Študija primera: kako je Claire uporabila Craigslist, da bi na strani dobil $ 8,000

Kazalo:

Študija primera: kako je Claire uporabila Craigslist, da bi na strani dobil $ 8,000
Študija primera: kako je Claire uporabila Craigslist, da bi na strani dobil $ 8,000

Video: Študija primera: kako je Claire uporabila Craigslist, da bi na strani dobil $ 8,000

Video: Študija primera: kako je Claire uporabila Craigslist, da bi na strani dobil $ 8,000
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2023, Oktober
Anonim
V tej primerni študiji Claire, enega mojih študentov Earn1K, ki so zaslužili več kot 8000 $ na strani, boste opazili nekaj klasičnih stvari:
V tej primerni študiji Claire, enega mojih študentov Earn1K, ki so zaslužili več kot 8000 $ na strani, boste opazili nekaj klasičnih stvari:
  • Ona je že imela 50-letno delovno mesto, vendar je s strašnim gospodarstvom in odpuščanjem želela dodati še en vir dohodka
  • Nihče ni hotel preživeti 40 ur na teden na drugi zaposlitvi - morala je biti s krajšim delovnim časom in s časom
  • Nič se ni zaračunavala in ni bila sigurna, kako iti od 10 $ / uro do dejanske urne postavke

Sčasoma pa je uspela dvigniti svojo stopnjo na 50 evrov na uro. Vzpostavila je sistem za iskanje novih strank (opomba: ona ne opravlja kardinalnega greha, odvisno od volje ali "težje težje"). In zaslužila je več kot 8.000 dolarjev.

Ugotovimo, kako je to storila.

"Hočem biti pod nadzorom moje prihodnosti."

Medtem ko je Claire letno ustvarila 50.000 dolarjev kot grafični oblikovalec za zdravstveno zavarovanje, je vedela, da je tvegano postaviti vsa jajca v eno košarico.

"Danes mi je všeč moje delo," je dejala Claire, "vendar je gospodarstvo tako, kot je tako, in ker je zdravstveno zavarovanje tako nestanovitno, ni več tone varnosti zaposlitve. Zato sem hotel drugi tok prihodka. Želim biti pod nadzorom moje prihodnosti."

Claire je želela še eno odprtino za njeno ustvarjalnost. V preteklosti je naredila majhne, hišne projekte za družino in prijatelje, vendar so bili redki. "In sem zaračunal samo 10 $ na uro. Ali nič. Nisem vedel, kako narediti ta preskok, da pomagam prijateljem pri ustvarjanju pravega denarja na strani."

Zato se je prijavila za Earn1K, moj vodilni tečaj za zaslužek na strani. "Tam je veliko slabih in generičnih in klišejevih nasvetov. To, kar ste rekli, se je počutilo bolj resnično. Razumete psihologijo in razrežite sranje."

Claire si je zastavila cilj, da si zasluži 1.000 $ v šestih mesecih in začela delati skozi lekcije.

"Tako sem dobil prvih 1000 $."

Ko je začela Earn1K, je bila Claire malo nervozna. Čeprav je želela zaslužiti nekaj denarja na strani, ni želela delati neprekinjeno ali dobivati dolg seznam strank. Njena stidljivost jo je ohranila tudi z informativnimi intervjuji. Rezultat? V prvih dveh in polih modulih tečaja ni obiskovala nobenih strank.

Takrat je prišla do 23-minutnega videoposnetka Earn1K o tem, kako pridobiti več vodnikov z uporabo razvrščenih oglasov. Vključeno v tej lekciji je 10-minutni video, ki vam prikazuje korak za korakom, kako prevladovati Craigslist v samo nekaj minutah na dan.

Preden je vzela tečaj, je Claire poskušala uporabiti Craigslist in poiskati stranke. "Jaz sem naključno odgovoril na oglase Craigslist in nikoli ni dobil odgovora. Bom poskusil, vendar nikoli ni bil resnično zavezan."

Po pouku Craigslist v Earn1K, je Claire hitro podpisala svojega prvega odjemalca. "Tako sem dobil prvih 1000 $. To sem naredil v mesecu in pol od te lekcije. Naredil sem 2.000 $ v naslednjem mesecu. In verjetno sem dobil 6.000 dolarjev skupaj s prvim odjemalcem."

To je moč učinkovitega sistema nad voljo volje.

"Lekcija Craigslist mi je dala konkreten način za ustvarjanje vodil. To je bilo bolj sistematično. In bil sem neodločen, da bi prišel in klical ljudi hladno. Ampak možnosti Craigslist že iščejo. Dobro je bilo vedeti, da so bili že od nekdaj iskali in že nekaj o meni želeli od mojega odgovora."

Kako je Claire našla prvo stranko na Craigslistu

Prvič, kar se je Claire naučila iz uteži uvrstitve oglasov, je, da je šlo za njeno iskanje vse narobe. Preden je lahko celo uporabila učinek Craigslist Penis Effect, je morala najti ustrezne in pravočasne oglase.

Claire je taktiko uporabila v Earn1K, da bi popolnoma obnovila njen pristop:

"Pred tem bi najela objave, stare dva tedna, jim napišem elektronsko sporočilo in nikoli ne bom odgovoril. Moja e-poštna sporočila so bila precej dobra, vendar je bilo moje iskanje naključno in prepočasno. "
"Pred tem bi najela objave, stare dva tedna, jim napišem elektronsko sporočilo in nikoli ne bom odgovoril. Moja e-poštna sporočila so bila precej dobra, vendar je bilo moje iskanje naključno in prepočasno. "

Zdaj Claire uporablja Google Reader za hitro iskanje iglic v stojnicah Craigslist.

"Kaj si mi pomagal razumeti je, da bo Craiglist prinesel tone sranja," je dejala Claire. "Delam z Google Readerjem, tako kot lekcijo. V nekaj časih lahko pregledam več sto objav. Trenutno se nisem prijavil v petih dneh. V mojem bralcu imam 119 potencialnih potencialov. To bi mi potrebovalo 10 minut za skeniranje, in verjetno bi lahko našel 1-2 usposobljenih vodov tam."

Od tam, Claire pošilja kvalificirane vodnike.
Od tam, Claire pošilja kvalificirane vodnike.

Uporabil sem predlogo. Piše, da sem videl tvoj oglas. To počnem. Specializiral sem se … potem izpolnite, kaj počnejo. In dodal sem v ponudbi brez tveganja. Z veseljem vam bom naredil to majhno stvar. Potem bi dal povezavo na svojo spletno stran in morda dodal nekaj vzorcev. Celotna stvar ne traja dolgo, da bi jo poslali.

"In, če ne dobim odgovora, je vse v redu. Nisem vlagal toliko časa. Naslednjič bo več vodnikov."

Teden po vzpostavitvi njenega sistema je Claire poslala 50 e-poštnih sporočil. Mnoge od teh e-poštnih sporočil so bile poslane istega dne, celo iste ure, v kateri je objavil oglas.

"Od te prve serije imam dva naročnika. Moja tretja stranka je bila napotitev. Pravzaprav sem moral z njimi spuščati projekte, ker je toliko dela!"

"Zdaj imam zaupanje, da lahko dobim več strank."

Z učinkovitim in učinkovitim sistemom za iskanje voditeljev se Claire dobro počuti o prihodnosti.

"Še vedno imam svoje delo kot grafični oblikovalec. Delam na strani. Približno 5-20 ur na teden pri 50 $ na uro. Za nekaj časa sem se upočasnil, ker se bom poročila, vendar mi je všeč, da lahko ta proces povečam ali pomanjšam, kolikor rabim. Zdaj imam zaupanje, da lahko dobim več strank."

Ali Claire načrtuje, da bo uporabila katero koli drugo strategijo generiranja generacij iz Earn1K?

"Ne v tem trenutku. Trenutno imam vse delo, s katerim lahko obvladam. Če potrebujem več, potem vedno imam, da načrt B. Earn1K ne samo meni, da sem odgovoren, ampak mi daje konkretne kazalnike o tem, kako priti v stik s potencialnimi strankami. To sem hotel in pričakovati. Izpolnili ste svoje obljube."

Skupno zasluženo s pomočjo Earn1K: $8,000

Povprečni mesečni prihodek: $2,000

Urna postavka: Starega samostojnega tečaja (0- $ 10 / uro); Nova zunanja stopnja (50 USD / uro)

Kaj bi počeli brez Earn1K: "Verjetno nič. Blog je resnično koristen. Potrjuje, kako dobro poznate. Toda Earn1K me je resnično odgovoril. Spravil sem me skozi."

Kaj bi rekli drugim, da se bodo pridružili tečaju: "Resno vzemite lekcije. Sledite jim T. Ne samo, da ga preberete in sledite pol poti. Moraš to storiti."

Priporočena: