Najboljši čas leta za nakup avtomobila za leto 2018

Kazalo:

Najboljši čas leta za nakup avtomobila za leto 2018
Najboljši čas leta za nakup avtomobila za leto 2018

Video: Najboljši čas leta za nakup avtomobila za leto 2018

Video: Najboljši čas leta za nakup avtomobila za leto 2018
Video: CS50 2015 - Week 6 2023, December
Anonim
Image
Image

Prejšnji teden sem vam dal natančne sisteme, ki vam bodo pomagali se pogaja o nižjih stopnjah avtomobilskega zavarovanja. Zdaj se želim pogovoriti o drugem vidiku nakupa avtomobila, ki ga mnogi ne upoštevajo: najboljši čas leta za nakup avtomobila.

Ljudje se tako ujamejo v vznemirljive dele nakupa avtomobila (to ni važno), kot so:

 • Barva avtomobila
 • Zvočni sistem, ki ga bo imel
 • Obroči, ki jih želijo dati (edini pravilen odgovor so spinerji)

… da ne prenehajo razmišljati o stvareh, ki bi jih na koncu lahko rešile tisoč dolarjev, ko bi dejansko opravili nakup.

Seveda obstajajo nekateri primeri, ko potrebujete nov avto prej in ne kasneje. To je vredu. Imamo sisteme, ki vam bodo pomagale zaslužiti več denarja tudi.

Toda če nakup avtomobila ni ravno tako nujno in ste pripravljeni izrabiti nekaj potrpljenja (in boste zato, ker ste najboljši izvajalec), potem lahko čakate nekaj mesecev, da vam prihranijo več, kot če ste samo zbrali do jutri.

Torej, kakšen je najboljši čas za nakup avtomobila? Odgovor je presenetljivo preprost, če razumete prodajalce avtomobilov.

Najboljši čas leta za nakup avtomobila (ki ga prodajalci ne želijo povedati)

December.

To je to.

Kaj? Si pričakoval več? V redu. Verjetno bom razložil.

Da bi razumeli, zakaj je december najboljši čas za nakup avtomobila, morate najprej razumeti proces in miselnost skromnih prodajalcev avtomobilov.

Kot vsi drugi prodajalci imajo kvote. LOT kvot. Pogosto pridejo v obliki mesečnih, četrtletnih in letnih ciljev za število avtomobilov, ki jih morajo zadeti.

To pomeni, da bi nakup vašega avtomobila lahko določil razliko med njihovim zastopnikom, ki bi dosegel svoj prodajni cilj in prodajalcu, ki je dobil dober letni bonus ali … no, ne delaš teh stvari.

Zato je decembra (natančneje zadnji teden v mesecu) najboljši čas leta za nakup avtomobila. Če želite narediti korak dlje, si morate ogledati, ali se lahko pogovarjate o avtomobilskem dogajanju na novoletni večer.

Po navedbah TrueCar, lahko dejansko prihranite do 8,3% cene na novem avtomobilu, če obiščete prodajno predstavništvo v novem letu namesto katerega koli drugega dne. To je zato, ker je to zadnji dan, ki ga ima trgovec, da bi naredil tako četrtletne kot letne cilje. Kot taki imajo maščobne nagrade na liniji, tako da želijo čim prej spraviti avtomobile iz vrat.

Recimo, da ste gledali prijeten rabljeni avto, ki je znašal približno 20.000 dolarjev. Če ste šli na letošnje večerje, ste se odločili za 1,660 dolarjev samo zato, ker ste šli tisti dan sami. Predstavljajte si, kaj bi lahko zaslužili, če ste jo sestavili odlična taktika pogajanj.

Bonus: Želite več nasvetov o tem, kako izboljšati svoje finance? Preveri mojega Končni vodnik za osebne finance.

Kaj, če ne morem čakati na december, da kupim avto?

Včasih potrebujete avto prej in ne kasneje. Če je tako, bi vsaj kupil v zadnjem tednu v mesecu (to storite na zadnji dan, če lahko).

Po Mike Rabkin, lastnik in ustanovitelj Od avtomobila do konca, je konec meseca odličen zaradi zgoraj omenjenih kvot, ki jih morajo prodati prodajalci avtomobilov.

"Ko vozilo potrebuje pomoč pri prodaji, je konec meseca pravi čas za nakup, če se pogaja o vozilu samem," pravi. "Ker prodajalci menedžerjev v prodajnih salonih imajo mesečno kvoto, da zadenejo in dobijo odškodnino, ali jo zadenejo ali ne."

Upoštevajte to dejstvo v mislih, ko vstopite v pogajalski proces.

Moj lokalni koncesionar ima dan dela / spominski dan / 4. julij / Hanukkah izpuščaj prodajo. Je to prevara?

Medtem ko se lahko ti ogromni prodajni dnevi zdijo bolj podobni kot karkoli drugega, dejansko ponujajo trdne prihranke, če se odločite za nakup.

Po navedbah Autotrader.com, številna avtomobilska podjetja ponujajo povratne posle in dobro finančno podporo za počitniške vikende, kar trgovcem omogoča, da izkoristijo in poskušajo privabiti nakup avtomobila s prodajo.

Torej, namesto da bi se odpravili na koledarja za roko za delavski dan vikenda, se boste morda želeli odpraviti na prodajalca avtomobilov, da bi ugotovili, kakšne sladke ukvarjate. Potem, seveda, pojdi na BBQ po vaši novi vožnji.

Najboljši dan v tednu za nakup avtomobila

Če želite dodatno optimizirati prihranke pri nakupu avtomobila, kupite avto v ponedeljek.

Večina ljudi ob nakupu avtomobilov vikend. Mnogi ne razmišljajo o tem, da bi sredi ponedeljka pripravljeni na pogajanja o trgovini s avtomobili.

V povprečju, ljudje prihranijo do.61% več pri nakupu avtomobila ponedeljek od nedelje (najslabši dan v tednu za nakup avtomobila). To se lahko zgodi, da vsakdo v nedeljo kupi avto.

Oglejte si grafikon spodaj, da si ogledate povprečni prihranek pri tržni ceni avtomobila po dnevu.

Nedelja 7.49%
Ponedeljek 8.10%
Torek 8.05%
Sreda 8.07%
Četrtek 8.08%
Petek 8.06%
Sobota 7.77%

(Vir: TrueCar.com)

BTW, novoletno noč je v ponedeljek v letih 2018, 2057 in 2063.

Dosega in ne za nakup avtomobila

Če želite še povečati svoje prihranke, obstaja več stvari, ki bi jih morali storiti (in kar se morate izogibati), ko gre za nakup avtomobila.

Kupite dober avto, ki bo trajal najmanj 10 let

Mnogi ljudje - še posebej mlajši ljudje, ki berejo to - bodo želeli dati prednost načinom, kako avto gleda nad kaj drugega. Namesto tega se morate osredotočiti na pridobivanje dobrih avtomobilov, ki jih boste lahko vozili za nekaj časa (po možnosti približno 10 let).

Avtomobili so dolgoročne naložbe, ljudje! To ni kot par čevljev, kjer jih boste samo leto ali dve nosili, preden boste dobili nov par. In kot par čevljev, avtomobil samo sčasoma postane slabši in manj dragocen. Tukaj je zapleten graf, ki pojasnjuje to.

Torej poiščite dober zanesljiv avto in vsekakor ne naredite, kar je ta bralec poskusil delati.
Torej poiščite dober zanesljiv avto in vsekakor ne naredite, kar je ta bralec poskusil delati.

Raziščite nedavne podiplomske spodbude

Veliko prodajalcev avtomobilov in avtomobilov ima fantastične programe za prvič kupce avtomobilov, ki so sveže iz šole. Te spodbude pogosto prihajajo v obliki velikih popustov ali posebnega financiranja novih gradov z dobrim kreditom.

Dva načina za iskanje teh poslov:

 1. Poguglaj. To bi dejansko moral biti prvi korak k vsem. Na preprostem Googlu poiščite nedavno diplomirani avtomobilski spodbujevalni program. Pravzaprav, Jaz bom to naredil zate.
 2. Vprašajte prodajalca. Ko se pogajate z vašim prodajalcem, se prepričajte, da jih vprašate, kaj ponujajo v obliki novih spodbud za avtomobile.

Ne predpostavljajte, da morate kupiti rabljeni avtomobil

Nakup rabljenega ni edini način, da prihranite denar na avtomobilu. Na dolgi rok lahko novi avto na koncu prihranite denar, če:

 1. Izberite pravi nov avto
 2. Pogajati se o nizki ceni
 3. Vozite jo dolgo časa

Raje bi dobil nov avto, ki je zanesljiv kot nakup rabljenega avtomobila, ki bo kmalu prekinil.

NE porabite proračuna za avto

Nastavite realističen ciljni proračun za svoj avto in ne preglejte. Drugi stroški se bodo pojavili - morda povezani z avtomobilom, morda ne. Ne želite končati težav, ker ne morete privoščiti mesečnega plačila avtomobila.

Vendar vam ni treba skrbeti za raztezanje, če imate eno stvar: A Conscious Spending Plan.

Bonus: Želite več nasvetov o tem, kako izboljšati svoje finance? Preveri mojega Končni vodnik za osebne finance.

Kupite avto svojih sanj z zavestno porabo

Čeprav je naslov za prodajo v najboljšem času v letu, da kupite avto, je odličen način za prihranek denarja, lahko poskrbite, da boste imeli še več denarja, da izvedete načrt porabe zavesti.

Tipičen način, kako si ljudje prihranijo denar za velik nakup, kot je avto, je običajno takšen:

 • Korak 1: Izrežite stvari, kot so lattes in odkupite kosilo vsak dan v upanju, da boste prihranili dovolj denarja.
 • 2. korak: Občasno dajte nekaj dolarjev v varčevalni račun.
 • 3. korak: Jama in se vrnite k nakupu kosila in lattes vsak dan.
 • 4. korak: Nehajte prihranite denar za avto, se počutite slabo zase in se vrnite na 1. korak.

Kaj, če bi vam povedal, da je sistem, ki vam omogoča natančno vedeti, koliko lahko porabite vsak mesec, pomaga pri avtomatizaciji vaših prihrankov, tako da vam tega ni treba storiti in vam omogoča, da vsak dan dnevno kupujete svojo najljubšo latte?

To je tisto, kar je načrt porabe zavesti. To je popolnoma isti sistem, ki ga je porabil moj prijatelj pet tisoč letno na čevlje.

Zdaj lahko občutim vašo pozornost na računalniškem zaslonu. Kako lahko vsakdo v svoji pravici porabi toliko čevljev vsako leto?

Razmislite o tem:

 1. Ustvari zdravo plačo.
 2. Na druge stvari ne porabi veliko.
 3. Ima vzpostavljen sistem, ki ji omogoča natančno vedeti, koliko lahko preživi vsak mesec.

Najpomembneje pa je, da je čudovita ljubi čevlje.

In njen sistem ji omogoča, da kupi 10-15 pari čevljev vsak mesec - pri čemer vsak od njih stane okoli 300 do 500 dolarjev za par.

Ko je investirala v njeno 401k in odplačala njena fiksna mesečna plačila, kot so najemnina in gospodarske javne službe, zakaj ne bi porabila denarja za nakup stvari, ki jih ima radi?

Za nakup avtomobila lahko uporabite isti sistem. Predstavljajte si, da boste lahko vstopili v trgovca in se z avtomobilom sprostili v avtomobilu svojih sanj in se počutili preprosto v tem, da ste ga lahko plačali.

Zato vam želim ponuditi brezplačno poglavje mojega New York Times najbolj prodajana knjiga Naučil te bom bogat.

V njej boste našli točen sistem, ki ga lahko uporabite, kar vam bo pomagalo, da boste zaslužili več denarja in začeli varčevati za super avto.

Vnesite svoje podatke spodaj in si oglejte poglavje brezplačno danes.

Priporočena: