ne bi bilo lažje priti Dwayne Wade in Chris Bosh, da greš v Cleveland? To je zato, ker je Cleveland težko živeti, če nimaš družine tam. Če se boste premaknili, se lahko odpravite v Miami in LA, ker vsi vemo, da je vreme v New Yorku in NJ-u tudi grozljivo.

Dobrodelnost je dobra stvar. Na koncu intervjuja z ESPN je Lebron napovedal, da bo vse iztržke iz "Odločbe" podaril klubu Boys & Girls, s katerim je tako zapleteno vpleten. Predsednik Obama je omejil davčno olajšavo za dobrodelni odbitek na 28%, kaznuje tiste v višjih davčnih razredih dohodkov, ki so tisti, ki predstavljajo večino donacij te države! Jasna posledica te predlagane zakonodaje je, da se bo popust na milijardo zmanjšal na milijarde.

* Samo reči NE diskriminaciji. S predsednikom Obama, ki dovoljuje še višji progresivni davčni sistem, pravi, da je v redu, da diskriminiramo ljudi, ki temeljijo na njihovem dohodku. Če ste trdo delali in preživeli dodatnih 8 let svojega življenja po kolidžu, da postanete zdravnik in ustvarite 500.000 dolarjev, demokrati menijo, da je v redu, da boste obremenili 39,6%. Medtem, če se odločite, da ne boste šolali v šoli, ne boste preučevali študija in si zaslužili 25.000 dolarjev na leto do konca svojega življenja, boste nagrajeni s samo 15-odstotnim plačilom v zveznem davku na dohodek.

* Nižji davki so posledica fiskalne preudarnosti. Čeprav mora Lebron plačati 39,6% na milijone milijonov letno, mu ne bo treba plačevati davek na državo, kar je 10% prihranka v primerjavi z igranjem v Kaliforniji ali New Yorku in 6% prihranku v primerjavi z bivanjem v Clevelandu. Če naredite konzervativno 50 milijonov dolarjev letno po zaznamku, prihranite 5 milijonov dolarjev državnih davkov na leto!

ZAKLJUČEK

Že leta in pol je od predsednika Obame prišel na funkcijo in nekateri ljudje postajajo utrujeni od retorike. Na finančnih trgih smo imeli veliko okrevanje, vendar naši zaposlitveni obeti še vedno izgledajo mračni. Vladne programe porabljamo rekordne zneske denarja, vlada pa drugim drugim priča, naj izvajajo finančne stroške. Zvezni vladni uslužbenci se z njo ukvarjajo z delovnimi mesti, ki služijo za recesijo, in naraščajočimi plačami. Lebron je izgubil vero v predsednika in njegovo sposobnost pomagati Midwestu in njegovi matični državi Ohio. Kot rezultat, on ni več poslušal, zakaj si potem?

Bralci, ali je kdo drug izgubil vero v našega predsednika in njegove obljube?

Za ljubitelje košarke je Lebron naredil pravo izbiro v Miami?

Zakaj še vedno igrate ali ne spremljate športa, ko je Amerika športni navdušenec?

** Zelo malo ljudi lahko trdi, da je delalo na enem delovnem mestu 7 zaporednih let brez šole. Torej, preden greš na Lebrona za odločitev, kot je Cleveland lastnik Dan Gilbert, ki je pravkar izgubil na stotine milijonov franšizne vrednosti, si oglejte svoj lasten zapis.

S spoštovanjem,

Sam @ - "Odrezavanje skozi skrivnosti denarja"

Sledite na Twitterju @FinancialSamura in se naročite na naš RSS ali e-poštni vir.

Priporočena: