Študija primera: izbrisal je Twitter in ustvaril 90.200 ameriških dolarjev

Kazalo:

Študija primera: izbrisal je Twitter in ustvaril 90.200 ameriških dolarjev
Študija primera: izbrisal je Twitter in ustvaril 90.200 ameriških dolarjev

Video: Študija primera: izbrisal je Twitter in ustvaril 90.200 ameriških dolarjev

Video: Študija primera: izbrisal je Twitter in ustvaril 90.200 ameriških dolarjev
Video: Феномен Бруно Грёнинг – документальный фильм — ЧАСТЬ 1 2023, Oktober
Anonim
Pred kratkim sem napisal objavo na Yahoou, ki je ljudem povedal, da nehate zapravljati časa s poslovnimi karticami in socialnimi mediji. Predvidoma me sovražijo.
Pred kratkim sem napisal objavo na Yahoou, ki je ljudem povedal, da nehate zapravljati časa s poslovnimi karticami in socialnimi mediji. Predvidoma me sovražijo.

Menim, da je pomembno, da naše omejene čas in pozornost porabimo za stvari, ki delujejo, namesto da poskušamo malo vsega. Ko ljudje rečejo: "Ja! Preizkusil bom! Ne bi mogla poškodovati, "ne vedo, da vse poskuša poskušati Lahko boli - ker s tem, da vse poskušamo in se osredotočimo na nič, postanemo vse bolj obupani, ko nič ne deluje.

Kot rezultat, dobite kup ljudi, ki poskusijo malo vsega, potem pa izgorejo, ko nič ne dela, se pritožuje, da je "igra nameščena" in "to je o tem, kdo veš in ne tisto, kar veš." "Tisto, kar veste" vključuje branje natanko 0 knjig, tečajev ali spletnih strani o trženju ali psihologiji, ki jih ne poznate veliko.

To ne pomaga, da nasvet tako imenovanih "strokovnjakov" o rasti podjetja ali zaslužka običajno izgleda nekaj takega:

  • Začnite blog in napišite vsaj 5 objav na teden! Blog!
  • Pojdi na Twitter! Pridružite se družabnemu pogovoru!
  • Pojdite na dogodke v omrežju! Zgradite odnose!
  • In natisnite tiste vizitke! Ne bi želeli, da bi vas ljudje pozabili!

Ta nasvet je grozen na dveh ravneh. Prvič, ne deluje. Drugič, naredi te počutim kot ste produktivni - v resnici pa samo igrate.

Evo, kako se to zgodi …

Naive Nancy želi postati osebni organizator. Namesto da bi razvili sistem, ki bi ustrezal potencialnim potencialnim potencialom in potencialnim igralcem, ki se zapletajo, začne blog o organizaciji - kar zveni zabavno. Potem ustvari stran Facebook, začne nasvete o organizaciji tweetiranja in odide do mrežnih dogodkov.

Rezultat?

Po izgubi desetine, če ne na stotine ur, ima točno 0 plačanih strank.

Eden mojih študentov Earn1K, grafični oblikovalec, se ni želel končati tako. Namesto tega je izbrisal svoj račun na Facebooku in Twitterju, spustil in zgradil sistem, ki mu je v prvih dveh tednih zaslužil 5000 $. Polni rezultati: v letošnjem letu je iztovoril 90.200 $ + in zapustil delovno mesto s polnim delovnim časom.

Preberite o podrobnosti o tem, kako je to naredil.

Izdelava $ 42,000 / leto in občutek finančnega pritiska

Robert je 23-letni grafični oblikovalec, ki živi v Južni Kaliforniji. Po končanem šolanju je delal v podjetju v vrtcu, gradil svojo spletno stran in ustvaril trženjske materiale. "Zaslužil sem 42.000 dolarjev, zato sem bil v redu, vendar sem se počutil veliko finančnega pritiska." Poskušal je od samostojne šole samostojno, vendar nič dosledno.

"Delal sem Craigslist. Gledal sem v svoje področje in na splošno delal to, kako bi normalna oseba. "[Opomba iz Ramit: Obvestite kode besede.]

Občasno bi eden od prijateljev Roberta imel dodatne stranke in mu dal delo. "Objavljal sem posnetke mojega dela na spletu na dribble. Bil sem na Cvrkutati veliko, razmišljanje ljudi bi brala moje tweets. Kadar koli sem imel posodobitve o svojem delu, bi to objavil na Facebooku."

Rezultat?

Občasno odjemalec. "Vendar so bili zelo zahtevni in plačani počasi. Nikoli več kot 1000 dolarjev."

Pri iskanju nove zaposlitve je Robert naletel na to spletno mesto. "Ta digitalna agencija je naredila nekaj dela za Ramit in od njega je prišlo do pričanja. Prijavil sem se za brezplačne stvari in vstopil v glasilo. Všeč mi je bilo njegovo pisanje in vse to. Ko se je zgodil Earn1K, sem ga zamenjal čez nekaj dni."

"Vsebina v Ramitovem glasniku je bila velika sprememba od veliko tistega, kar sem dobil iz drugih blogov ali s splošnimi nasveti. Odločil sem se, da bi kupil, kako je dobil poseben Ramit, in bil je realen glede tega, koliko dela moraš narediti."

5.000 $ v 2 tednih

Robert je že vedel, kako želi zaslužiti denar na spletnih straneh za izgradnjo strani, vendar je potreboval sistem za pridobivanje vodil in jih pretvoril v plačilo strank.

"Z Earn1K, se želite potapljati, vendar prvih nekaj lekcij vam dajo bazo." Prvi korak je bil niching svojo službo. Odločil se je, da postane spletni oblikovalec za pediatrične zobozdravnike - nišo, ki je dovolj velika, da bi lahko zgradila velik sistem.

Ko je prišel do modula o ustvarjanju vodil, je Robert spoznal, da mora zapravljati čas za "splošne" dejavnosti in se osredotočiti na stvari, ki dejansko prinašajo plačilo strankam v vratih. "Izbrisal sem Twitter in se osredotočil na doseganje možnosti v moji niši. Imam seznam industrijskih stikov družinskega člana in z Googlom lahko iščem svoje prakse na svojih področjih za svoje kontaktne podatke. Delam tudi RSS Craigslist stvar."

Natančno poznavanje tega, kdo je prišel do dela in je dal v delo, je v Robertovem rezultatu zelo spremenil. "Imam raven, ki sem jo pripravila z Ramitovo aktovko. V dveh tednih po zagonu Earn1K sem pristal dva naročnika, enega za 1.500 $ in drugi za 3.500 $."

Sedaj, ko ima delovni sistem - tako kot se je naučil od Earn1K - Robert lahko to vključi, ko hoče zaslužiti več denarja.

"Dobil sem še eno stranko za 2.000 dolarjev - in tu je velik: uporabil sem aktovko za pogajanja o pogodbi s polnim delovnim časom pri samostojni agenciji za oblikovanje. Zaslužim 40 dolarjev na uro, 40 ur na teden - dvakrat na mojo staro plačo."

Ko je svoj prihodek povečal za 115% - od 42.000 do 90.200 ameriških dolarjev - Robert ni več zaskrbljen zaradi denarja.

Razmislite o razlikah v zaslužkih $ 42K in $ 90K. To je povsem drugačen način življenja.

"Denar ni ravno skrb. Prihranim za vse običajne stvari, kot so poroka, plačilo za hišo, izredne razmere in večja plačila za moje študentske kredite, ki bodo na koncu prihranili tone denarja. Prav tako sem lahko delal na nekaj osebnih projektih, ki bi lahko vodili do večje izpostavljenosti in ustvarjanja dohodka."

(Vse to, medtem ko Naive Nancy še vedno poskuša izbrati pravo fotografijo za svoj profil Cvrkutati.)

Priporočena: