Ali znesek za plačilo davka za otroke in meja dohodka uničujejo svet?

Kazalo:

Ali znesek za plačilo davka za otroke in meja dohodka uničujejo svet?
Ali znesek za plačilo davka za otroke in meja dohodka uničujejo svet?

Video: Ali znesek za plačilo davka za otroke in meja dohodka uničujejo svet?

Video: Ali znesek za plačilo davka za otroke in meja dohodka uničujejo svet?
Video: 97% Owned: Debt and The Money System | Documentary Film 2023, Oktober
Anonim

Vrednost kredita se je povečala na 2.000 ameriških dolarjev za davčno leto 2018 in pragovi dohodkov, pri katerih se postopno odpravlja, so se izjemno povečali. V letu 2018 so se pragovi dohodka za upravičenost povečali na:

  • 200.000 dolarjev za posamezne davčne zavezance.
  • $ 400,000 za poročene pare, ki vložijo skupaj.

To so FANTASTIČNE novice, ker je v preteklosti otroški davčni kredit znašal le 1000 dolarjev in je bil namenjen le tistim, ki so zaslužili največ 75.000 dolarjev kot posameznika in 110.000 dolarjev kot poročeni par. Za vsakih 1000 evrov, ki ste jih ustvarili nad tema dvema dohodkovnima pragoma, se dobitek zmanjša za 50 evrov. Z drugimi besedami, v preteklosti, če ste kot poročen par v višini 130.000 dolarjev ali 95.000 dolarjev kot ena oseba, nimate več nobenega davčnega dobropisa v višini 1.000 dolarjev!

Razumevanje otroškega davčnega kredita

Omenimo se z vlado, ki je bila tako diskriminatorna pred letom 2018. Kaj to pomeni, če lahko samo poročeni paroji, ki znašajo 110.000 dolarjev ali manj, ali posamezniki, ki zaslužijo 75.000 dolarjev ali manj, lahko dobijo celoten davčni dobropis v višini 1.000 dolarjev? Logika bi narekovala naslednje tri razloge:

1) Vlada podpira le pare z nižjimi dohodki, ki imajo otroke.

Glede na to, da večina poročenih parov v Ameriki proizvede manj kot 110.000 ameriških dolarjev, vlada ni tako diskriminatorna, kot si mislite. Vendar, ali je manj diskriminatoren pomeni, da niste diskriminatorni? Hudiča da ne. Recimo, da ste azijsko-ameriški restavrator, ki v vašo restavracijo pozdravlja vsako etnično pripadnost, razen za kavkaške Nemce, ker vas spominjajo na drugo svetovno vojno. Še vedno si preklet rasist. Vlada prakticira socialno-ekonomsko diskriminacijo, ki je napačna. Prosim razumite to, tudi če ste morda upravičenec.

2) Vlada samo želi ljudi s srednjega do nižjega dohodka, da imajo otroke.

Če bi vlada želela pomagati ljudem vseh stopenj dohodka, bi to davčno olajšavo razširili na vse ljudi. Iz neznanega razloga je 110.000 dolarjev najvišji dohodek, ki je precejšen. Ljudje ne zavedajo 110.000 $ gre veliko dlje v Austinu, kot v New Yorku prav? Kaj se zgodi, če imajo otroci samo ljudje z nizko dohodkom? Ustvarimo zelo raznoliko družbo, ki vsebuje še manj otroke z višjimi dohodki.

Kaj se zgodi, če imate zelo nizek dohodek, recimo od 15 do 25.000 dolarjev na leto in vidite vladno spodbudo za 1.000 dolarjev na otroka, ki teče pred vami? Če ste navadna, pohotna, kratkoročno osredotočena oseba, boste verjetno vsaj menili, da imate več otrok. Če imate pet otrok, boste dobili 5.000 $, kar je 20-33% celotnega letnega dohodka v višini 15-25.000 $! Imeli boste lepo družino, iskali boste več načinov, kako izkoristiti vlado in verjetno razmišljate o tem, da NE porabite celotnih 5.000 $ za pet otrok, temveč veliko posnemate za svojo lastno uporabo. Ali vidite, da cikel revščine še ni oblikovan?

3) Ker so otroci dragi, vlada želi pomagati družinam, da zmanjšajo svoje stroške.

Če so otroci dragi, in komaj delate dovolj, da živite prijetno življenje in prihranite za upokojitev, imate otroka, kaj šele, da več otrok verjetno ni dobra ideja. Vendar vlada daje ameriškim ljudem mešana sporočila, tako da jim bomo pomagali pri otroškem strošku, da bi imeli več otrok! Svet ima več kot 140 milijonov sirote, vendar pa spodbujamo več ljudi, da imajo otroke z davkom od 1.000 dolarjev?

Naj bo zaseden Baby!

Tam ni nobenega dvoma, da imam družino lepo stvar, če vaši otroci niso dude. Za mnoge od nas je značilno, da želimo imeti svoje otroke kljub prenaseljenosti kot razlog za uničenje našega planeta. To je naša svobodna pravica, da naselimo Zemljo, čeprav mi prosimo. Resno mislim, da mora vlada ostati zunaj našega osebnega življenja in prenehati pošiljati napačne signale ameriškemu ljudstvu. Pustite nas na miru in odkrijte svet zase!

Izkoristite 1.000 davčnih olajšav, ki je diskriminatoren milijonom ameriških družin, ki letno ustvarijo več kot 110.000 dolarjev. Namesto tega, dvignite kredit za posvojitev od $ 13.360 do $ 14.360 in spodbujajo več ljudi, da razmišljajo o posvojitvi kot kompliment ali nadomestek za vzgojo družine. Bomo pomagali pet stvari na robu: otrok v stiski, družina z nižjimi dohodki od detoniranja svojih financ, oseba ali par, ki sanja, da začne družino prek posvojitve, davkoplačevalci plačati več davkov za financiranje neodgovorna in naša bilanca stanja!

Sorodni dogodki: Najboljša starostna skupina, ki ima otroka: biološka in ekonomska analiza

Bori se,

Sam

Priporočena: