Študija primera: Kako se je ta cirkuški trener gibal od 0 do 60 USD na uro? (1. del)

Kazalo:

Študija primera: Kako se je ta cirkuški trener gibal od 0 do 60 USD na uro? (1. del)
Študija primera: Kako se je ta cirkuški trener gibal od 0 do 60 USD na uro? (1. del)

Video: Študija primera: Kako se je ta cirkuški trener gibal od 0 do 60 USD na uro? (1. del)

Video: Študija primera: Kako se je ta cirkuški trener gibal od 0 do 60 USD na uro? (1. del)
Video: Platinasti certificiranci bonitetne odličnosti 2022: Na kaj ste najbolj ponosni? 2023, September
Anonim

Tukaj je nekaj "klasičnih" idej za zaslužek dohodka na strani:

  • poslovni svetovalec (kot je Megha, ki je v treh tednih od 0 do 2000 USD na mesec)
  • spletni oblikovalec (kot je Robert, ki je uporabil mojo aktovko za povečanje svojega dohodka od 42.000 do 90.200 dolarjev na leto)
  • internetni prodajalec (kot Kentaro, ki je zgradil podjetje v vrednosti 250.000 $ / leto z uporabo teorije kvalifikacij Earn1K)

In tukaj so še nekaj novih.

  • prodaja originalnih slik na spletu (kot Ben, ki je na Etsyju prodal 28.139 dolarjev)
  • tečaji borilnih veščin (kot je Johnny, ki je zvišal stopnjo od 40 do 80 USD na uro in dobil boljše stranke)
  • risanje karikature (kot Julia, ki je uporabila spretnosti, ki so ji na svojem delovnem mestu naredile 8 $ / uro, da zaslužijo 125 $ na uro na strani)

Vesel sem, da dodam nov naslov na seznam delovnih mest, ki so mi izvedli diplomanti Earn1K: izvajalec cirkusa.

Morda ne mislite, da je imetnik cirkusa imeti karkoli s skupnim spletnim oblikovalcem, vendar veljajo ista načela za preverjanje njegovega potenciala za zaslužek, ustvarjanje potencialnih strank in rast vašega podjetja.

Danes, prvi del 2-delne serije o tem, kako je eden od mojih študentov, Ben, dvakrat spremenil življenje z mojim materialom.

Najprej se naučite, kako je Ben od zaslužka točno 0 USD v stranskem dohodku do $ 300 do $ 400 na teden z uporabo taktike v mojem Earn1K tečaju.
Najprej se naučite, kako je Ben od zaslužka točno 0 USD v stranskem dohodku do $ 300 do $ 400 na teden z uporabo taktike v mojem Earn1K tečaju.

"Prepričan sem, da je to prevara, vendar nihče ne sme vedeti."

Nekaj let nazaj, Ben je ugotovil, da vas bom naučil, da se bogate prek spletnega dnevnika Tim Ferriss. "Vzel sem Ramitovo knjigo in jo prebral. Uporabil sem kar sem lahko. Všeč mi je, da nisem plačal bančnih provizij in imel prihranek pri ING."

Ben je poskušal dopolniti svoj dohodek kot izvajalec cirkusa, tako da svoje znanje poučuje zasebnim strankam, vendar ni bil nikamor. "Dobesedno 0 evra, nihče ni hotel delati z mano."

Ko je prišel do prodajne strani za Earn1K, je Ben mislil, da bi mu lahko pomagal, vendar je imel veliko oklevanje. "Finančne težave pri izvajanju programa. Mislil sem, da če kdorkoli izve, da sem veliko toliko porabil za fanta z knjigo z naslovom Naučil te bom bogat, sem prepričan, da bom iz vseh družbenih krogov osramotil."

Pomislil je na to in se prijavil. "Vedel sem, da ga lahko po potrebi vrnem, vendar sem hotel vsaj poskusiti. Preizkusil sem ga, namesto da ga prekličem na podlagi prodajne strani."

Od 0 do 60 USD na uro.

Ben mi je povedal, kako je poskušal prodati pred Earn1K. Preverite, ali lahko ugotovite, zakaj ni delovala: "Ta odstavek sem napisal, ko sem poskušal narediti osebni vadbeni bootcamp. Celotno stvar je sestavljala "jaz, jaz in moja". Bilo je "Jaz sem X. Treniral sem s tako-in-tako. Sem treniral v tej modi in tej modi. V ozadju je bilo stvari, ki jih nihče ne bi prekleto. Bilo je jezik in žargon, ki ni bil pomemben za njihove potrebe."

Zanimivo je, zakaj je to storil tako.

"Pravkar se je zdelo norma. Tako si naredil. Impresionirali ste ljudi s fancy jezikom, in oni bodo kot "oh wow, ta oseba ve, o čem govorijo. Delal bom z njimi. "To je bila moja osnovna predpostavka."

Potem je Ben gledal video za modul 2: 1. lekcija Earn1K (kako priti v glavo svojih strank) in popolnoma spremenil svoj pristop. "To je popolnoma spremenilo moj način razmišljanja iz" kakšne so moje poverilnice in kako lahko dokažem ljudem, da sem zelo sposoben ", kar je zdaj," pozabite na trenutek in razmislite o potencialni stranki. Kaj resnično želijo? "To se je za vedno spremenilo, kako sem se približal potencialnim strankam."

Namesto da bi se sam prodajal, je Ben začel poslušati ljudi, s katerimi se je srečal. "Pogovarjal se bom z njimi in dobil občutek, kaj so hoteli. Včasih bi se ljudem približal brez namena, da bi delal z njimi, in na koncu bi prosili, naj jih usposobim. Zato jih je manj poskušal prodati. Namesto tega bi videl, če bi bili med seboj dobro primerni, in če jih ne bi, lahko bi jih napotili na nekoga drugega."

Delovalo je.

To je dramatično razlikovalo, kako so se ljudje odzvali na mene. Pred roko sem delal 0 evrov, nato pa se je spremenil. Na začetku 200 dolarjev na teden in glede na to, koliko strank bi imela, bi dosegla najvišjo vrednost 300 dolarjev ali 400 evrov. «Ben je začel ustvarjati 60 evrov na uro, kar je dovolj, da dopolni svoj dohodek iz poslovanja in udobno živi.

Kako delati manj in potovati več.

Ko boste izvedeli, kako zaslužiti več denarja, boste sprostili možnosti v svojem življenju. Za Bena je to pomenilo potovanje. Zasebne stranke, ki sem jih imela, so bila hrbtenica dohodka. Tako sem zaslužil denar, preživel v Seattlu, omogočil potovanje v Francijo, Nemčijo in Švedsko ter se preselil v Montreal. «

Bilo je v Montrealu, da se je Ben odločil končati svojo kariero v cirkusu. Toda imel je še en izčrpni scenarij: "Kako izstopi cirkus in dobi resnično službo?" (Spojler: Ben ni samo, da je to oviro raztrgal in spremenil panoge, zdaj pa več denarja kot kdaj koli prej). V drugi polovici binove zgodbe bom objavil nekaj dni.

Priporočena: