Kreditna kartica Razsvetljenstvo: Hobi so dragi!

Kazalo:

Kreditna kartica Razsvetljenstvo: Hobi so dragi!
Kreditna kartica Razsvetljenstvo: Hobi so dragi!

Video: Kreditna kartica Razsvetljenstvo: Hobi so dragi!

Video: Kreditna kartica Razsvetljenstvo: Hobi so dragi!
Video: Chihan Ki Pari By Shirish Khadka 2023, September
Anonim
Decembra je običajno večji mesečni izdatki glede na počitnice in privlačna prodaja. V idealnem primeru bi rad ohranil svoj osebni račun za kreditne kartice v razponu od 1.000 do 1.500 evrov, pri čemer je bila zgornja meja 2.000 evrov. Po 2.000 $, se mi zdi, da zapravljam denar, ker se zdi, da je to zelo grozno, da bi porabili stvari, ki presegajo stanovanjske stroške.
Decembra je običajno večji mesečni izdatki glede na počitnice in privlačna prodaja. V idealnem primeru bi rad ohranil svoj osebni račun za kreditne kartice v razponu od 1.000 do 1.500 evrov, pri čemer je bila zgornja meja 2.000 evrov. Po 2.000 $, se mi zdi, da zapravljam denar, ker se zdi, da je to zelo grozno, da bi porabili stvari, ki presegajo stanovanjske stroške.

Odločil sem se, da začnem slediti mesečnim izdatkom za kreditne kartice, da bom v glavnem poskrbel, da ne bo nobenih nezanesljivih pristojbin, za katere ne vem ničesar. V zadnjih 10 letih sem vse, kar sem delal, zravnal celotni znesek, in če bi bil pod določenim pragom, bi plačal račun in nadaljeval.

Ker moja želja po prihranku več denarja raste, bi bilo dobro, če bi bil jaz, ko gre za moj drugi največji mesečni izdatek. Poleg tega, kot osebni blog bloger, zakaj ne bi nekaj vsebine iz številk in se naučite nekaj v tem procesu! Tisti, ki iščejo predčasno upokojitev, bi morda želeli dati to vajo.

DECEMBER 2011 IZJAVA KREDITNE KARTICE

DECEMBER 2011 IZJAVA KREDITNE KARTICE
Kategorija Opis Cena
Hrana Kosilo $8.63
Hrana Kmečka tržnica 13.96
Hrana Kosilo $10.85
Hrana Zajtrk $3.53
Hrana Živila $112.94
Hrana Sadje v trgovini na drobno $14.96
Hrana Brunch za dva $29
Hrana Kosilo za dve osebi $31
Hrana Kosilo $12.38
Hrana Kosilo za dve osebi $22.33
Hrana Kosilo $9.65
Hobi Dva teniška raketa in čevlji $549.39
Hobi Obnova zasebnega interneta $12.17
Hobi / posel Tenis in hrana s stranko (povračljiv) $85
Hobi / posel Tenis in hrana s stranko (povračljiv) $65
Hobi / posel Tenis in hrana s stranko (povračljiv) $55
Zavarovanje Zavarovanje avtomobila, doma, osebnega propelerja itd $223
Roba BR casual shoes 40% off (se bo vrnil) $75.90
Roba Tod's delo obutev 30% off, rekordni znesek $315
Roba Počitniška darila $365
Roba Delovna oblačila na prodaj za sebe $288
Razno Parkirišče $1
Razno Walgreens šampon, zobna pasta, noga $11
Prevoz Plin $67.88
Skupaj $2,383
Skupaj neto povračil in povračil $2,052

IZDATKI POUDARKI

Hobiji: Tenis je drag. Stroški 549,39 $ znašajo okoli 25% celotnega računa. Oba nakupa teniških loparjev se štejeta za enkratno, saj sem v povprečju 3-5 let igrala z enakimi teniškimi loparji. Potrebujem dva, ker se ves čas tekmujejo in tekmujejo in strune. Pravzaprav sem prejšnji dan zlomila dva niza, ki bodo stala okoli 80 USD, ker jih ne morem motiti, da bi jih strgali.

Prevoz: Glede na to, da sem avtobus na delo in z dela vsak delovni dan, je moj račun za plin relativno majhen na 67,88 $, kljub Mooseovemu V8 motorju. Če ne bi šel na Tahoe za počitnice na mini snowboardu, bi verjetno imel samo okoli 10 dolarjev dolarjev na plin. Sneg je končno prispel, zato sem načrtoval ta teden in dvakrat mesečno povprečno v naslednjih treh mesecih.

Nakupovanje: Šel sem malo oreščkov (za svoj standard), nakupovanje zase, saj so mesta Barney in Banana imela 30-45% prodajo. Resnično nisem porabil denarja za vse, kar sem si res želel, samo delam čevlje in oblačila, ker se obrabijo, npr. nogavice, hlače, srajce.

Hrana: Iz 11 vpisov se zdi, da sem veliko jedel. Vendar, glede na to, da lahko jeste okoli 90-krat na mesec, jesti 12% časa ni tako slabo? 130 dolarjev na mesec za živila za dve je precej dobro. Vidite samo del mojega računa za hrano, saj sem na svoji poslovni kartici nenehno obiskujem stranke za večerjo in kosilo. Združevanje poslov z užitkom je pravzaprav odličen način za prihranek stroškov. Vseeno moraš jesti, prav tako bi lahko zgradil odnose s strankami zaradi odličnega obroka. Če imate radi golf, lahko tudi potegnete stranko iz golfa.

VKLJUČUJEVO V PERSPEKTIVO

Rad bi porabil manj denarja, vendar nisem točno točno, kje naj se cut. Izgleda, da jemam veliko, ampak v shemi 30 dni in 90 porabnih jedi menim, da moj izdatek hrane ni tako velik. Strokovni kuharji so neskončno boljši in hitrejši pri pripravi hrane, kot sem lahko.

Za januar in prihodnje mesece ne bom kupoval osebnih daril ali oblačil zase. Zato morajo prihajajoči računi za kreditne kartice znižati za povprečno 500 dolarjev. To je reklo, načrtujem potovanje čezmorske države in za približno nekaj tisoč prilagojenih oblačil sem predvidel približno 1.000 dolarjev. Prav tako sem kupil lastno letalsko karto za dopust, zato pravzaprav tudi februar izgleda, da gre tudi gor!

Poleg moje korporacijske kartice imam tudi spletno poslovno kreditno kartico, ki plača za druge stroške, kot so internet in mobilni stroški. Če niste razmišljali o ustanovitvi podjetja, je zagotovo nekaj ugodnosti, ki vam pomagajo subvencionirati običajne življenjske stroške, npr. hrano, potovanje, elektroniko.

V preteklem decembru sem preživel približno 300 dolarjev na teden ali približno 70 dolarjev na teden za naključne stvari, kot so parkiranje, teniške kroglice, prigrizki in taksiji. Trudim se, da bom kar čim manj denarja, ker denarnih sredstev ni mogoče zamenjati, in dobim nagradne točke na svoji kreditni kartici.

Nazadnje bom še naprej v celoti plačevala račun za kreditne kartice in prihranila 100% vsake druge plače, kar pomeni najmanj 50% prihrankov mojega prihodka po obdavčitvi za leto. Če je bonus na koncu leta, bom prihranil ali vsaj 90% premoženja vplačal.

Priporočilo za gradnjo stavbe

Upravljajte svoje finance na enem mestu: Eden od najboljših načinov, kako postati finančno neodvisen in se zaščititi sami, je, da se z vašim financiranjem prijavite z osebnim kapitalom. So brezplačna spletna platforma, ki združuje vse svoje finančne račune na enem mestu, tako da lahko vidite, kje lahko optimizirate svoj denar. Pred osebnim kapitalom sem se moral prijaviti v osem različnih sistemov za sledenje 25-odstotnih računov (borzno posredovanje, več bank, 401K ipd.), Da bi upravljal svoje finance v preglednici Excel. Sedaj se lahko prijavim v osebni kapital, da vidim, kako delujejo vsi računi, vključno z mojo neto vrednostjo. Prav tako lahko vidim, koliko porabim in varčujem vsak mesec z orodjem za denarni tok.

Odlična značilnost je njihov analitik za analizo portfelja, ki s svojim programom teče vaš portfelj naložb s klikom gumba in si ogleda, kaj plačujete. Ugotovil sem, da sem plačal 1.700 $ letno v pristojbinah za portfelj, ne vem, da sem krvavil! Na spletu ni boljšega finančnega orodja, ki mi je pomagal doseči finančno svobodo. Potrebno je samo minuto, da se prijavite.

Končno so nedavno začeli s svojim neverjetnim kalkulatorjem za upokojitev pokojnin, ki potegne vaše dejanske podatke in izvaja simulacijo Monte Carlo, da bi vam omogočil globoko vpogled v svojo finančno prihodnost. Osebni kapital je brezplačen in manj kot eno minuto se prijavite. Odkar sem začel uporabljati orodja v letu 2012, sem lahko maksimiziral svojo lastno neto vrednost in videl, da je izjemno naraščajoč.

Ali ste na poti? BREZPLAČNO je, da preverite
Ali ste na poti? BREZPLAČNO je, da preverite

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje. Zdaj je bolj pomembno kot kdajkoli, da bi spremljali vaše neto vrednost, saj je bilo že doseženo lahno denar. Sumim, da se ne moti do leta 2019-2020, saj smo že od finančne krize šli skozi 7-8 letno obdobje. Refinancirajte svojo hipoteko, povečajte prihranke in si oglejte denar kot jastreb!

Priporočena: