Dekoraterstvo vašega doma v slogu teh znamenitih mest

Kazalo:

Dekoraterstvo vašega doma v slogu teh znamenitih mest
Dekoraterstvo vašega doma v slogu teh znamenitih mest

Video: Dekoraterstvo vašega doma v slogu teh znamenitih mest

Video: Dekoraterstvo vašega doma v slogu teh znamenitih mest
Video: ЗАБЫТЫЕ ВОЙНЫ РОССИИ. ВСЕ СЕРИИ ПОДРЯД. ИСТОРИЧЕСКИЙ ПРОЕКТ 2023, September
Anonim

Naredite sodoben mestni slog s pomočjo Trulia Design Panel.

Iskanje doma zahteva kompromise, bodisi v hiši ali okolici. In čeprav ni lahko spremeniti svoje soseske, lahko zagotovo spremenite način, kako izgleda vaš dom in se počuti. Zato smo navdušeni nad predstavitvijo Trulia Design Panel-a, strokovne skupine notranjih oblikovalcev, domačih stažnikov in organizatorjev iz vsega naroda, ki bodo zagotovili nasvete in vpogled v lastnike stanovanj in najemniki morajo svojo hišo narediti doma, kjerkoli je.

V tem prvem obroku naše serije Trulia Design Panel vsak član panela razkrije ikonični slog mesta, ki ga kličejo domov, in pojasnjuje, kako ponoviti enak videz v svojem domu.

Nashville, TN: Hannah Crowell, Crowell & Co.

Glasbena in zdravstvena industrija se morda ne zdi tekma v nebesih, vendar notranja oblikovalka Hannah Crowell pravi, da je neverjetna kombinacija temelj Nashvillovega sloga. "Music City, ZDA" je na nacionalni ravni znana po neverjetnih prispevkih k zgodovini glasbe v državi in njeni stalni vlogi v glasbeni industriji, vendar je tudi dom skoraj 400 zdravstvenih podjetij, ki obsegajo 38 milijard ameriških dolarjev. Crowell pravi, da ti dve vplivi vodita v nacistični slog, ki je "eklektična mešanica tradicionalnih in boemskih hudičev".

Crowell & Co. je leta 2009 ustanovila podjetje za notranjo oblikovanje Crowell & Co. in njeno delo je prikazano v Better Homes and Gardens, reviji Domino, reviji HGTV in številnih drugih. Native Nashvillian pravi, da je odraščala med "bolj bohemsko stranjo mesta." Tja še vedno ležijo njene osebne dekorativne nastavitve. Še vedno uživa v zmožnosti mešanja in ujemanja različnih estetskih vplivov, ki jih najdemo v njenem mestu.

Poslanstvo Crowell in Co je vse o nadzorovanem kaosu, ki išče kraje, kjer se "čiste linije modernosti presežejo s grobo izrezanimi robovi tega sto let starega edinstvenega dela." V tem istem duh, Crowell pravi, da lastniki stanovanj in najemniki lahko ustvarjajo slog Nashvillea preprosto tako, da "ne spoštujejo nobenega sloga". Uživala je v ustvarjalnih priložnostih, ki so jih ustvarjale v zelo arhitekturnem tradicionalnem okolju njenega številnega velikanskega stoletja, štirih četrtnih stanovanj. "Nimam nič drugega kot počastitev obdobja doma, ampak da bi v sodobnem pohištvu in dodatku prinesla zelo sodoben občutek," pravi. "Ustvarja lepo dihotomijo, ki daje domu toliko zanimanja in osebnosti."

Image
Image

Hannah Crowell.

Miami, FL: Jay Britto in David Charette, Britto Charette

Miami je znan po svojih čudovitih belih plažah, modrem oceanu in nebu. Toda notranji oblikovalci Jay Britto in David Charette pravijo, da je ta mirna naravna pokrajina odlično seznanjanje s krepkim in živahnim slogom mesta. Britto in Charette opisujejo Miami kot "mesto za zabavo, za ogled, za prikazovanje, za razkošje, bogastvo in modo." Ta odnos poteka v splošnem estetskem mestu. Oblikovalski duo je razvil močan občutek za stil Miami v desetletjih, s katerimi so bili v mestu, ki se ukvarjajo z luksuznimi notranjimi zasnovi po vsem svetu prek podjetja Britto Charette.

Britto in Charette pravita, da sta njihovem slogu močno vplivala njegova ugledna srednjeameriška, južnoameriška in evropska skupnost, ki cenijo sodobne dotike. Vendar so nevtralna izhodišča. Tako kot čiste plaže v mestu, notranjosti in zunanjih sten njihovih stavb poudarjajo nevtralno paleto in naravne elemente, kot so les, kamen in marmor. Od tam je vse, da se z nekaterimi področji doma približa z dodatnimi poudarki, kot so živahni barvni odtenki ali drzni deli sodobne umetnosti. "Akent je ključna beseda," pravijo Britto in Charette.

Če iščete nekaj uglednega modernizma v svojem domu, Britto in Charette pravita, da je spartanska miselnost ključna. Začnite z nevtralnimi žarki - predlagajo barvanje zidov z Benjamin Moore Decorator's White, nato pa dodate bele in srebrove platnene stenske obloge iz podjetij, kot je Maya Romanoff. Za talne obloge, marmorja ali široke plošče bodo peščeni peščeni gozdovi ustvarili nevtralen, naraven videz, ki je v celoti Miami.

Pozorni zagrabitev sodobne umetnosti je odličen način, kako oživiti te nevtralce, pravi duo Miami. Tkanine poudarki so odličen dodatek za barvo, tudi v preproge ali oblazinjenje; za to Britto in Charette priporočata polikromatske oblike Kyle Bunting ali Missoni. V nobenem trenutku ne boste imeli estetike, ki bi privlačila pozornost, ki odraža videz najbolj divjega mesta v Floridi.

Image
Image

Slike avtorja Alexia Fodere.

Austin, TX: Layne Brookshire, gospa Placed

Celotna kariera Layne Brookshire kot profesionalnega organizatorja temelji na ideji, kako stvari ostati preproste, zato je smiselno, da njen slog domačega sloga temelji na istem načelu. Brookshire je bil rojen in vzgojen v Teksasu. Čeprav je začela svojo poklicno organizacijo poslovanja, medtem ko živi v Santa Barbara, CA, Texas je poklical njen dom. Brookshire pravi njen posel, ga.Razvrščeno strokovno organiziranje izvira iz njenega "nenehnega preizkusa, da bi se po svetu izločil tako fizične kot duševne ovire". Ta eksperiment vključuje spremljanje osebnih prostorov in rutin njenih strank ter, seveda, specifičnega dekorskega sloga mesta kličejo domov.

Brookshire opisuje Austinovo estetiko kot "sodobno hišo", za katero je značilno sodobno oblikovanje z rustikalnimi značilnostmi. Na mnogih načinih to pomeni, da preproste iztočnice iz narave poudarjate svetlo, naravno razsvetljavo in vsestransko zemeljsko vibo. Brookshire pravi, da Austin raje pomirja, naravno barvno paleto z obilico teksture. In v mestu, ki je znano po svoji kulturni sceni, je treba uničiti umetniške predmete - po možnosti od lokalnih umetnikov. Brookshire pravi, da ti elementi dopolnjujejo vsestransko estetiko, ki se lahko udobno prilagodi domom vseh starosti in arhitekturnih slogov, kar ustvarja prijeten občutek, ki ga opisuje kot »utrujenost«.

Za tiste, ki želijo prevajati te široke estetske smernice v bolj konkretne dekorske odločitve, Brookshire predlaga, da začnete s slikarstvom v svetlejših belih, nijansiranih sivih ali "zelenih". Bogata tla na tleh doda lep zemeljski naglas na bazo nevtralne barve. Zgradite sodobno vibo tako, da dodate industrijsko kovinsko strojno opremo in osvetlite črno ali medenino. Ohranite izrazito naravno občutek z okrasitvijo z lončnicami, bodisi listnate ali sočnice. Prostor zmešan z mehkimi tkaninami v toplih barvah; poskusite skriti kožo, poševnico ali bledo orientalsko preprogo. In če iščete prijeten vizualni del, da bi vse skupaj povezali, Brookshire predlaga vgrajeno lobanje ali par rogov. Ne bo precej bolj Southwest od tega.

Image
Image

Slika avtorja Daniel Cavazos / Moontower.

San Clemente, KalifornijaBecki Owens

San Clemente, dom oblikovalec notranjosti Becki Owens, je precej najpomembnejši primer življenja Kalifornije. San Clemente, ki se nahaja na južnem koncu okrožja Orange, je znan po deskanju, gorska pogled na pacifiški in njeno presenetljivo arhitekturo. Če se odpravite do konca znamenitega pristanišča San Clemente, boste videli hrib, poln belih domov v španskem slogu z rdečimi strehami. Owens je delala na več kot samih od teh domov, od kuhinjskih preoblikovanij do novih gradb, zato je dobila odličen občutek za slog, ki ločuje San Clemente.

Owens opisuje estetiko kot "klasični obalni slog s sodobnim zasukom", in ona ima veliko idej za tiste, ki želijo ponovno ustvariti občutek plaže San Clemente na svojem lastnem tiru. Predlaga začetek z minimalnim, belim temeljom na stenah, kot je Benjamin Moore Simply White ali bela brez pigmenta za še hladnejši in svež pogled. Enostavne, nevtralne okenske draperije na vrhu bele temelje bodo pomagale čim bolj povečati naravno svetlobo - moralo v San Clemente domovih, ki imajo običajno manjše tlorisne načrte. Owens temelji na tem preprostem temelju, ki predlaga brezčasne elemente, kot so škarje v stropu in tla iz trdega lesa, po možnosti v evropskem belem hrastu ali naravnem lesu. Bela marmorna števca z debelejšim, zmečkanim robom pomagajo dodati sodobno zasnovo, ki je ključnega pomena za stil San Clemente.

Če želite dodati nekaj osebnosti in poudariti ta svež in preprost videz, Owens priporoča barvita, a subtilna tkanina iz vintage. Predlaga, da dodate kilim ali maroško tepih, da bi vkopali kuhinjo, vstop ali bivalno površino. Ko je vse rečeno in storjeno, lahko začnete pobirati slani vonj surfanja v zraku brez vseh težav pri pakiranju in selitvi na obalo.

Image
Image

Slike avtorja Ashlee Raubach.

Če želite izvedeti več o panelih za oblikovanje Trulia, obiščite: info.trulia.com/truliadesignpanel.

Priporočena: