Domovi za prodajo na robu pečine

Kazalo:

Domovi za prodajo na robu pečine
Domovi za prodajo na robu pečine

Video: Domovi za prodajo na robu pečine

Video: Domovi za prodajo na robu pečine
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Te lastnosti gravitacijskega defektiranja točkovajo domačo pot z osupljivimi pogledi na njihovo naravno okolje. Pomislite na to kot nepremičninski ekvivalent mikrofona.

Jaw-dropping? Poskusite mic-dropping. Ker tipični pridevniki ne morejo dovolj zajeti tega trenutka, ko oči prvič dosežejo (resno osupljive) poglede, ki jih ponujajo te edinstvene lastnosti. Spektakularno pokrajino je svinčnik, ki prihaja iz lokacij, ki se zavzemajo za gravitacijsko lokacijo, na primer na mezah v visoki puščavi v Utahu, ali pa je vgrajena v greben Montana (obrnjen na jezero) (skupaj s svojim kaskadnim slapom ). Pripravi se.

 • Image
  Image

  Orlov gnezdo na pacifiškem severozahodu: 835.000 $, 10A Eagles Nest Drive, La Conner, WA 98257

  Klicna razglednica - odlična La Conner, WA, najstarejša občina v okrožju Skagit (njegova mestna jedra je navedena na nacionalnem registru zgodovinskih krajev), je bila ta samostojna povorka zgrajena leta 1988. Njegova značilna okrogla oblika zamegljuje črto med razkošjem kabino in razgledno točko, medtem ko ukrivljeni krov prinaša neoviran pogled na okoliške stebre, Puget Sound in olimpijske gore. V notranjosti z dvema spalnicama s 1.764 kvadratnimi čevlji, okna za slike merijo celotno višino obokanih stropov, kar zagotavlja, da se sončni zahod ne pomika.

 • Image
  Image

  Skozi to poteka slap: 850.000 $, 160 Bjork Drive, Bigfork, MT 59911

  Plosko jezero z 200-kvadratnimi miljami (največje naravno jezero zahodno od Mississippa) služi kot sladkovodno ladjedelniško-črtasto vodno igrišče za to sodobno hribovsko hišo v severozahodni Montani. Zgrajen v skalnati obraz, 3,877 kvadratnih metrov, trosobni dom ima impresivno 2000 kvadratnih metrov krovov - še bolje za pitje v tem vznožju-okvirju pogled na dolino spodaj. Enako perspektivo lahko uživate v velikem prostoru z oknom, skupaj s stropi katedrale, prenovljeno kuhinjo in mokrim barom. Kroženje nazaj na ta skalni obraz: prečka ga 50-metrski kaskadni slap!

 • Image
  Image

  Nova obzorja v Novi Angliji: 1.139 milijonov dolarjev, 95 Menotomy Road, Plymouth, MA 02360

  Mesto Plymouth v New Englandu je dom Plymouth Rock, mesto, kjer je Mayflower Pilgrimi so lahko najprej pristali nazaj v letu 1620. Blizu štirih stoletij kasneje, leta 1996, je bil ta dom Shingle Style zgrajen po meri 14 kilometrov jugovzhodno od zgodovinskega območja, po travnatem blefu, ki gleda zaliv Cape Cod. S široko razglednimi točkami, ki se raztezajo vse do zaliva Provincetown, MA, ima domov v višini 2.033 kvadratnih metrov tri spalnice, dve kopalnici in sodobno kuhinjo v odprtem nadstropju. Ali smo omenili ogromno dvonivojsko ploščo in zasebni dostop do plaže? Prinesite brisačo za plažo!

 • Image
  Image

  Eko-prijateljska puščava, ki živi v Utahu: 1.475 milijonov dolarjev, 43 Behind The Rocks Drive, Moab, UT 84532

  Zasnovan, da odmeva robustno lepoto Colorado Plateau, ta dom v slogu stoji na mezah sredi rdeče-zelene krajine peščenjaka in puščave krtačo. Trajnost je bila ključna med njeno izgradnjo leta 2002. Ne samo, da ima dom s prostornino 2600 kvadratnih metrov ekofriendly gradnjo slame bale, ampak tudi uporablja materiale iz svoje okolice (mislite kamenje iz bližnjih kanjonov, gline iz reke Colorado, in požara ubiti brina iz La Sal Mountains). Vodenje z pasivno sončno zasnovo rezidenca, prevelike slike okna kopaju vsak prostor z naravno svetlobo, od kuhinje obokane stropa do vsake od treh sob.

 • Image
  Image

  Mega-dvorec z parkiriščem za jahte: $ 5.995 milijonov, 17607 Breakwater Drive, Jonestown, TX 78645

  Dokaz, da vse res je večji v Teksasu, ta misija v slogu dvorca ukrepa na velikih 11.696 kvadratnih metrov, s šestimi spalnicami, 10 polnih kopalnic, dom gledališče, vinska klet, bazen neskončnega roba in garažo za pet avtomobilov. In zakaj imate eno verando, če imate tri? Ta knockout se ponaša z zunanjimi prostori na treh ravneh, ker se vaš dom (palača?) Nahaja na pečini ob 18,929 acre Lake Travis (približno 18 kilometrov severozahodno od centralnega Austin, TX), morate kar najbolje izkoristiti locale.

 • Image
  Image

  Stuccoed omamen v San Franciscu: 16 milijonov dolarjev, 320 Sea Cliff Ave., San Francisco, CA 94121

  Če ste ljubitelj španske arhitekture Revival, bo ta 5.200 kvadratnih metrov, štiriposteljni dom, prav v vaši ulici. Od svoje strešne ploščice strehe do svoje obsežnosti loki in železa, to $ 16 milijonov stunner ponazarja arhitekturni slog znotraj in zunaj. Vse zgornje paleže v primerjavi z resnično prodajno funkcijo doma: njene osupljive poglede, ki jih omogočajo domači Cliffside lokaciji v San Francisco's fabled Sea Cliff soseski. Slikovni okenski okvir čudovit panoramski pogled na Tihem oceanu, lokalno najljubšo Kitajsko plažo in v daljavi Marin Headlands. To glavno kopalnico! Swoon.

Priporočena: