Kako priti brezplačno podaljšano garancijo vsakič

Kazalo:

Kako priti brezplačno podaljšano garancijo vsakič
Kako priti brezplačno podaljšano garancijo vsakič

Video: Kako priti brezplačno podaljšano garancijo vsakič

Video: Kako priti brezplačno podaljšano garancijo vsakič
Video: Princes of the Yen | Documentary Film 2023, December
Anonim

Mnogi izdajatelji kreditnih kartic ponujajo podaljšano garancijo s kreditno kartico vsakič, ko opravite nakup. Tukaj so trije najboljši trgovci za to izjemno zaščito pri nakupu.

Image
Image

Brezskrbnost je lahko dobra stvar, ko kupujete. Ob miru, ko kupite brez dodatna plačila za podaljšano garancijo je še boljša.

Morda ne boste ugotovili, vendar številne najboljše kreditne kartice pravzaprav ponujajo vgrajene razširitve garancij, kadar koli kupujete z vašo kartico. Vendar vse razširjene garancije ne ponujajo enake perks.

Katere karte imajo vaš hrbet, ko gre za zagotovitev, da ne boste izgubili, če je izdelek poškodovan ali okvarjen? Tukaj so trije trgovci, ki smo jih našli z najboljšimi garancijskimi programi s kreditno kartico.

American Express

American Express je vrhunsko ime v industriji kreditnih kartic, ko gre za razširjene garancije.

Vse kartice American Express ponujajo podaljšano garancijo do enega leta na kvalificiranih nakupih. Nekatere kartice dejansko ponujajo petletne nakupne garancije.

American Express se bo vedno ujemal z dolžino prvotne garancije, če je manj kot eno leto. Še več, American Express bo dejansko zagotovil dodatno leto, če je izvirna garancija med letom in petimi leti. American Express ponuja največ 50.000 dolarjev v razširjeni garancijski pokritosti.

American Express ima eno veliko zahtevo, da imetniki kartic vložijo zahtevek za podaljšano garancijo: jih boste morali opozoriti v 30 dneh po tem, ko postane izdelek pokvarjen. Če bodo vsi preverjali, bo American Express v 14 delovnih dneh od vašega zahtevka kreditira znesek povračila nazaj na vaš račun.

Ena svetla točka na drobnem tisku garancijskih smernic družbe je ameriška družba Express volja obrabno obleko. Vendar pa boste morda morali poslati poškodovano postavko na garancijski oddelek v American Expressu, preden lahko prejmete povračilo.

American Express Garancijski povzetek -

 • Kartice z razširjeno garancijo: Vse kartice v liniji American Express imajo določeno obliko dodatne pokritosti
 • Garancijski maksimum: Odvisno od kartičnega izdelka doseže največ 50.000 $
 • Dolžina garancije: Izvirna garancija, ki se ujema z manj kot eno leto; Do dodatnega leta kritja, če je bila originalna garancija med 1 in 5 leti
 • Rok za vložitev zahtevkov: 30 dni
 • Obrabljena in obrabljena? Ja

Odkrijte

Odkrijte, da je ameriški Express zagotovo zagnan za svoj denar, ko gre za zagotavljanje celovitih podaljšanj garancije.

Za začetek so vse karte na seznamu Discovera upravičene do podaljšanih jamstev za kvalificirane izdelke. Najvišji znesek garancije za posamezne kartice znaša od 10.000 do 50.000 dolarjev.

Odkritje bo zagotovilo do dodatnega leta pokritosti, ko bo na izdelku potekla garancija proizvajalca. Razširitev bo veljala za garancije v višini 36 mesecev ali manj za upravičene postavke.

Eden od spodaj na velikodušne razširitve garancije, ki jih ponuja družba, je obraba ne bo biti pokriti.

Odkrivanje daje strankam 45 dni, da poročajo o težavi, ko poskušajo zbrati garancijske povračila. Podjetju bo potrebno do 60 dni, da bere vaš račun po vložitvi dokumentacije in odobri pokritje garancije.

Odkrijte povzetek garancije -

 • Kartice z razširjeno garancijo: Vse karte v liniji Discover imajo nekaj dodatnega pokritja
 • Garancijski maksimum: Od $ 10,000 do $ 50,000, odvisno od kartičnega izdelka
 • Dolžina garancije: Do dodatnega leta kritja
 • Rok za vložitev zahtevkov: 45 dni
 • Obrabljena in obrabljena? Ne

MasterCard

MasterCard zasluži nagrajeno tretjo režo na seznamu, ker ponuja tudi podaljšano garancijsko pokritost za vsako kartico na svojem seznamu.

Medtem ko imajo nekatere karte s kapico v višini 10.000 dolarjev na znesek povračila, ki ga lahko prejmete, kartice v višjih slojih dejansko ne pridejo kaj garancijske omejitve. To omogoča odlično kartico MasterCard kartice, če ste rutinsko pripravili dragocene nakupe in iščete dodatno pokritost.

Vaša razširjena garancija bo največ dvakrat večja od originalne garancije proizvajalca do največ 12 mesecev pri večini nakupov, ki jih naredite.

Eden od področij, na katerih MasterCard pade v primerjavo z možnostmi, kot je American Express, je, ko gre za obrabo. Obraba ne bo biti zavarovani za imetnike kartic, ko vložijo garancijske zahtevke.

MasterCard je prišel naprej, ko gre za kartice, ki imajo več časa za vložitev garancijskih zahtevkov. V primerjavi z Amex in Discover zgoraj, bodo kupci MasterCard z veseljem slišali, da imajo za vložitev zahtevka popolne 60 dni.

Manjši zahtevki se običajno povrnejo v nekaj dneh. Večje število zahtevkov bi lahko trajalo kar nekaj mesecev. To je lahko vzrok za frustracije, če niste navdušeni nad čakanjem, da bi izpolnili garancijo. Vendar pa bo večina kupcev to majhno ceno plačala za takšno velikodušno garancijsko politiko.

Povzetek garancije MasterCard -

 • Kartice z razširjeno garancijo: Vse kartice v liniji MasterCard imajo neko dodatno pokritost
 • Garancijski maksimum: Razmere od 10.000 do nobenega limita (višje stopnje)
 • Dolžina garancije: Podvojite proizvajalčevo originalno garancijo do največ dodatnih 12 mesecev
 • Rok za vložitev zahtevkov: 60 dni
 • Obrabljena in obrabljena? Ne

Priporočena: