Pregled CIT banke - visoke stopnje donosa z nizkimi stroški

Kazalo:

Pregled CIT banke - visoke stopnje donosa z nizkimi stroški
Pregled CIT banke - visoke stopnje donosa z nizkimi stroški

Video: Pregled CIT banke - visoke stopnje donosa z nizkimi stroški

Video: Pregled CIT banke - visoke stopnje donosa z nizkimi stroški
Video: Prva seja Strateškega sveta za digitalizacijo #DigitalnaSlovenija - YouTube 2023, December
Anonim

CIT Bank je spletna banka, ki je specializirana za visoko stopnjo potrdil o vlogah in varčevalnih računih. Oglejte si trenutne obrestne mere v našem pregledu CIT Bank.

Kadarkoli najdem 12-mesečno potrdilo o vlogi, ki plača več kot 1% APY, je vredno govoriti. In tisti, ki ga imam danes, prihaja iz banke, ki je lahko nova za vas - CIT Bank CIT Bank je spletna banka, ki je specializirana za potrdila o vlogi. Pravzaprav so to enkratsamo ponudili CD-je. Toda v zadnjem času so začeli ponujati tudi varčevalne račune.

CIT Bank je najnovejši dodatek znanim CIT-u, bančni posojilni družbi, ki je že več let - od leta 1908 natančna. CIT je družba Fortune 500, ki zagotavlja financiranje in zakup kapitala malim podjetjem in strankam na srednjem trgu.
CIT Bank je najnovejši dodatek znanim CIT-u, bančni posojilni družbi, ki je že več let - od leta 1908 natančna. CIT je družba Fortune 500, ki zagotavlja financiranje in zakup kapitala malim podjetjem in strankam na srednjem trgu.

Preden pridemo do obrestnih mer CIT, se dotaknite varnosti in dobrega delovanja institucije. CIT je zavarovan FDIC, zato je vaš denar zaščiten do meja FDIC. Če ste tako nagnjeni, lahko dejansko preverite potrdilo banke FDIC banke.

S sedežem v Pasadeni, CA, je banka dobro kapitalizirana. Ima odlično razmerje v Teksasu, ki meri kapital banke v zvezi s svojim kreditnim portfeljem. Razmerje med kapitalom in sredstvi je blizu 14%, kar velja za odlično.

Zdaj pa na svoje varčevalne izdelke in cene.

Račun CIT denarnega trga

Ta CIT MMA je pravkar začel z odličnim APY-jem v višini 1,85% na vseh ravneh. Upam si, da iščete na spletu in poiščete višji APY na računu denarnega trga (prihranite čas, ne obstaja). Najmanjše nakazilo za odpiranje računa je samo 100 USD, za vzdrževanje pa ni nobenih pristojbin ali minimalnih računov.

Obrestne mere se povečujejo leta 2018, zato obstaja velika verjetnost, da se bo APY sčasoma še naprej povečeval.

Odprite račun CIT denarnega trga

Možnosti CD-ja CIT

Image
Image

CIT banka ponuja en varčevalni račun in pet Možnosti CD-ja:

 • CIT Bank Term CD-ji: To so vaši tipični potrdili o vlogi. Banka ponuja pogoje za šest mesecev, 13 mesecev, eno leto, dve leti, tri leta, štiri leta in pet let. Ob tej posodobitvi (7. julij 2018), se stopnje gibljejo od.72% APY na 6-mesečnem CD-ju in 2,50% APY na enoletnem CD-ju. Vsak od teh računov ima minimalni depozit v višini 1.000 USD.
 • CIT Bank No-Penalty CD:Ta 11-mesečni CD ponuja 1,85% APY. Ima tudi minimalni depozit v vrednosti 1.000 USD. Vendar lahko celoten saldo in obresti, ki so zasluženi brez kazni, umaknete, ko je bil račun odprt vsaj en teden. To vam omogoča, da zaslužite nekoliko višjo stopnjo kot pri visokoznačenem varčevalnem računu, vendar vam daje večjo prilagodljivost.
 • CD-ji CIT Bank RampUp Plus:To je odlična možnost v okolju z višjo stopnjo. Omogoča vam povečanje stopnje in vašega depozita enkrat v času vašega mandata. Od 14. oktobra 2017, CIT ponuja to možnost v enoletnem in dvoletnem roku z začetnimi obrestnimi merami 1,26% APY in 1,27% APY. Minimalni depozit za odpiranje CD-jev je 25.000 USD.
 • CIT Bank RampUP CD-ji:To je podobno CD-ju RampUp Plus, vendar so te možnosti dolgoročnejše in nekoliko nižje. CIT ponuja triletni in 4-letni mandat, s stopnjami od 1.20% APY do 1.38% APY. Minimalni depozit za odpiranje je 25.000 $ za triletni CD in 50.000 $ za štiriletni CD.
 • CIT Bank Jumbo CD-ji: Želite vložiti veliko denarja v CD? Oglejte si te jumbo CD možnosti. Imajo pogoje, ki segajo od dveh do petih let in se gibljejo od 1.45% do 1.75% APY. Minimalni depozit je 100.000 dolarjev.

Bonus: Skrbniški računi

To ni druga vrsta računa, vendar vam omogoča, da pridržite CD za mladoletnika. Večina možnosti CIT CD-ja ponuja to možnost.

Odprite CD CIT Bank

Možnost CIT varčevalnega računa

Ta visok donosni varčevalni račun ne zaračuna odprtja računa ali mesečnih stroškov vzdrževanja. Če želite odpreti račun, boste potrebovali nakazilo v višini 100 evrov, vendar nima nobene zahteve glede minimalnega stanja. Zaslužil si 1,55% APY na vseh ravneh.

Odprite varčevalni račun CIT

CIT stopnje

Ker se cene lahko spremenijo dnevno, preverite trenutne cene neposredno na Spletno mesto CIT. Glede na naš najboljši grafikon o cenah CD-jev, so trenutno CIT-ove obrestne mere na nekaterih računih blizu vrha seznama, čeprav imajo krajše račune nižje stopnje.

Kjer resnično sije CIT zdaj je s svojim varčevalnim računom. To piše Ally Bank, Capital One 360 in druge znane spletne banke od tega pisanja. Tukaj lahko preverite najboljše visoke stopnje donosnosti varčevalnega računa.

Kakšne so pristojbine?

Pri CD-jih je treba upoštevati dve vrsti pristojbin. Najprej se morate zavedati kakršnih koli pristojbin za odprtje ali vzdrževanje računa. In drugič, morate razumeti kazni za zgodnjo izplačilo svojega denarja. Šele prvi velja za prihranke z visokim donosom na spletu.

Glede prvega CIT ne zaračunava nobenih pristojbin za odprtje ali vzdrževanje vašega CD-ja ali varčevalnega računa. Obstajajo pa kazen za zgodnje umikanje vaših sredstev iz nekaterih CD-izdelkov. Te pristojbine se razlikujejo glede na čas vašega zgoščenk. Za CDje s krajšim rokom velja manjša kazen kot CD z daljšim časom. Tukaj so kazenske sankcije za izplačilo vašega denarja:

 • trimesečne obresti za CD-rok enega leta in manj
 • šestmesečnega interesa za CD-je od enega do treh let
 • 12 mesecev za več kot tri leta

Medtem ko ne najdete kazni CD možnosti, so nagnjeni k plačilu malo manj v interesu. Torej, če veste, da boste na CD-ju zadržali svoj denar, je CIT odlična možnost. Če niste tako prepričani, si oglejte brezplačne CD-je, vključno s tistimi, ki jih ponuja CIT.

Kako odpreti račun

Odpiranje računa je preprosto in ga je mogoče izvesti z dokončanjem spletne aplikacije. Vse kar morate storiti je, da izberete želeni izdelek (tri izbire), izpolnite prijavo in izvedite prenos z obstoječega bančnega računa. Postopek traja približno 10 minut in v bistvu potrebujete tri informacije:

 1. Vaša številka socialnega zavarovanja
 2. Vaša vozniška licenca (ali osebna izkaznica, potni list, vojaški ali stalni sedež)
 3. Preverite ali bankovni račun # za prenos iz

Če zaženete aplikacijo, vendar nimate časa za dokončanje, lahko aplikacijo shranite in izberete takoj, kjer ste zapustili. Samo kliknite na Odpri račun od domače strani in pojdite na Nadaljuj aplikacijo. Če želite več informacij ali odpreti račun, obiščite spletno stran CIT.

Primerjava cen

CIT Bank

9.1
9.1

Obrestna mera

9.5 /10

Izdelki Avialabke

8.5 /10

Navigacija

9.5 /10

Storitev za stranke

9.0 /10

Prednosti

 • Največ 1% vseh obrestnih mer
 • Raznolikost zelo visokih stopenj CD
 • Preprost pomik vmesnika

Slabosti

 • Zahtevnejše minimalne zahteve po vlogah višje od povprečja

Nauči se več

Priporočena: