Je vaša duša mačka Jesenska kabina ali počitniška hiša?

Kazalo:

Je vaša duša mačka Jesenska kabina ali počitniška hiša?
Je vaša duša mačka Jesenska kabina ali počitniška hiša?

Video: Je vaša duša mačka Jesenska kabina ali počitniška hiša?

Video: Je vaša duša mačka Jesenska kabina ali počitniška hiša?
Video: 7 Best Ai Social Media Marketing Tools in 2023 2023, Oktober
Anonim

Ne glede na to, ali objemate mraz ali pobegnete v toplejše vreme, smo našli popolne domove, da se skrijete, ko živo srebro začne padati.

"To je sezona za igranje nogometnih iger na dvorišču z družino, požiranje toplih napitkov, delitev daril in navijanje s prijatelji. In medtem ko ste morda pripravljeni zviti "Let It Snow" na redni, ne vsa območja v državi dejansko doživljajo snežne padavine med počitnicami. Pravzaprav, po Truliji, 81% Američanov živi v okrožjih, kjer je zelo malo verjetno, da bi to praznično bele padavine v počitniški sezoni.

Vendar, če ste moraš imajo te odeje bele te zime, morda se boste želeli preseliti v Telluride, CO, v Rocky Mountains, ki ima od 50% do 100% možnost, da vidijo sneg ali kupijo hišo v Key Westu, FL, ki ima 100% možnost belih peščenih plaž in povprečna temperatura 71,5 stopinj.

Da bi se odločili, ali želite rahlo, kul zrak in gorski pogled, ali toplo, bele peščene plaže, smo našli dve domovi za prodajo - eno potisnil v gore v Koloradu in drugi na soncu obaljen otok Key West. Preberite več o teh zimskih domovih spodaj, nato zaprite oči, si zapomnite si tam in glasujte za svoje najljubše!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Udobna hladna kabina

$ 3.290.000, 522 Wapiti Road, Telluride, CO 81435

Ta štirih sob, 4,859 kvadratnih metrov hišo melds brunarica živi z bogato zgodovino rudarjenja v Rocky Mountains. Rustični poudarki vključujejo kovinsko stranišče in kamnoseštvo, predelane lesa, kamine Rais in zaprto rudarsko tematsko korito do dvosobnega gostišča. Poletje gleda obilne poljščine in travne trave, medtem ko zima prinaša obljube snega in vse rekreacijske dejavnosti, ki se dogajajo z njim: smučanje, krpljanje in sankanje.

V notranjosti si oglejte okna od tal do stropa na zimzelenih in brezovih drevesih. Prefinjena industrijska tema se nadaljuje v spalnici in kopalnicah doma, ki združujejo materiale, kot so kamen in jeklo.

Sprostitev tukaj pomeni pohod po poteh v 13 okoliških hektarjev zaščitenih zemljišč, ulovite teči v bližini smučišča Telluride, ali pa samo ležali na krovu in balkonih, ki spregledajo zasnežene gore. Ko je čas za odmrzovanje iz dneva na pobočjih, zgrabi steklenico vina iz vinske kleti doma, prijetna ob požaru, ali pa počitek v zasebni savni.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Umik v vročini

$ 1,149,000, 415 Amelia St., Key West, FL 33040

Zgrabi svojo virtualno piña colada: to boste želeli, ko boste obiskali to sončno dvosobno kočo v središču zgodovinskega okrožja Key West. Uživajte v celodnevnem sprehodu do restavracij in zabave na ulici Duval, prečkate breeze skozi otroške modre barve in lokalno barvo ter slog, ki je posnemal živahen dizajn doma.

Notranjost, koča mešajo rumene, vijolične, zelene, rožnate in bluesne - pastelne barve mavrice - z mešanico oblikovalskih slogov. Ne zamudite svetlega tla v glavni spalnici, retro, svetlo modrega hladilnika v nasprotju z modernim lestenjem v kuhinji, in naglasno steno z mozaičnim tapiserijem v dnevni sobi.

Ste pripravljeni dihati v svežem, slanem zraku? Pojdite na zadnji krov, ki ima maroški šotor poleg ogrevanega bazena z vodo, prostoren gostišče, pomirjujoč zunanji tuš in veliko rastlin in sukulentov, ki vsekakor dajejo tropski, zemeljski vibri.

Priporočena: