Študija primera: 20-tisti, ki je zapustila njeno službo in ustvarila 50.000 dolarjev

Kazalo:

Študija primera: 20-tisti, ki je zapustila njeno službo in ustvarila 50.000 dolarjev
Študija primera: 20-tisti, ki je zapustila njeno službo in ustvarila 50.000 dolarjev

Video: Študija primera: 20-tisti, ki je zapustila njeno službo in ustvarila 50.000 dolarjev

Video: Študija primera: 20-tisti, ki je zapustila njeno službo in ustvarila 50.000 dolarjev
Video: Vlaganje za začetnike: kje in kako začeti? (kateri so prvi nujni koraki?) 2023, September
Anonim
Danes je kul priča.
Danes je kul priča.

Spoznajte Darbyja, 20-kar nekaj strokovnjaka za trženje, ki je prebral o svoji aktovki za aktovke in ga uporabil za iztovarjanje službe, ki jo ima radi, ki zasluži 10.000 $ več od svoje stare plače.

Tehnika za aktovke je ena od mojih brezplačnih tehnik, s katerimi sem vesel, da vam pokažem, kako lahko učinkovito gradivo IWT za vas.

Beri naprej…

"Trden sem, zato sem jih dobil do 40.000 dolarjev."

Pred nekaj leti je Darby končal študij in začel iskati dela. Izvedla je intervju s tržno družbo za hotele v Quebecu. "V času, ko sem imel veliko prijateljev, ki se borejo, da bi našli zaposlitev za vstop na trg," je dejala. Bila je težka trg in tu je bila priložnost za uporabo tako izobraževanja kot dvojezičnih veščin.

Toda intervju ni šel dobro.

"Nisem bil prepričan v ta pogajanja, ker nisem imela vzvoda", se je spomnil Darby, "na tej točki sem imel morda dve meseci izkušenj in rekli so mi, da sem tekmoval z bolj izkušenim prijaviteljem. Bil sem nervozen, ker sem bil podvržen."

Ko je prišel čas za razpravo o plačah, je Darby predlagal niz v nizkih do srednjih 40-ih. Ponudili so ji $ 39K. "Ko sem se skušal reči:" Prosil sem za X, resnično se počutim kot, ker sem dvojezičen, da sem vreden ", so se vrnili," smo vas izbrali namesto bolj izkušenega kandidata, ker želimo investirati v ti."

Pogovor, kajne?

"Nekako sem trmast. Bil sem kot "oh, daj no, daj mi mi še 1000 $". Darby ji je dobila 40 kilogramov, vendar se je počutila podcenjena v položaju, ki ni imel veliko prostora za rast. "Nisem imel nobene druge ponudbe na mizi in sem moral plačati svojo najemnino."

Od 40.000 do 50.000 dolarjev

Hitro naprej dva meseca. Darby se je prijavil v LinkedIn in imel sporočilo od agenta. "Vedno imam svoj profil LinkedIn vedno posodobljen", je rekla, "recruiter je iskal nekoga, ki je bil dvojezični, in tržnega koordinatorja, kar je bil ravno ravno naslov v mojem profilu."

"Bilo je super," je dejal Darby, "se mi je zdelo resnično potrjeno, ker je bilo zelo ugledno podjetje. To je bilo točno tisto, kar sem hotel, vendar nisem mogel najti dva meseca prej. «Darby jim je povedala, da potrebuje vsaj 50.000 dolarjev, po nekaj telefonskih intervjujih pa jo je družba pripeljala do intervjuja.

Darby je zato začel raziskovati, kako se pogaja. "Prebral sem veliko neumnosti kot" 10 stvari, ki jih ne delam v intervjuju ". Počutil sem se, kot da sem v redu sogovornik, vendar sem hotel nekaj malo bolj intenzivno. Če bi šel leteti na razgovor, sem moral prinesti svojo A-igro."

Takrat je našla to spletno stran in svojo aktovko za aktovke.

"Zdelo se mi je zelo praktično, a ni enostavno, zato sem mislil, da bo to delovalo. Mislil sem, da bi visoka stopnja pripravljenosti pomirila kakršne koli skrbi, ki jih je menedžer najemal glede moje relativne neizkušenosti."

Darby je preveril izvorno kodo za spletno stran podjetja in ugotovil, da sploh ne uporabljajo naslovov strani. SEO in uporabnost nesreče. Ker se je kdaj pripravljala na intervju, se je odločila sestaviti PowerPoint. "Tako sem lahko rekel:" Imam nekaj za tebe "in res poganjati pogovor."

"Oh, nekaj si pripravil. Wow"

"Pripravil sem se z aktovko za aktovke, samo nisem izrezal dokumenta, izklopil sem računalnik. Rekel sem: "To je, kako dolgo bo trajalo, da bom izvajal te stvari, in mislim, da bi to imelo ogromno izboljšanje na svoji spletni strani."

In delal je. "Najemni manager je bil resnično navdušen in je bil kot" to pokazati svojemu šefu. "" Po nadaljnjem intervjuju je Darby dobil odlične povratne informacije, "je menedžer za zaposlovanje dejal, da sem počel res dobro, da so bili resnično srečni, in jaz bi slišal nazaj v enem tednu. Sedem dni kasneje sem dobil ponudbo."

50.000 dolarjev. To je za 10 kilogramov ali za 25 odstotkov več, kot je naredila na svojem starem delu slepe ulice. Plus bonus za podpisovanje v višini 2.000 evrov za premestitev.

"Ko pogledam na predstavitev, zdaj mislim," Oh, moj bog, to je povsem osnovno ", vendar je bilo zelo praktično. Spominjam se, da me je vodja zaposlitve vprašal: "Kako si dobil našo izvorno kodo?", In sem se smejal: "Oh, to je enostavno, kdorkoli to lahko naredi!"

"Za eno leto grem na Japonsko. Študiral sem vrhunsko digitalno trženje, japonske in borilne veščine."

Za Darbyja je bil prvi korak korak za odlično delo z boljšo plačo.

Pred nekaj meseci je dobila majhno dediščino - natančno 1000 dolarjev. Uporabila je denar za nakup Earn1K in je že poravnala tri toplo vodstvo in se pogaja o prvi pogodbi - letnem projektu, ki znaša 400 evrov / mesec.

"Jaz sem Earn1K študent, ker vem, da vaš material resnično deluje. Načrtujem samostojnost med potovanjem Japonske za naslednje leto. Po končanem letu bom lahko iskal samo moje sanjsko delo."

Priporočena: