Ali lahko resnično zaslužite z online anketami?

Kazalo:

Ali lahko resnično zaslužite z online anketami?
Ali lahko resnično zaslužite z online anketami?

Video: Ali lahko resnično zaslužite z online anketami?

Video: Ali lahko resnično zaslužite z online anketami?
Video: Cloud Computing - Computer Science for Business Leaders 2016 - YouTube 2023, December
Anonim

Eden od najpreprostejših načinov za zaslužek na spletu je, da opravite ankete. Za to je malo več, kot se prijavite, izpolnite profil in podajte svoje mnenje o oglasih, izdelkih, storitvah in še več.

Veliko vprašanje je, koliko denarja lahko dosežete in koliko dela je vključeno. Medtem ko verjetno ne morete preživeti s polnim delovnim časom, ki opravlja spletne ankete, lahko izkoristijo svoj prosti čas, da si zaslužijo nekaj denarja. Lahko pa uporabite tudi ankete za pridobitev drugih licenc, kot so brezplačni izdelki.

Zakaj podjetja plačajo za ankete

Morda mislite, da je plačilo za anketiranje videti smešno. Zakaj bi vam kdo plačal vaše mnenje?

V resnici se večina podjetij opira na povratne informacije potrošnikov. Podjetja, ki nimajo oddelka za vodenje raziskav potrošnikov in panožnih podjetij, zaposlijo raziskovalne družbe, da to storijo zanje.

Povratne informacije potrošnikom pomagajo podjetjem pri ustvarjanju več denarja s spreminjanjem izdelkov in oglasov, preden jih javno objavijo. Zato vas bodo podjetja plačevala za vaš čas, ko boste opravili raziskavo. Informacije, ki jih dajete, so ključnega pomena za njihov uspeh.

Kako deluje

Ob spletnem raziskovanju je preprosto, čeprav se lahko začnete, lahko traja nekaj časa. Vključeni so naslednji koraki:

  1. Poiščite podjetje, s katerim se prijavite. Spodaj sem navedel seznam podjetij, da preverim, vendar obstajajo na stotine legitimnih podjetij tam zunaj.
  2. Ustvarite in izpolnite profil.Za vsako podjetje, za katerega opravljate ankete, boste potrebovali ločen profil in vsak profil morate izpolniti čim bolj popolno. Vsaka raziskava je ciljno usmerjena na določeno demografsko kategorijo, zato vam podjetje ne bo poslalo raziskave, razen če lahko v svojem profilu pove, da ustrezate želeni demografiji.
  3. Pridobite raziskave.Večina raziskovalnih podjetij vas bo obvestila o razpoložljivih raziskavah po elektronski pošti. Nekateri so vam takoj na voljo. Za druge boste morda morali nekaj minut odgovoriti na vpraąanja o presuritvi, da boste lahko ustrezali demografskim razmeram. Če ste, lahko nadaljujete z raziskovanjem (in dobite nagrado). V drugih primerih boste morda dobili izdelke v pošti, ki ste jo nameravali pregledati.
  4. Vzemite ankete. Samo odgovorite na vprašanja. Včasih je tako enostavno kot odgovor na nekaj večkratnih vprašanj izbire. V drugih primerih boste morda morali vnesti dolge obrazce na bolj specifična vprašanja.
  5. Zaslužite nagrade.Postopek nagrajevanja se dramatično razlikuje od enega do drugega podjetja. Nekatera podjetja vam dajejo točke, ki jih lahko izkoristite za denar ali druge nagrade. Drugi prenašajo denar takoj na svoj račun PayPal, drugi pa vaše ime vnesejo v risbo za nagradne igre.

Ti koraki se razlikujejo od ene družbe raziskav do druge, zato se prepričajte, da razumete, kako deluje postopek, ko se prijavite.

Koliko lahko narediš

Kot sem rekel, ne boste imeli bogastva, ki bi opravljal ankete na spletu, vendar lahko naredite nekaj dodatnega denarja za zabavo, za odplačilo dolga ali za vlaganje. Nagrade denarnega raziskovanja se razlikujejo od manj kot $ 1 do več kot $ 20, čeprav so običajno na spodnjem koncu tega območja, od $ 1 do $ 5. Če lahko vzamete nekaj dni na dan, lahko v enem mesecu zaslužite precej denarja.

Druga podjetja vam ne dajejo denarja. Vendar vam lahko pomagajo prihraniti denar, tako da vam ponujajo brezplačne izdelke, pogosto izdelke polne velikosti, ki jih morate preskusiti za raziskavo. Očitno je to lahko odličen način, da dobite brezplačne gospodinjske izdelke, izdelke za osebno nego, plenice in druge stvari, ki jih redno uporabljate.

Še vedno vas bodo druga podjetja vpisala v risanje, ko boste opravili raziskavo. Več raziskav, ki jih jemljete, več je možnosti, da boste morali zmagati. Te so lahko malo frustrirajoče, saj vam nima nujno nagrade takoj. Lahko pa se vrnejo z nekaj velikimi nagradami, vključno z darilnimi karticami, izdelki in denarjem.

Koliko lahko naredite, je odvisno od podjetij, s katerimi se prijavljate, koliko raziskovanj opravljate in katere demografske podatke ustrezate. Če ste v pogosto raziskani demografski, boste morda dobili več priložnosti, da bi zaslužili denar in s tem povečali potencial vašega raziskovanja.

Nekatera podjetja, kot Swagbucks, ponujajo tudi nagrade, točke ali denar za napotitev drugih na storitev, zato je to še en vidik anketiranja, ki ga lahko preverite.

Ključno je, da lahko uporabite ankete, da bi zaslužili denar, če drugače ne bi naredili ničesar. Zagotovo vam ni treba vzeti nobenih anket, ki pristanejo v mapi »Prejeto«, vendar lahko to storite, če najdete 10 ali 15 minut, če bi drugače preverili Facebook ali Tweeting.

Premikanje slabih jabolk

Čeprav obstaja veliko legitimnih raziskovalnih podjetij zunaj, je to tudi dober trg za prevara. Nekatera podjetja bodo prodajala vaše podatke o profilu, kar je lahko zelo osebno za dobiček.

Torej, preden se prijavite, poiščite politiko zasebnosti podjetja v svoji pogodbi. Če ne morete najti pravilnika o zasebnosti ali če piše, da je podjetje brezplačno deliti svoje podatke, se izogibajte. Pravkar se boste pripravili za mapo »Prejeto«, polna neželene pošte.

Tudi, nikoli, nikoli ne plačati raziskavo družba spredaj. To je prevara, ki je zasnovana, da pridete do svojega denarja, ne da bi vam povrnili ničesar.

Ne pozabite, da podjetja potrebujejo informacije, ki jih dobijo iz anket, in so pripravljeni plačati, da ga dobijo. Torej legitimne anketne družbe bodo bogastvo razdelile s plačilom, ne da bi vas prosili za plačilo.

Top Podjetja, da preverite

Obstaja na stotine raziskovalnih podjetij, ki bi jih bilo vredno preveriti.Ker pa različna podjetja raziskovajo različne demografske podatke, lahko dobite različne rezultate iz različnih podjetij, zato je vredno svojega časa, da si oglejte.

Dejansko ljudje, ki najbolj izkoristijo spletno anketiranje, pravijo, da je najbolje, da se prijavite za najmanj pet do deset podjetij, če želite dnevno anketirati.

To je reklo, tukaj je nekaj najboljših podjetij:

SwagBucks:To je odlično podjetje, saj lahko za vašo spletno dejavnost zaslužite denarne nagrade ali darilne kartice. Swagbucks vas nagrajuje za gledanje videoposnetkov, dokončanje anket, glasovanje na anketi, spletno nakupovanje in celo igranje spletnih iger. Lahko se prijavite in če že nekaj ur preživljate v spletu, boste morda tudi plačali za to.

Raziskave LightSpeed:Ker ta družba ponuja veliko število točk za ankete, lahko izkoristite svoj čas tukaj, da dobite nekaj super stvari. V svojih točkah lahko plačate za gotovino, darilne certifikate, nalaganje glasbe in veliko drugih stvari.

20/20 Raziskave:To podjetje opravlja natančnejše raziskave, zato z njimi morda ne boste mimo številnih prescreensov. Če pa opravite anketo, lahko dobite res veliko nadomestilo, denimo 100 $ darilnih kartic in drugih nagrad.

PineCone raziskave:Ta družba plača 3 $ na raziskavo, tako da je dobra poraba vašega časa. Ne sprejemajo vedno novih članov komisije, vendar bi morali pogosto preverjati, kdaj sprejemajo prijave.

Vrednotena mnenja:Ta družba plača $ 1- $ 5 na zaključeno raziskavo, zato se lahko hitro poveča. Uporabite lahko tudi ankete, s katerimi pridobite nagrade od različnih trgovcev na drobno.

Ste kdaj zaslužili denar za spletno anketo? Ali imate katero spletno podjetje za pregledovanje, ki ga priporočate?

Priporočena: