Krediti za kreditne kartice, za katere niste vedeli (del 2)

Krediti za kreditne kartice, za katere niste vedeli (del 2)
Krediti za kreditne kartice, za katere niste vedeli (del 2)

Video: Krediti za kreditne kartice, za katere niste vedeli (del 2)

Video: Krediti za kreditne kartice, za katere niste vedeli (del 2)
Video: DIY Lipstick & Lip Balm Out of Candy! 3 DIY Makeup Projects (Galaxy, Rainbow) with AlejandraStyles 2023, September
Anonim

Oglejte si celoten seznam perksov kreditne kartice, za katere niste vedeli.

Tržniki vedo, da je veliko bolj stroškovno učinkovito, da bi služili svojim obstoječim strankam in ne porabili tone denarja za pridobitev novih strank. Stroškovno učinkovito, da, vendar je prepričan, da je bolj seksi porabiti denar za Superbowl oglase in neumnih družbenih medijev porabi.

Enako velja za naše osebne finance. Lahko bi porabili 10 ur na mesec, da bi premaknili svoj denar z ene velike obrestne račune na drugega, da bi izkoristili dodatno 0,5-odstotno obrestno mero, ali pa bi lahko izkoristili tisto, kar že imate. Eden od načinov za začetek je s kreditnimi karticami.

Veliko ljudi me sprašuje, zakaj uporabljam svojo kreditno kartico za 95% moje porabe. To naredim iz treh razlogov: udobje (lahko ga je mogoče naložiti, slediti, kategorizirati), zgraditi kreditno zgodovino in velike koristi za potrošnike.

Včeraj sem dobil ta seznam perks v pošti, in vključil nekaj, o katerih nisem niti vedel. Te perke so standardne na večini kartic, zato pokličite svoje, da ugotovite, kaj imate.

Image
Image

Oglejte si večjo različicoNajboljše sem kopiral spodaj. Ste se zavedali, da imate vse (ali večino) teh dodatkov s svojo kreditno kartico?

Imate namensko osebje, ki vam pomaga. 24-urna osebna storitev Vrvi bo vaše rezervacije za večerjo, nakup vstopnic za dogodke, usklajevanje poslovnih dogovorov po vsem svetu in poiskati težko najti predmete. Vaš Vrba vam lahko pomaga pri izbiri daril in drugih zahtevah za poenostavitev svojega življenja.

Zavarovanje avtomobilov Zagotavlja do 50.000 dolarjev v sekundarni pokritosti pred trkom ali krajo, ko rezervirate in zaračunavate najem avtomobila na vaši kartici in zavrnete trčenje družbe za izposojo avtomobila, zavarovanje za škodo za izgubo / škodo.

Varovanje maloprodajnih cen Ščiti večino nakupov na vaši kartici pred krajo, požarjo in naključnim zlomom do 500 dolarjev do 90 dni od datuma nakupa.

Zaščita cen Če kupite nekaj s svojo kartico in nato vidite, da je oglaševal v tiskani v manj kot 60 dneh, boste prejeli nadomestilo za razliko do 250 USD. (Brez internetnih nakupov in nekaterih postavk.)

$ 0 odgovornost za nepooblaščene nakupe, online ali off Popolna zaščita pred nepooblaščeno uporabo računa.

Podaljšana garancija Pokritost podvoji pogoje proizvajalca ZDA ali garancije za shranjevanje enega leta ali manj do največ 12 mesecev na večini predmetov, ki jih kupite, in je omejena na manjše od zneska, ki je zaračunan vaši kartici, ali 10.000 ameriških dolarjev.

Prekinitev poti / prekinitev prekinitve Če vam ni treba vzeti ali nadaljevati potovanja, ki ste ga zaračunali v svoj račun, ste upravičeni do prejema do 1500 dolarjev v pokrivanju prekinitve prekinitve / potovanja

Izgubljena prtljaga Do 3.000 dolarjev ste upravičeni do izgube prtljage za vas in vaše vzdrževane družinske člane, ko celotno vozovnico zaračunate svojim Citi World MasterCard. Ta ugodnost zajema trajno izgubljeno, ukradeno ali poškodovano prtljago ali osebne predmete, ki so preverjeni s skupnim prevoznikom.

Pomoč na cesti Če se vaš avtomobil lomi, je pomoč le telefonski klic.

Moje vzemite: če že porabite na svoji kreditni kartici, lahko uporabite čim več možnih bonov. Upoštevajte, da pri eni uporabi prednosti za pomoč na cesti ali za zaščito pri nakupu ali podaljšano garancijo prihranite več kot vi pri neumnih 0% -balančnih igrah za prenos / nakazilo.

Več nasvetov: Oglejte si celoten seznam bonitet za kreditne kartice, za katere niste vedeli.

Priporočena: