7 enostavnih načinov za proračun stroškov kuhinje in kopalnice

Kazalo:

7 enostavnih načinov za proračun stroškov kuhinje in kopalnice
7 enostavnih načinov za proračun stroškov kuhinje in kopalnice

Video: 7 enostavnih načinov za proračun stroškov kuhinje in kopalnice

Video: 7 enostavnih načinov za proračun stroškov kuhinje in kopalnice
Video: ЛЮБОВНИКИ ПРИНЦЕССЫ ДИАНЫ# Принцесса Уэльская# Леди Ди#Lady Diana# 2023, Oktober
Anonim

Ta poenostavljena proračunska tehnika za preurejanje kuhinje in kopalnice bo zagotovila, da ne boste presenečeni nad končni stroški projekta.

Kot razmerje je projekt preureditve doma najbolj zabavan v svojih najzgodnejših fazah. Pripomnite fotografije navdiha do vsebine vašega srca, vaši možgani so napolnjeni z vsemi velikanskimi idejami za oblikovanje in preučujete kataloge, pri tem pa upoštevate manj pomembne podrobnosti, kot so vrline medenine in nikelj v primerjavi z bakrenimi pipami (skupaj s seznamom SKU-jev za tiste, ki vam najbolj ustrezajo).

Potem beseda "proračun" spremeni svojo grdo glavo. Kmalu se vaše sanje o vrhunskih pultih in visokotehnoloških aparatih zrušijo, ko premikate nad stroški dela in ne tako zanimive elemente projekta, kot sta električna energija in vodovod. Tudi če si lahko privoščite, da spremenite svojo vizijo oblikovanja v resničnost, je še vedno uganka, ki skuša ugotoviti, koliko dodelite za vrtoglavo paleto stroškov, ki spremljajo projekte kuhinjskega in kopalnega remodeliranja.

Ampak brez strahu: tukaj smo s priročnim vodnikom za predvidevanje stroškov projekta, izogibanje stroškom zadnje sekunde (in izrednimi dogodki!) In krajev, kjer lahko zmanjšate stroške, ne da bi morali žrtvovati slog. Torej, ne prekinite vaše preoblikovanje načrtov v celoti za iskanje Seattle, WA, domovi za prodajo, razmišljanje vaše kopalnico sanje je pravkar prišel nekje tam nekje. Zmoreš! Evo kako.

1. Najem doma inšpektorja

Čeprav dodaja začetne stroške za vaš projekt, najem inšpektorja doma, da natančno preuči področja, ki jih nameravate prenoviti, vam lahko pomagajo pri pripravi neprijetnih presenečenj med preoblikovanjem. Rotirani lesni podlage, kdorkoli? Če poznate, kakšne napade so v prihodnosti, vam lahko pomagate pri načrtovanju za začetek - kar bo pripomoglo k temu, da bo vaš dejanski proračun približal prvotni oceni.

Image
Image

2. Proračunite svoje stroške preračunavanja

Po mnenju strokovnjakov iz Nacionalnega združenja za kuhinjo in kopalnico lahko pričakujete, da boste v teh kategorijah razširili proračun, tako da lahko dobite sanjsko kuhinjo, kot je zgoraj navedena v domu za prodajo na 3414 E. Shore Drive, Seattle, WA 98112.

Kakšni so povprečni stroški prenove kuhinje?

 • Stroški projektiranja: 4%
 • Namestitev: 17%
 • Naprave in prezračevanje: 14%
 • Kabinetarstvo in strojna oprema: 29%
 • Pulti: 10%
 • Razsvetljava: 5%
 • Parket: 7%
 • Vrata in okna: 4%
 • Stene in stropi: 5%
 • Pipa in vodovod: 4%
 • Razno: 1%
In če sanjate o kopeli s spektakularnim odprtim prho, kot je ta v domu za prodajo na ulici 230 Tryon St., 1204/1304, Charlotte, NC 28202, se to zgodi s temi odstotki v mislih.
In če sanjate o kopeli s spektakularnim odprtim prho, kot je ta v domu za prodajo na ulici 230 Tryon St., 1204/1304, Charlotte, NC 28202, se to zgodi s temi odstotki v mislih.

Koliko znaša povprečni preureditev kopalnice?

 • Stroški projektiranja: 4%
 • Namestitev: 20%
 • Naprave: 15%
 • Kabinetarstvo in strojna oprema: 16%
 • Pulti: 7%
 • Osvetlitev in prezračevanje: 5%
 • Parket: 9%
 • Vrata in okna: 4%
 • Stene in stropi: 5%
 • Pipa in vodovod: 14%
 • Razno: 1%

Te smernice za financiranje projektov kuhinjske in kopalniške sanacije bodo pomagale preprečiti šok nalepke, ko pride čas za branje ponudb (v bistvu s fiksno oceno cen) od izvajalcev. Izpisni list ponudnika bo podrobno predstavil vsak del projekta preoblikovanja, vključno s specifičnimi stroški za delo, skupaj z morebitnim razporedom plačil. Čeprav je ponudba kontaktorja v pisni obliki, ni nastavljena v kamen, če želite nadgraditi določena gradiva ali če je potrebno po izvedbi projekta opraviti dodatna popravila, bo izvajalec posodobil ponudbo z nalogom za spremembo, ki ga boste odobrili.

3. Bodite vnaprej (in pošteni) glede celotnega proračuna

Imeti jasen proračun za preoblikovanje zveni kot očiten prvi korak, vendar je za nekatere od nas lahko nerodno financiranje. "Včasih je ta pogovor neudoben, vendar je tako preprosto pretiravati na kuhinji in kopalnici," pravi Anne Reagan, glavna urednica Porch.com, zagon, ki povezuje lastnike stanovanj s preoblikovalci. "Ti dve sobi sta lahko zelo dragi: nacionalna povprečna cena za preureditev kuhinje je kjerkoli med $ 20,122 (za srednje velikost, manjši kuhinjski remodel) na 119,909 $ (za upscale, preoblikovanje kuhinje)." Ker časovni okvir vpliva tudi na stroške, to vedite ob hitri prodaji naročil izdelkov bo hitro povečal račun.

4. "Ali potrebujem dovoljenje za dom za moj preureditveni projekt?"

Mogoče. Stvari, kot je dodajanje nove plinske linije, bodo zagotovo zahtevale dovoljenje za dom. "Zelo pogosto poklicnik dobi dovoljenje samo za lastnika stanovanj, vendar je lastnik stanovanj odgovoren, da se prepriča, ali je to storjeno pravilno," pravi Reagan. Poskrbite, da boste morali vprašati o stroških potovanja domov v dovoljenje in se prepričajte, da so vključeni v vaš proračun.

5. Izogibajte se lezenju v gradbenih projektih

Veste, kako dodajanje kos pohištva v sobo občasno vodi do še več nakupov dekor, saj nekaj takega novo konča, ko opozarja na več dobro ljubil postavke v sobi? Preureditev z enim sobami lahko navdihne enako preobrazbo, ki jo profesionalci imenujejo "lezenje po obsegu". "Obseg lezenja je lahko strošek pri odkrivanju večjih težav (kot so večja popravila vodovodnih instalacij, plesni ali vroče vode) kot ideja "… medtem ko smo na tem, tudi to preoblikujemo," pravi Reagan. "Ne morem si misliti na kogar koli, ki je preoblikovala kuhinjo ali kopalnico in se ustavil na vhodu v vrata - zelo pogosto prevladuje kopel glavne kopalnice, v spalnico, kuhinja pa lahko vključuje jedilnico." izogibajte se preoblikovanju enostranskega preoblikovanja v celotno prenovo doma.

Image
Image

6. Razmislite o cenah nalepke

Ko pogledate svoje odločitve o stvareh, kot so pulti ali naprave za preoblikovanje kuhinje, najprej pogledate ceno, kajne? Ampak tisto, kar morda ne boste razmišljali, so drugi stroški, potrebni za pridobitev te sanje v vaša kuhinja. To so "povezani stroški".

"Na primer, če želite pulte iz marmorja, boste morali kupiti celotno ploščo (tudi če ne potrebujete celotne plošče) in plačate stroške za rezanje, stroške dokončanja, robove, dostavo in drugo (stroški se razlikujejo glede na regija in dobavitelj). Zato ni samo marmor na visokem koncu na kvadratni čevelj, temveč tudi drugi višji stroški namestitve, povezani s tem materialom, "pravi Reagan. Enako velja za vse, kar je po meri v vašem prostoru, vključno s ploščicami, tlaki, ozadjem itd. Torej, preden se lotite zahtevne prenove kuhinje, kot je zgoraj, v notranjosti cerkve, ki je bila v prodaji na ulici 653 Dolores, San Francisco, CA 94110, se prepričajte, da ste resnično pripravljeni na izziv.

7. "Ali lahko postanem moj lastnik splošnega izvajalca?"

Samo prevzamite nalogo, da delate kot lastnik svojega splošnega izvajalca pri velikih projektih, kot so kuhinjska in kopalniška remodeling, če lahko ravnate izključno za najem podizvajalcev, nabavnih materialov in dodatkov ter poskrbite, da bo vse prišlo pravočasno. Z nalogo nabave teh predmetov lahko prihranite veliko - ne le na samih predmetih, temveč se lahko izognete tudi presežnim stroškom projektnega vodenja. Poleg nakupovalne prodaje, si oglejte arhitekturne prodajalne preprodajalcev. Habitat za človeštvo ReStores pogosto imajo vse od ploščic do stranišč za občasno aparat z velikim popustom (plus, podpiramo dober razlog!). Medtem ko nekatere države zahtevajo, da so splošni izvajalci licencirani in zavarovani, lahko lastniki stanovanj pogosto prevzamejo te stroške tako, da delujejo kot lastniki graditelja - dokler najemate licenčne podizvajalce za dokončanje dela.

Obstajajo vedno druge naloge, ki jih lahko prevzamete, da se izognete dodatnim stroškom. Reagan ima le nekaj previdnih opozoril: "Mislim, da mora biti človek zelo, zelo pošten glede njihove ravni in časa, da bi se posvetil temu projektu … tudi izkušeni DIYers so ugotovili, da morajo poklicati vodovodarja ali električarja, nekatere naloge (zlasti naloge, za katere je potrebna licenca)."

Priporočena: