Razvijte svojo sfero vpliva za doseganje finančne neodvisnosti

Kazalo:

Razvijte svojo sfero vpliva za doseganje finančne neodvisnosti
Razvijte svojo sfero vpliva za doseganje finančne neodvisnosti

Video: Razvijte svojo sfero vpliva za doseganje finančne neodvisnosti

Video: Razvijte svojo sfero vpliva za doseganje finančne neodvisnosti
Video: Бог говорит: I Will Shake The Nations | Дерек Принс с субтитрами 2023, Oktober
Anonim
Moje prvo razumevanje moči vpliva je bilo 21 let na 1 New York Plaza v New Yorku. Med intervjujem s prodajalcem v Goldman Sachsu se spomnim, da mi je povedal, da je najbolj naporna stvar v zvezi z njegovo službo, da se takoj, ko se je GS pojavila v čakalni vrsti za nakup, bi se zaloga takoj pomaknila višje.
Moje prvo razumevanje moči vpliva je bilo 21 let na 1 New York Plaza v New Yorku. Med intervjujem s prodajalcem v Goldman Sachsu se spomnim, da mi je povedal, da je najbolj naporna stvar v zvezi z njegovo službo, da se takoj, ko se je GS pojavila v čakalni vrsti za nakup, bi se zaloga takoj pomaknila višje.

Njegova naloga je bila nakupa zalog za institucionalno stranko po najnižji možni ceni. Toda ker je bila GS v tistem času ena najmočnejših investicijskih bank, bi drugi trgovci takoj poskusili na začetku naročila GS.

Vedenje je vedno potekalo takole: Če prodajamo GS, bi morali verjetno prodati čim prej, ker verjetno vedo, kaj ne vemo, in obratno.

Zaradi stalne sprednje tekočine so bili ustvarjeni algoritemski trgovci in temni bazeni, ki so zajemali velike kupce in prodajalce. Ko je preprosto preveč staleža, ki bi ga stranka želela raztovoriti, bi bila investicijska banka glavna naloga, ki bi kupovala delnice z popustom v upanju, da bo ponovno prodala zalogo drugim strankam s premijo. Z dovolj prostega preudarka se je tveganje pogosto izplačalo. Ampak včasih bi se banka zaklala zaradi svobodnih ustnic.

Moč vpliva

Danes je najpogostejši primer vpliva vpleten v napoved, da je XYZ znani investitor prevzel delež v ABC stavi. Na primer, ko Warren Buffet pravi, da je nekaj kupil, ste lahko prepričani, da bo zaloga skočila nekaj odstotnih točk. Edini način, kako lahko dobite prednost, je nakup Berkshire Hathaway staleža.

Nihče od nas ne bo nikoli tako vpliven kot Warren Buffet, vendar sčasoma lahko vsi razvijemo lastno sfero vpliva.

Najlažji način za razvoj vpliva je nekaj storiti in uspeti znova in znova.

Na primer, po tem, ko ste naredili 1000 uspešnih očesnih operacij, boste postali vodilni očesni zdravnik na kopnem. Povabljeni boste na konference, lahko usmerite financiranje raziskav in prejemate stalen dotok strank. Vaš vpliv vam bo omogočil zvišanje cen, ustvarjanje tečajev, licenciranje vašega imena in bogastvo v procesu.

Če ste naredili 25 operacij in jih pestili pet, vam nihče ne bo nikoli več želel videti ali slišati od vas.

Razviti strokovno znanje z dosledno izvedbo in potrpljenjem.

Vpliv lahko prihaja iz najmanjše ideje

Čeprav veliko ljudi iz vsega pridejo, da bi izvedeli več o osebnih financah, je ta spletna stran zares zelo majhna v veliki shemi stvari. Ne pričakujem, da bom vplival na svet, še posebej, ker nisem nihče zaposlen.

Pričakujem le, da bom pomagal 3% od vas, ki dejansko vzamejo moje mnenje. Tako je. Na podlagi meritev konverzij je približno 97% od vas nekaj prebralo in nikoli ne ukrepate. To je kul, ker samo pomeni, da nekaj ni dovolj boleče, da bi nekaj storili glede tega.

Ker želim preveriti odprte hiše, v povprečju govorim s tremi nepremičninskimi agencijami vsak teden. Vedno vprašam agenta za nepremičnine vsaj tri stvari: 1) Kako misliš, da trg deluje proti tem času lani? 2) Kje mislite, da se bo trg usmeril v naslednjih 12 mesecih? in 3) Kje je najboljše mesto v mestu za nakup?

Na moje presenečenje sem v zadnjih mesecih več kot polovico izkušenih nepremičninskih agencij povedal, da je zahodna stran SF najboljše mesto za nakup. Opozorili so na Inner Sunset, Parkside in Golden Gate Heights kot primo soseske, da bi kar najbolje izkoristili denar.

Nekaj razlogov, zakaj Golden Gate Heights je najboljše območje, ki je zvenelo resno podobno razlogom, objavljenim v mojem delovnem mestu, objavljenem leta 2014, "Najboljši kraj za nakup nepremičnin v San Franciscu danes".

Potem mi je eden od nepremičninarjev dal spodnji pregled. Redfin je 10 najbolj vročih sosesk v državi ENTIRE, da bi zapreti leto 2017. Obvestite kaj zanimivega?

Image
Image

Obstaja okoli 150.000 sosesk v Ameriki in 119 sosesk samo v San Franciscu. Kakšne so možnosti, da bi Golden Gate Heights, majhna soseska, celo naredila seznam? Moja ugibanja so manj kot 0,1%.

Ko sem Googled, "najboljši kraj za nakup nepremičnine v San Franciscu," sem našel svoj članek v # 1 ali # 2 mestu rezultatov. Zato sem vprašal vse realtors, ali so že slišali, vsi pa so odgovorili z da.

Ah hah! Zdi se mi, da se tri leta po tem, ko sem se močno izrekel za Golden Gate Heights, Google zdaj strinja z argumentom, mnogi realtors se zdaj strinjajo z mojo tezo, se strinja javna družba Redfin in sedaj se čreda novih kupcev strinja.

Dejstvo je, da je prejšnji dan naš lokalni članek ponovno objavil delovno mesto, ki je bilo prvotno objavljeno na Business Insiderju o Golden Gate Heights.

https://www.sfgate.com/technology/businessinsider/article/The-next-hottest-housing-market-in-America-is-12224612.php
https://www.sfgate.com/technology/businessinsider/article/The-next-hottest-housing-market-in-America-is-12224612.php

Morda ne bom mogel vplivati na svet s svojo majhno spletno stranjo, vendar sem lahko vplivala na prebivalstvo, ki išče nepremičnine v San Franciscu. V zameno pa je ta vpliv pripomogel k izboljšanju moje neto vrednosti, saj sem dolgo v panoramskem pogledu na morje v Golden Gate Heights.

Kdo je rekel, da je edini način, da bi denar blogging je preko spletnega oglaševanja? Moja največja napaka ni bila odkup dveh lastnosti GGH, preden so se množični mediji in nepremičninska podjetja odločili, da se strinjajo.

Ali mi bodo priznali tezo, ki sem jo naredila leta 2014? Seveda ne. Vendar ni pomembno, ker so rezultati, ki jih najbolj zanima.Začetek je približno zasaditev ideje že davno in evangelistov verjame, da je bila njihova ideja ves čas. Imeti nekoga drugega, še posebej v položaju moči, govori zate, je veliko bolj učinkovito kot govoriti zase.

Avtor članka Business Insider je diplomiral leta 2013 in prišel v SF leta 2015. Iz nje je GGH neverjetno razkritje. Za FS bralce in dolgoletne prebivalce SF, ne toliko. Da bi lahko vplivali na množične medije, je lahko zelo donosen. Zakaj mislite, da milijarderji radi kupujejo časopise, kot je The Washington Post?

Doseči finančno neodvisnost z vplivom

Najpomembnejši kraj za rast vaše sfere vpliva je na delovnem mestu. Naredite to, kar boste rekli, da boste na profesionalen način počeli dovolj dolgo in boste plačali in promovirali.

Ko boste razvili trdno evidenco pri delu, razvijte vpliv s svojimi strankami in konkurenti. Če vaše stranke verjamejo vate, lahko odidete povsod in vaše stranke sledijo. Bolj ko vas spoštujejo in se bojijo vaši konkurenti, več jih bodo želeli, da bi se vam zahvalili za večje dolarje in večjo vlogo.

Če želite resnično ovrednotiti svoj vpliv, vzpostavite spletno mesto. V primerjavi z dosegom brez povezave je spletno doseganje neomejeno. Lahko bi poskusil srečati vsakega nepremičnino v San Franciscu, da bi osebno naredil mojo višino v višino, vendar bi to trajalo večno in porabilo preveč energije. Namesto tega sem preprosto preživel nekaj ur, ko sem vtipkal delovno mesto, nato pa internet naredil svojo stvar.

Ko razvijete vpliv, lahko svoj vpliv spremenite v poljubno število stvari:

  • Svetovanje
  • Javno nastopanje
  • Gradimo posel
  • Ustvarjanje novic na naročnino
  • Upravljanje drugih ljudi
  • Prodaja lastnega izdelka
  • Tek za politično funkcijo
  • Prodaja drugih izdelkov, za katere verjameš
  • Pridobivanje drugih podjetij, da vas najemajo za velike dolarje

S tako veliko novimi načini, da bi denar presegel vaše dnevno delo, bi se morali finančni skrbi zmanjšati, če ne izginejo v celoti. Doseganje finančne neodvisnosti je samo vprašanje časa.

Ključne točke vpliva

* Vpliv je treba zaslužiti s ponavljajočimi se uspešnimi rezultati.

* Če boste storili, kar pravite, boste storili le vpliv.

* Zagotavljanje mnenja, ko nimate kože v igri, je nesmiselno.

* Čim močnejša je vaša blagovna znamka, več časa lahko podaljšate svoj vpliv.

* Ko pridobite vpliv, lahko vplivate na vaš vpliv v različnih smereh.

* Dolgo slog razvijanja svojega vpliva lahko preskočite tako, da se pridružite podjetju, ki že vpliva. Vendar pa se boste morda vedno počutili kot goljufiva sramota, ki podpira ugled vašega podjetja.

* Poskusite ustvariti mrežo vplivnih prijateljev. Življenje postane veliko lažje, če to storite.

Priporočila

* Investirajte v nepremičnine brez bolečin: Če nimate doplačila za nakup nepremičnine, ne želite vezati likvidnosti v fizičnih nepremičninah in se obremenjujte pri obravnavi vprašanj najemnika in vzdrževanja, si oglejte RealtyShares, eno največjih nepremičnin množična podjetja danes. Pretovarjanje nepremičnin vam prav tako omogoča, da ste bolj prilagodljivi pri naložbah v nepremičnine z naložbami, ki presegajo le tisto, kar živite za najboljše možne donose. Stopnja omejitve na primer je v San Franciscu okrog 4%, v Srednjem zahodu in jugu pa več kot 10%. Zaslužite dohodek pasivno in pustite, da se nekdo drug ukvarja z težavami.

Realtyshares pre-vetting lijaka, da poudari le najboljše možnosti na svoji platformi
Realtyshares pre-vetting lijaka, da poudari le najboljše možnosti na svoji platformi

* Nakup okoli hipoteke: Preverite najnovejše hipotekarne stopnje na spletu prek storitve LendingTree. Imajo eno največjih mrež posojilodajalcev, ki tekmujejo za vaše podjetje. Vaš cilj bi moral biti čim več pisnih ponudb in potem uporabiti ponudbe kot vzvod, da bi dobili najnižjo obrestno mero. To je ravno to, kar sem naredil za zaklepanje v 2,375% 5/1 ARM za mojo najnovejšo refinanciranje. Za tiste, ki iščejo nakup lastnine, je ista stvar v redu. Če ste našli dober posel, si lahko privoščite plačila in načrtujete lastništvo nepremičnine za 10 + let, bi dobil nevtralno inflacijo in izkoristil nizke stopnje.

Priporočena: