Ustvarite kuharsko preobleko za 50.000 $ (ali manj!)

Kazalo:

Ustvarite kuharsko preobleko za 50.000 $ (ali manj!)
Ustvarite kuharsko preobleko za 50.000 $ (ali manj!)

Video: Ustvarite kuharsko preobleko za 50.000 $ (ali manj!)

Video: Ustvarite kuharsko preobleko za 50.000 $ (ali manj!)
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Oktober
Anonim

Tudi sir na žaru ima boljši okus, če ga naredite v elegantni kuhinji.

Za tiste, ki radi kuhamo, je sanjska gurmanska kuhinja. Vendar pa je za razliko od dnevne sobe ali spalnice ta prostor veliko težje preoblikovati. Kuhinje ni mogoče preurediti, ker se omare ne morejo enostavno spremeniti, in števci - dobro, tam je zelo malo, da lahko skrijete lamelne pulte iz osemdesetih let. (Njihov obstoj je dokaz, da se vse ne vrne v modo.)

Toda sanje še ne zapustite. Možno je, da dobite razkošno podobo pod 50.000 $, kar je blizu povprečni ceni, porabljeni za preurejanje kuhinje v proračunu. Vprašali smo oblikovalce, kje bi splavili, kje bi prihranili, in druge projekte, ki bi jih lahko upoštevali za prostor, ki je vreden vaših kulinaričnih stvaritev.

Preden začnete: spoznajte svoj prostor

"Oblikujte svojo kuhinjo za način življenja 90% časa", pravi visokokvalificiran kuhinjski oblikovalec Karen Williams. "Ne počitnice ali obisk iz zakonov."

Splošno postavitev je uvrščena kot najpomembnejši element pri prenovi kuhinje. "Dober dizajn je dober dizajn. Pravilen center za pripravo, kuhanje in čiščenje [vesolja] je bistvenega pomena. «Torej, preden vas ponesejo na Pinterest, razmislite več o postavitvi, ki najbolje ustreza tvoja dnevne navade in ne, recimo, Gwyneth Paltrowov.

Priprava seznama glavnih skrbi bo neprecenljiva za učinkovito komuniciranje z oblikovalci. "Delite svoje ideje in prednostne naloge tako, da jih navedete na vrhu navzdol," pravi Sandra Brannock, direktorica strokovnih kuhinjskih modelov. "Poslušajte oblikovalca kuhinje in prosite za pojasnilo, če niste prepričani o smeri oblikovanja. Če vam je predlagano nekaj, kar želite, ni vredno stroškov, poslušajte in upoštevajte ta nasvet."

Kje splahniti na preobleki vašega kuhinje?

Image
Image

Omarice: e spodbudili stroške v višini 20.000 do 25.000 USD *

"Materiali, ki jih izberete za kuhinjske omare, bodo določili slog," pravi oblikovalka Natalie Kraiem. "Če greste za sodoben videz, rad imam barvni ali mat lakov ali steklo v trdni barvi. Če želite doseči bogatejši videz, pojdite z lesenimi furnirji. Lahko bi uporabili laminate za podoben, a cenejši videz."

Življenjski slog igra pomembno vlogo pri izbiri materialov. "Cabinetry bo prenašal večino zlorab, zato si oglejte konstrukcijo iz vseh vezanega lesa, skupaj z vrhunsko končno in vrhunsko opremo vrat in predalov," svetuje Brannock. "Vaša naložba bo zahtevala od 20% do 30% več vnaprej, očitna donosnost pa se bo realizirala pet ali več let kasneje, ko bo vaš kabinet izgledal in se počutil tako super, kot je bil prvič nameščen."

Brannock ima nekaj priporočil, če želite zmanjšati stroške: "Pri izbiri omar z gradnjo MDF boste prihranili približno 12%. Hrast, plemenita jelša in hikorija so neuporabne lesne vrste, ki vam bodo prihranile od 6% do 22%. Razmislite o visokotlačnem laminatu za sodoben videz."

Naprave: e spodbudili stroške v višini od 10.000 do 14.000 dolarjev

Kakovostne naprave so ključnega pomena za gurmansko kuhinjo. Kraiem rad obnaša vzporedno s hladilnikom in zamrzovalnikom, ki ponujajo možnosti po meri, ki se lahko prilegajo vašim omarama za brezhiben videz. Vrhunski pomivalni stroj je tudi razkošje, ki ga je vredno preučiti, še posebej, če ponuja tudi možnost po meri. Nape lahko prilagodite tako, da ustrezajo celotnemu oblikovanju.

Če trenutno uporabljate električno območje, ne skrbite, da bi pretvorili v plin za kuhinjsko posodo. Namesto tega zamenjajte stare peči z indukcijskim modelom. "Obstaja veliko vrhunskih kuhinj, ki uporabljajo to čudovito metodo," pravi Brannock. "To je trenutna, učinkovita in tudi zmanjšuje dodatno toploto, ki nastane v delovni kuhinji."

Luxe podrobnosti

Dodatki imajo velik vpliv v kuhinji. "Všeč mi je, da se razbijam na strojni opremi," pravi Williams. "Dobro bi bilo, da bi bilo dobro za oči in se počutilo dobro za roko. Vidite ga in se ga dotaknite vsak dan."

Razširite možnosti shranjevanja

Nihanje lahko stisne slog celo najtočnejše kuhinje. Vendar pa boste želeli obiskati možnosti shranjevanja, ki ustrezajo vaši kuhinji.

"Izjemno globoki predali so lahko blagoslov ali prekletstvo, če se ne razmišljajo o svojih individualnih potrebah," pravi Brannock. "Če jih vključite, razmislite o manjšem skritem predalu nad njimi ali o ozkih predelih za manjše predmete, kot so pokrovi ali obremenitve živilskih procesorjev, tako da je ves prostor uporabljen. Ti predali dodajo 200 dolarjev plus, vendar so v celoti vredni."

Prav tako pravi, da je plitva globina osnove cabinetry (globine od 13 do 18 cm) še posebej stroškovno učinkovita in lahko ustreza večini ljudi potrebe po shranjevanju.

Kje shraniti na preobleki vašega kuhinje?

Image
Image

Backsplash in števec: e spodbudili stroške v višini 7.000 dolarjev

Obnovljeno zanimanje za marmorja pomeni, da se za barantanje najdemo druge naravne materiale. "Z priljubljenostjo belega marmorja sedaj je granit morda dobra izbira. Mramorne dvorane imajo preveliko količino materiala in ponavadi ponujajo dobro rešitev, «pravi Karen Williams. "Ostani z mehkejšimi, nevtralnimi toni, tako da vaša kuhinja ne bo zastarela."

Poleg tega so novi modeli v porcelanu še en stroškovno učinkovita, a elegantna možnost za števce, tla in druge površine.

Ker backsplash pokriva manjši prostor, je lažje zmanjšati stroške tukaj. "Ponavadi želim uporabiti isti material za oblikovanje obrazcev in backslash za sodoben videz. V tem primeru je kremen zelo dober, ker se ne obarva ali poškoduje, "pravi Kraiem. "Uporabljam tudi steklo ali nerjaveče jeklo za edinstven videz, ki ni tako drag". Za bolj tradicionalne kuhinje je ploščica ali mozaični backsplash najbolj proračunsko prijazna možnost.

Talne obloge: e spodbudili stroške v višini 2.000 dolarjev

Vaš tla so velik element vaše kuhinje, zato lahko velik vpliv na celoten slog. "Na primer, s tlemi, 24-do-24 ali 24-do-48 velikih porcelanastih ploščic v konkretni ali minimalistični barvi" bodo govorili "tistim, ki hodijo po njih kot zelo prefinjeno," pravi Brannock. "Druga možnost je široka in naključno široka tla iz trdega lesa, kot je drevesni beli hrast, za rustikalno, vendar brezčasno eleganco." Toda kvadratni posnetki tukaj so verjetno manj kot na drugih območjih v vašem domu, zato bo cenejše, recimo, preureditev tla v dnevni sobi.

Različni "dodatki", kot so pipe, umivalnik in odstranjevanje smeti: e spodbudili stroške v višini od 1.000 do 1.500 ameriških dolarjev

Medtem ko ti manjši elementi igrajo pomembno vlogo v funkciji vaše kuhinje, niso tako opazni, kar pomeni, da se lahko izognete proračunskim ugodnostim. "Osredotočite se na videz in kakovost brez splurgiranja", pravi Kraiem.

*Stroške je ocenila oblikovalka Natalie Kraiem in temeljila na 10-do-10 kuhinji. Seveda se lahko vaši stroški razlikujejo glede na posamezne možnosti oblikovanja.

Priporočena: