Neumna neumna neumna propaganda za nakup hiše

Neumna neumna neumna propaganda za nakup hiše
Neumna neumna neumna propaganda za nakup hiše

Video: Neumna neumna neumna propaganda za nakup hiše

Video: Neumna neumna neumna propaganda za nakup hiše
Video: Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 9 (Official & HD with subtitles) 2023, September
Anonim
Želim vam pokazati enega od najbolj osupljivih kosov propagande, kdaj napisano.
Želim vam pokazati enega od najbolj osupljivih kosov propagande, kdaj napisano.

Vsi smo slišali za tropove, kot so "princeske iz Disneyja za reševanje." Ampak, tako kot riba ne ve, da je v vodi, večina od nas ne zaveda resnično globokih delov propagande, ki smo jih vzgojili.

Eden od največjih - ki ga poganja več milijard dolarjev lobi Nacionalnega združenja usmrtitvenih lastnikov, ki se zatekajo za denar - je prepričanje, da morate posedovati hišo.

V članku New York Timesa natančno vidite, kako se vodi propaganda.

V tem članku vas bom vodil po spletu in vam pokazal, kaj se tukaj resnično dogaja.

Mimogrede, to pišem, ker si veliko vztrajate pri nakupu hiše od staršev, prijateljev in drugih ljudi, ki ne vedo, za vraga pa govorijo.

Dovolite mi, da vam povem, kako kupovanje hiše resnično deluje:

  • To ni najboljša naložba, ki jo lahko naredite
  • Ljudje, ki pravijo "delam za davčno olajšavo", ne vedo, o čem govorijo
  • Ljudje radi trumpet, kako nizko je njihova hipoteka. Želite vedeti dejanski znesek, ki ga plačajo, ko se ukvarjajo z davki, zavarovanjem, vzdrževanjem itd.? Vzemite mesečno hipoteko in dodajte 50% - ne tipkalo - kot splošno pravilo za znesek, ki ga boste dejansko plačali.

Nakup hiše lahko ima smisel, vendar ne mislite na to kot naložbo - in ne dovolite ljudem, da vas pritiskajo na največji nakup svojega življenja.

V redu, začnimo. Poglej to neprijetno članek v New York Timesu. Poglejmo, če lahko štejemo število kosov propagande za nakup hiše.

Kaj pravijo: "… hiša na ulici Livingston se zdi, da ga mučijo vsakič, ko hodi" Kaj pomenijo: Sram, če nimaš lastnega

Kaj pravijo: "Ne more prenehati sanjati o boljšem življenju za svojo družino, saj si predstavlja dodaten prostor v notranjosti in njegovi otroci in psi, ki se igrajo na prostem, ko pljuje dvorišče" Kaj pomenijo: Ste slabi starši, če nimate lastne hiše

Kaj pravijo: So "stisnjeni … zaljubljeni … ujeti" Kaj pomenijo: Kdo za vraga bi želel najeti? Samo poraženci.

Kaj pravijo: "Toda tudi če se trg še izboljšuje … pusti milijone Američanov nevoljno zatakniti v najem stanovanja." Kaj pomenijo: Ko se cene stanovanj dvignejo, je vedno dobro. (Um, gospod, ali bi rekli, da so se cene "izboljšale", če se je cena jajc povečala? Ali plin ali zobne ščetke? Shh … ne me moti s svojo fancy-schmancy "ekonomijo." To je American Dream! " Murica!)

Kaj pravijo: "Stopnja lastništva stanovanj v državi se v osmih letih znižuje, kar je 63,7 odstotka v prvem četrtletju letošnjega leta, ko je leta 2004 dosegel vrh nad 69 odstotkov" Kaj pomenijo: Več Američanov mora imeti hiše. Lažno.

Fantje, to je vse sranje. Če hočete kupiti hišo, kupite hišo - toda prekleto dobro vodite številke na največjem nakupu svojega življenja.

Nisi slaba oseba, ki bi želela najeti. Danes bi lahko kupil hišo in se odločil za najem.

Večja težava je to: Ne pustite naključnim ljudem, da so vam največje odločitve o življenju. Hočejo! Hočejo povedati, da bi morali biti "veseli", da bi dobili službo - vsako službo! - zato nehajte poskušati to čudno podjetniško stvar.

Hočejo vam povedati, da zmanjšate vse, ker ne vedo, kako zaslužiti več.

Tisk ureja pogovor. Ne verjamem v vse, kar slišiš. Bodite dovolj pametni, da opravite svoje raziskave in se sami odločite.

Vedno vam bom povedal resnico. Nimam šefa, ki izvaja pritiske, da bi bili politično pravilni. Nimam odnosa z Nacionalnim združenjem nepremičnin. Nobena banka me ne poseduje. Povedal vam bom naravnost, tako da lahko opravite svoje raziskave in sami odločite.

Zbral sem nekaj nasvetov o nepremičninah, ki vam bodo pametnejše od 99% ljudi in vam bodo prihranile na tisoče dolarjev. Storite mi uslugo - preverite te vire, preden ne skačite v največjo odločitev svojega življenja.

Se slišiva kasneje.

P.S. Nekoč sem se počutil nerodno, ko sem poslušal Whitney Houston v telovadnici. Dokler nisem pisal o tem na 380.000 ljudi. Po tem se mi ni bilo nerodno. Namesto tega sem nadaljeval s ponosom razglasiti svojo ljubezen do Miley Cyrus.

Priporočena: