Spreminjanje delovnih mest ali industrij? Izkoristite plačilo in pogoltajte svojo ponos

Kazalo:

Spreminjanje delovnih mest ali industrij? Izkoristite plačilo in pogoltajte svojo ponos
Spreminjanje delovnih mest ali industrij? Izkoristite plačilo in pogoltajte svojo ponos

Video: Spreminjanje delovnih mest ali industrij? Izkoristite plačilo in pogoltajte svojo ponos

Video: Spreminjanje delovnih mest ali industrij? Izkoristite plačilo in pogoltajte svojo ponos
Video: Удивительная укладка керамической напольной плитки! Как уложить плитку одному | БЫСТРО И ЛЕГКО. 2023, September
Anonim
Ena najbolj zabavnih stvari, ki sem jih naletel, so tisti, ki želijo pridobiti izkušnje, vendar niso pripravljeni pripravljati v podjetju brezplačno. Če ne poznate jack sranja, ne bi smeli dobiti plačane jack sranja v zameno?
Ena najbolj zabavnih stvari, ki sem jih naletel, so tisti, ki želijo pridobiti izkušnje, vendar niso pripravljeni pripravljati v podjetju brezplačno. Če ne poznate jack sranja, ne bi smeli dobiti plačane jack sranja v zameno?

Pred nekaj leti je bilo veliko razprav o delodajalcih, ki so izkoristili svoje brezplačne pripravnike. Torej bi tako kot katera koli dobra vladna vlada storila tudi ameriško ministrstvo za delo, da bi zaščitile te slabe pripravnike za ustanovitev programov pripravništva po Zakonu o poštenih delovnih standardih.

"Nenamerna posledica" seveda je, da lahko morda manj možnosti za željne beverje pridobijo izkušnje, saj bi delodajalci lahko tudi zaposlili kvalificirane, zaposlene za polni delovni čas, če bodo morali plačati!

PRIHRANEK PLAČI IN LIKE

4,25 $ na uro v McDonaldsu je bila najslabša naloga, ki sem jo kdajkoli imel. Vodja je bil zloraben. Vikal je pri nas, ko smo govorili špansko in nikoli nam ni povedal, da smo naredili dobro delo. Poskušate narediti šest Egg McMuffins v vrsti pod pritiskom in preverite, ali se enkrat ne zmešate!

Toda, ko sem začel delati ob 6h, da bi odprl trgovino in nikoli ne počutil ljubezni do nadrejenega, mi je pomagal pripraviti veliko bolj donosno delo v financah. 5:30 uri začetka ni bilo veliko, ko sem diplomiral na kolidžu. Prizadevanje pri napaki na predstavitveni strani je bilo samo za tečaj. McDonald's me je zapletel in izkoreninil vsa čustva upravičenosti, ki bi jih sicer imela!

TRETIRANJE STVARI

V prvih dveh letih po tem, ko sem zapustil leta 2012, ne bi imela nobenih težav pri iskanju druge službe pri tradicionalnem financiranju. Ampak nisem hotel iti nazaj. Namesto tega sem se prijavil na verjetno sto tehniško / internetnih delovnih mest in skoraj nikomur ni odgovoril, dokler nisem opravil dela s svetovalno delovno silo v zasebnem kapitalu leta 2013. Plačilo ni bilo slabo, toda to je bil 60-odstotni + celo na letni dohodek, če bi tam delal s polnim delovnim časom.

Osebni kapital je bil leta 2009 zaslužen z 2 milijoni dolarjev, ki ga je izvršil generalni direktor Bill Harris in postal eden od vodilnih v finančnem tehnološkem prostoru z več kot 120 milijoni dolarjev sredstev in 1,3 milijarde ameriških dolarjev v upravljanih sredstvih in rasti. Jasno sem bil dovolj srečen, da sem izbral zmagovalca. Zdaj, vsakič, ko pridem do podjetja v fintech prostoru, mi vsaj vedno dobim vljuden odgovor, namesto klasičnega prezreta.

Toda po 16 letih v nekaterih financah, povezanih z okupacijo, sem mislil, da bi bilo zanimivo raziskati novo industrijo v zagonskem zemljišču, saj je trženje vsebin mogoče razširiti na več področjih.

Eden od mojih prijateljev v spletnem dnevniku WSPB je komentiral moj prispevek o tem, kako najti zaposlene, če ste prekomerno kvalificirani?

Nekaj vaših objav je povsem smešno. Dovoljno ste uspešni, da delate za 135K ali celo razmišljajte o tem Lunacy.

Še enkrat se bom držal mojih pištol, ne želiš nove kariere / službe … Samo ti je dolgčas. Zato smo izbrali možnost »start product company« iz enega od vaših objav 1-2 tedne nazaj.

To je bolj smiselno.

Prav ima. Želel sem poskusiti nekaj novega, in to bi zahtevalo še eno veliko zmanjšanje plač. Ampak to je tisto, kar ima finančna svoboda. Raziščete lahko različne stvari, ki vas lahko vznemirjajo z veliko manj pozornosti glede tega, kaj ste plačani. To je nekako nekdanji športnik NBA košarke za večjo medijsko mrežo. V mešanici, spoštovanju in verjetno se vedno ves čas povedo, "ne morem verjeti, da sem plačan za to delo."

135.000 dolarjev ni sprememba, ampak vse je relativno v financah. Sprejemanje delovnega mesta bi pomenilo izkrčitev svetovalne dejavnosti in zmanjšanje plač. Logično je, da 50-odstotno znižanje plače v bližnji prihodnosti verjetno ni finančno pametno. Toda dolgoročno, kdo ve? Bil sem bolj radoveden spoznati CEO, razumeti njegov poslovni model in preveriti, ali bi lahko zgradili poslovni odnos. Poleg tega se rad veselim pogovora in izmenjave vseh teh zanimivih zgodb z vami!

Če se resnično želim osredotočiti na drugo industrijo, moram zmanjšati. Enako velja za večino ljudi. Nihče ne bo zaposloval nekoga brez izkušenj, ki ga ne poznajo, za enake dolarje, ne glede na to, kako dobro ste izvedli drugje.

S tem postopkom za lov na delovno mesto sem lahko ne samo pisal delovno mesto, ki bi pomagala kvalificiranim ljudem zmagal delo, ki ga želijo, ampak tudi ugotoviti, kje so moje omejitve plačila. Zanimiva je zamisel, da se pridružite zanimivi novi družbi, vendar mora biti ekonomija razumna.

Glavna točka: Tako kot, kako ne poznate svoje resnične tolerance do tveganja, dokler ne začnete izgubljati denarja na trgu medveda, ne veste, koliko manj ste pripravljeni delati za svojo strast, dokler se ne soočate z zelo prava odločitev.

Odločil sem se, da je poln delovni čas za manj kot 200.000 dolarjev na leto brez dobre odgovornosti in velikega kapitala v mojem trenutku trenutno ni v moji kartici. Raje bi rad popolnoma delal na svojem spletnem poslovanju in se posvetoval s krajšim delovnim časom.

SPREMINJAJO VAŠE DNEVNO OBMOČJE DENARJA

Igralec Jared Leto je leta izginil s filmske scene, dokler ni igral slabotnega transseksualca, imenovanega Rayon, v klubu Dallas Buyers Club. Film je malo plačal, vendar je leta 2014 osvojil Oskarja za svojo neverjetno vlogo. Sedaj je z novim filmom Batmana zaslužil več milijonov ljudi kot The Joker.

Kratkoročno razmišljanje lahko resnično omeji finančno korist. Če ne bi nadaljeval prvih treh let, ne bi mogel ubežati Corporate America. S 25-urnim svetovnim delom na strani za leto in pol se je pojavila velika priložnost za posvetovanje z več desetimi zagonom. In s tem, ko sem preživela nekaj časa, ko sem spoznala, kako deluje podjetje v različnih fazah financiranja, lahko poskusim narediti nekaj večjega samega sebe.

Bilo bi lepo iti naravnost v kotiček v vse, kar želimo storiti. Na žalost moramo plačati naše stroške. Toda, ko ste naredili nekaj žrtev, boste veliko bolj cenili, ko boste končno dosegli vrh. Samo zapomni si, kot ko je končno čas za odhod, se pogajati o odpravnini in oditi z lepo sreče.

PRIPOROČILO

* Začnite lastno podjetje: Končni način gradnje bogastva je, da stvari vzamete v svojo roko in začnete svoje podjetje na spletu! Včasih je bilo bogastvo in veliko zaposlenih, da bi začeli vaše podjetje. Zdaj ga lahko začnete zraven Bluehost. Prikrcite se na spletu, se povežite z enakopravnimi ljudmi, poiščite nove svetovalne koncerte in lahko nekega dne ustvarite dober znesek dohodka s prodajo svojega izdelka ali priporočanjem drugih odličnih izdelkov.

Niti dan ne gre, če nisem hvaležen za začetek leta 2009. Sedaj imam največjo svobodo, ker delam na moji strani, medtem ko delam 2,5 leta. Nikoli ne veš, kje bo potovanje potekalo!

Ob spletni strani vam lahko zagotovimo svobodo in prilagodljivost, ki jo želite.
Ob spletni strani vam lahko zagotovimo svobodo in prilagodljivost, ki jo želite.

Posodobljeno za leto 2018 in pozneje.

Priporočena: