Nakup domov po zapiranju

Nakup domov po zapiranju
Nakup domov po zapiranju
Anonim
Ime bralca Joseph F. sprašuje:
Ime bralca Joseph F. sprašuje:

"Pravkar sem končal vašo knjigo in to je bilo tako informativno! Zdaj se sprašujem, kako dolgo čakati, preden kupim dom po zaprtju. Približno 40.000 dolarjev na leto, imam prihranek okoli 10.000 evrov in živim precej pod mojimi sredstvi. ali misliš?"

ODGOVOR:

Ali ste prenehali plačevati svojo hipoteko namerno kot "strateško neplačilo", ali zaradi finančne stiske, ki ima izključitev iz vaše kreditne zgodovine, je zelo škodljivo. To je zato, ker ostane na vašem kreditnem poročilu 7 let od datuma zaprtja zaprtja.

Čeprav bo zaprtje omejevalo vaše bonitetne ocene, se bodo lahko odklonile nazaj, če boste pametno upravljali svoj kredit. Plačevanje računov pravočasno in z uporabo redne ali zavarovane kreditne kartice, ki jo plačate v celoti vsak mesec so najboljši načini, da se vaše kreditne nazaj na progi v najkrajšem možnem času.

Ko zbirate več aktualnih kreditnih transakcij, ki so pozitivne, začnejo zasenčiti negativne od vaše preteklosti. Ker vaše zaprtje zapade, ga ne bo zanemarjalo, vendar bo manjkalo na vaši krediti, če boste imeli navado, da pravočasno plačate finančne obveznosti in nikoli ne boste urejali višjih kreditnih kartic.

Poleg tega so bonitetne ocene le en kos informacij, ki jih domači posojilodajalec uporablja za ocenjevanje morebitnih posojilojemalcev. Prav tako pogledajo, koliko zaslužite, stabilnost zaposlitve, koliko imate prihrankov in različne finančne kazalce, kot je vaš odstotek dolga dohodka.

Domači posojilodajalec vam lahko tudi kaznuje, ker ste odhajali od hipoteke v zaprtem domu (če je bilo tako), ki je bil prisiljen prenehati izplačevati zaradi situacije, ki je ne morete nadzirati, kot je izguba službe ali medicinska kriza.

Če boste lahko plačali veliko več kot 30-odstotno ali več, ki bi lahko premagal posojilodajalca, ki je na ograji glede vaše kreditne sposobnosti. Če prejmete več vnaprej denar, zmanjšate potencialno obveznost posojilodajalca, če ste ga zamudili in zahtevate, da jih izključite.

Dobro pravilo je, da počakate vsaj 2 leti, preden poskušate kupiti dom po zaprtju. To je dovolj časa, da vaši bonitetni rezultati kažejo nekaj izboljšav, če je vaš splošni finančni položaj enak ali boljši.

Toda ne dovolite, da bi vaš dom pri nakupu prišel previsoko! 2-letna znamka je, ko bi morali začeti približevati potencialnim posojilodajalcem, da bi ocenili vaš položaj - ne, ko bi morali začeti nakupovati za stanovanje brez predhodne odobritve hipoteke.

Za 3 pametne strategije za hitro dvigovanje vašega kreditnega rezultata, se prepričajte, da prenesete komplet za preživetje kreditnih točk. To prost Večpredstavnostni vir vam bo pomagal hitreje spremljati vaše kreditne uspehe.

Image
Image

Če želite izvedeti veliko več o nakupu nepremičnin in pridobivanju najboljše hipoteke, se prepričajte, da zgrabite kopijo Smart Girl's pameten premakne, da raste bogat. Prenesite ga iz priljubljene prodajne knjige kot papir ali ebook.

Zaprta fotografija s priznanji podjetja Shutterstock.

Več nasvetov iz denarja

Priporočena: