Top Financial Samurai članki iz leta 2013

Kazalo:

Top Financial Samurai članki iz leta 2013
Top Financial Samurai članki iz leta 2013

Video: Top Financial Samurai članki iz leta 2013

Video: Top Financial Samurai članki iz leta 2013
Video: EP2 ShibaDoge Show With Guest Crypto Bull Talks Cryptocurrency Burn Meme Token NFT Green Candles 2023, Oktober
Anonim
Vedno sem radovedna, da ugotovim, kateri so najbolj brani in najbolj komentirajo članke v letu. Dejavniki temeljijo na spletnih iskalnikih, družabnih medijih in skupni odločitvi skupnosti. Z več kot tri milijone ogledov strani za leto so rezultati delni odraz družbe.
Vedno sem radovedna, da ugotovim, kateri so najbolj brani in najbolj komentirajo članke v letu. Dejavniki temeljijo na spletnih iskalnikih, družabnih medijih in skupni odločitvi skupnosti. Z več kot tri milijone ogledov strani za leto so rezultati delni odraz družbe.

Eden od mojih največjih ciljev kot pisatelj je hkrati vzgajati in izobraževati - ni enostavna naloga, ko gre za tako suho kot osebno financiranje! Vsak članek traja od ene ure do 10 ur za ustvarjanje. Torej, če vam je všeč članek, prosimo, pomagajte jim deliti prek družabnih medijev ali jih poslati e-poštnim sporočilom svojim prijateljem.

Odšel sem malo čez črto s številom člankov, ki so označeni, ker je vsak kot moj otrok. V člankih, ki jih je težko zamuditi, je raztresenih precej razlik. V kaminu na vrtu delujejo kot markerji za spominjanje, ko sem star.

Od približno 180 člankov, objavljenih leta 2013, sem obiskoval 35 najbolj gledanih in razpravljanih. Prosim uživajte!

TOP PREGLEDANI IZDELKI, PISANI V LETU 2013

1) Pojasnitev Zakaj je Median 401 (k) ravnotežje tako nizko - Ljudje resnično želijo ugotoviti, kaj je narobe z ameriškim najljubšim načrtom upokojitve. Bilo bi smiselno, če ne želite večno delati, morate prihraniti tono več denarja, vendar se to ne dogaja. Članek deli študije primerov različnih gospodarskih skupin o tem, kaj ljudi izklopijo iz mojega priporočenega 401 (k) zneska po starostni karti.

2) Koliko bi morala biti moja neto vrednost ali varčevanje z dohodkom - Obstaja priročen dandy grafikon na podlagi multiplikatorja dohodka za določitev vaše neto vrednosti ali prihrankov. Grafikon bi moral služiti kot dober vodnik, ne glede na to, koliko naredite, kakšno delovno izkušnjo ali starost.

3) Povprečna neto vrednost nad povprečnim poročenim parom - članek vsebuje tri glavne smernice za določitev povprečne neto vrednosti za finančno zavedne poročene pare. Obstaja zanimiva razprava o odnosih med bivanjem v vsakem od treh scenarijev, ki so bralci imeli. Vsi menijo, da so nad povprečjem, vendar vemo, da je to statistično nemogoče.

4) Priporočena neto vrednost dodelitve po starosti ali delovne izkušnje - Ni dovolj, da samo prihranite denar. Prav tako morate vložiti svoj denar, da upamo, da bo zagotovil pozitivno realno donosnost. Ta članek razbije moje misli o delnicah, obveznicah, nepremičninah, brez tveganja sredstev in vaši X Factor. Glej tudi: Pravilno dodeljevanje delnic in obveznic po starosti.

5) Prvi milijon bi bil najlažji: kako biti milijonar po starosti 30 - ta članek govori o sanjah v šampanjcih in kaviarskih želja za tiste, ki želijo doseči veliko v svojih 20-ih letih. Trdim, da bi bilo lažje postati bogato, če ste mlajši, ker imate več energije, več navdušenja, manj cinizma in se manj bojite tvegati.

6) Katera je boljša naložba: nepremičnine ali zaloge? - Iskren primerjava med dvema najpogostejša naložbenima razredoma sredstev. Moja osebna prednost je za nepremičnine, ker je manj čustvena. Všeč mi je oprijemljivost nepremičnin, davčne ugodnosti in zmožnost izboljšanja.

7) Kako bolje upravljati s svojim 401 (k) za uspeh pri upokojitvi - kljub temu, da je 401 (k) lojalen lahki upokojitveni instrument, je še vedno ena največjih pokojninskih sredstev srednjega razreda. Pokažem bralcem, kako ustvariti različne scenarije upokojitve, da bi bolje načrtovali.

8) Kako plačati malo ali brez davkov za preostanek svojega življenja - Po desetih letih plačevanja šestih davkov vsako leto sem se odločil, da odidem John Galta in protestujem z vladnimi odpadki. Če ste bolni za plačevanje davkov in zelo malo v zameno, potem bi to moral biti eden izmed vaših najljubših člankov.

9) Koristi pretvarjanja A 401 (k) Into A Rollover IRA - Po zapustitvi mojega dela leta 2012 sem pretvoril svoj 401 (k) v IRA. To je bil eden od najboljših potez, ker IRA prevračanje zagotavlja večjo prilagodljivost in več ton vlaganja odločitev. Tveganje je, da ste postali prikupni za trgovanje.

10) Kakšen občutek zgodnje upokojitve? Pozitivni in negativni - Tukaj je iskrena ocena zgodnjega upokojevanja prvega leta. Ni vse super. Lahko naredim spremljevalni članek vsako leto ali dve, da vidim, ali se moja čustva sčasoma spreminjajo.

11) Kako zgraditi pasivni dohodek za finančno neodvisnost - posodobitev 1,5 leta po pisanju, doseganje finančne neodvisnosti, ena od prihodkov rezina v času. Novi članek začne vključiti X Factor v pasivno enačbo dohodka. Resnično se trudim, da v pasiven dohodek vstopim z diskusijo o miselnosti, elementih ukrepanja in grafikonih. Naslednja posodobitev bo verjetno potekala čez eno leto in pokazala, kako sem prerazporedil sredstva CD-ja.

12) Kako ljudje živijo v manj kot šestih številkah v dragih mestih, kot so NYC? - Če želite živeti udobno (ne luksuzno) na mestih, kot so Manhattan, San Francisco, Hongkong, London, Pariz in Tokio, morate vsaj 100.000 $ letno. Sem preživel teden s svojim kolegom, ki naredi nekaj več kot 100.000 dolarjev, in potem, ko je povečal svoj 401 (k), kar je enako ~ 17% njegove plače, mu je vsak mesec ostalo malo z nobenim razpoložljivim dohodkom. Še vedno čakam na ljudi, ki živijo z manj, da poudarijo svoj proračun v gostujoči objavi, če je kdo zanima.

13) Naložbene alternative CD-ja: zakaj nisem več vlagal v CD-je - moj 10-letni rok pri metodični dodelitvi ~ 30% mojih prihrankov v dolgoročne CD-je se konča, ker so stopnje patetično nizke. 10-letni donos obveznic znaša približno 3%, 10-letni CD pa le okoli 2,5%. To absolutno nima smisla in več ne priporočam CD-jev. Precej raje bi obdržal svoj denar v 1-odstotnem računu na računu denarnega trga, ki je v celoti likviden in vlaga v muni sklad ali P2P.

14) Grozljiva delovna mesta, ki vam lahko postanejo obogatena - Slaba delovna mesta gradijo značaj. V slabših delovnih mestih, bolj boste cenili vaše prihodnje delo. Bolj ko cenite svoje delo, bolje boste storili, srečnejši boste in več denarja, ki ga boste ustvarili, dokler sčasoma ne izgorite in razmišljate o pomenu življenja.

15) Zneski subvencije po dohodkovnih mejah za zakon o ugodni skrbi - Obstajajo štiri tabele, ki prikazujejo zneske subvencij za Obamacare za samske, pare, družino treh in družino štirih. Tabele jasno kažejo, koliko vam bo vlada pomagala pri vzorec Silver Plan. Obamacare še vedno prehaja skozi množične naraščajoče bolečine, vendar je to darilo za podjetnike, ljudi, ki delajo na delovnih mestih, ki jih sovražijo samo zaradi svoje zdravstvene oskrbe, in zgodnjih upokojencev.

** Najbolj gledani članki v letu so nagnjeni k tistemu, ki se prvič objavijo v letu, ker imajo več časa za ogled.

NAJMANJ PRIPOMBE NA ČLANKE ZA LETO 2013

To so zabavni, osebni, visoko ocenjeni in včasih nasprotujoči si članki, ki sem jih napisal. Članki v tem razdelku izključujejo najbolj branje člankov, nad katerimi imajo vsi tudi veliko pripomb. Če nimam dobre mešanice eklektičnih člankov, da bi se lahko pogovarjali z več izobraževalnimi izdelki, bi verjetno izžigal veliko hitreje in to spletno mesto spremenil v brezobzirno pregledovanje izdelkov samo na spletnem mestu, ki bo postalo bogato. Potrebno je veliko dela, da nadaljujete, ko se ne plačate neposredno za vaše pisanje.

1) Občutek navzdol in v tem perfekturnem svetu (189 komentarji) - Vse sem povabil na svojo žalostno zabavo, in izgleda, da je prišla tona ljudi! Vzemi žalostne trenutke, ker sem iz neznanega razloga nezadovoljen. Moj um je željan biti optimist, verjetno zato, ker sem videl veliko trpljenja, ki so odraščali v tujini. Če pogledam nazaj v časih žalosti, me bolj cenijo sedanjost. Pravkar sem se vrnil s fantastičnega štiri tedenskega izletov v NYC in Evropo in padel v funk, podobno kot mačka po celodnevnem glasu.

2) Rise Of Stealth Wealth: Načini, kako ostati nevidni iz družbe (119) - Vse je v tem, da bi v letu 2014 ostali ključni elementi po tako velikem povečanju zalog in nepremičnin v letu 2013. Vrzel med izstopa iz rok. Vsak teden so v San Franciscu protesti proti tehniki za dvigovanje cen najemnin in izselitve zaradi njihovih visokih plač. Želim, da je Stealth Wealth naša tema za novo leto.

3) Dokaz, da je vaša telesna masa pretežno genetska in ne vaša napaka (111) - Kdo je vedel, da so ljudje tako občutljivi glede njihove telesne mase glede na vse, kar počnemo, postaja večji, medtem ko gospodarski razred še vedno postaja manjši. Ljudje, ki jih je najbolj prizadel ta članek, preživijo največ časa. Kako si upam, da si vzamejo svoja prizadevanja, da se prilegajo? Trdno verjamem, da imamo vsi genetsko določeni teži, ki jih bomo naravno nihali. Kako drugače pojasniš 400-odstotno zapornika ali debelega otroka? Zakaj večina prehrane in vadbene rutine ne obremenjuje teže? Ko sprejmemo materinjo naravo, postanemo bolj sočutni do tistih, ki v skladu z družbo nimajo oblike. Še pomembneje je, da se začnemo ljubiti samo takrat, kot smo!

4) Zakaj ljudje radi odkrivajo svoj dohodek? (100) - Jaz sem stara duša s starimi šolskimi vrednotami, ki delajo v novi starostni industriji. Čudno je, da ljudje, ki veliko več kot srednji ali povprečni dohodki za svoje območje ali starostno skupino nenehno šopirajo, koliko denarja naredijo. Bragging je tako izklopljen. Zakaj bi hoteli ugrabitelje in umore na svojem pragu? Zakaj bi želeli pritegniti več konkurence? Kdaj smo postali tako negotovi in neobčutljivi za trpljenje okoli nas? Tisti, ki so resnično bogati, ne potrebujejo pogosto napovedati svojega bogastva svetu.

5) Neto vredno pravilo za nakup avtomobila (100) - V mojem desetletnem pravilu za nakup avtomobilov (115 pripomb) je bilo veliko ljudi, ki si ne morejo privoščiti nakupa avtomobilov, za katere menim, da bi lahko tudi predstavil novo pravilo za ljudi, ki si lahko privoščijo avtomobile! Nekatere od komentarjev so tako napolnjene s sovraštvom, da so neverjetne! Rada imam avtomobile enako kot naslednika, vendar je finančna epidemija, koliko ljudi piha svoj denar za amortizacijo sredstev. Predstavljajte si, da ste investirali 35.000 dolarjev, ki ste jih plačali za avto na borzo pred letom dni. Zdaj bi imeli od 40.000 do 48.000 dolarjev!

6) Najboljši način za prihranek denarja (100) - Razmišljal sem o nakupu novega avtomobila, laptopa, ure in odtenkov, vendar sem se odločil, da ne bo porabil diapozitiva zaradi intenzivnega shajanja s strani skupnosti. Za vsakogar, ki želi prihraniti veliko denarja, napoveduje svoje želje javnosti in jih gleda, da vas preplavijo v skromnost.

7) Korelacija med številom kreditnih kartic je ena in neto vredna (94) - Tri kreditne kartice, ne več, če želite najboljši korak za vašo kreditno kartico. Ljudje, ki imajo smešno količino kreditnih kart, igrajo majhno ligo in ne bodo nikoli zgradili veliko bogastva.Obstaja tudi ena raziskava vprašanj, ki jo izpolni več kot 600 posameznikov, na katere bi morali odgovoriti, da testirajo mojo tezo.

8) Moj strah, da postanem oče (90) - Kratek članek, ki podrobneje govori o mojem strahu, da bi postal oče hčerki. Dinamika se zdi zelo nerodna, še posebej, ko hči postane najstnik. Všeč mi je vse povratne informacije od staršev.

9) Povprečna kanadska mreža gospodinjstev je velika! (85) - Kdo je vedel, da so Kanadčani tako bogati? Še ena odlična podatkovna točka, ki kaže, da obstaja več denarja zunaj, kot se zavedamo. Nedavno smo odkrili, da je povprečna dediščina, ki so jo pustili Avstralci, 501.000 dolarjev! Vsi mislijo, da so ZDA najbogatejša država na svetu, dokler ne vidijo, koliko Singapurcev, Kanadcev, Francozov in Skandinavcev počnejo in odhajajo. Socializem je verodostojno sredstvo za svetlejšo prihodnost!

10) Zakaj je bolje investirati v delnice rasti čez delnice (80) - Dividendne zaloge so popolnoma v redu. V glavnem portfelju pokojnin imam dober del dividendnih delnic, toda zato, ker sem upokojen in želim več prihodkov in manj volatilnosti. Če ste razmeroma mladi (pod 35 let) ali se ne vidite, da se upokojite še 25 let, sem veliko večji oboževalec zalog rasti z razlogi, določenimi v članku. Samo ne zamenjuj možganov z glasovnim trgom!

11) Kako najti bogatega moža, da se poročim s tabo (80) - Ženske privatno me vprašajo po elektronski pošti ali kadar se pijemo ves čas, ko ugotovijo, da pišem o osebnih financah. V svojih očeh dobesedno vidim bliskavice, ko začnejo sanjati dan, medtem ko se pijejo na svoje kozmopolitce. V članku so zelo odkrito spoznanja, kako bogati moški mislijo, da bi ženske, ki iščejo bogate moške, bolje povezujejo. Prepričan sem, da bo ta članek uspel ustvariti harmonične odnose za ljudi s sredstvi ali vašim denarjem nazaj!

12) Zgradite finančno orožje - 401 (k) Prispevki so manjši (80) - Vsakdo mora priti do varčevalne vojne, tako da bo njihov finančni oreh nekega dne vrnil več kot njihov letni dohodek. To je absolutno največji finančni občutek na svetu, ko si misliš, Zakaj delati, ko moj denar naredi več za mene, kot sem si lahko naredil?Preprost grafikon poudarja prelomno točko.

13) Koliko bi moral biti v mojem IRA v različnih starostnih obdobjih (78) - članek s smernicami, za katerega se zdi, da je dobil veliko razprave. Uporabljam osnovno matematiko za izdelavo mojih dveh grafikonov, zato nisem prepričan, zakaj je toliko debata. Toda, ko zaostajaš, boš našel načine, kako priti do izgovorov.

14) Zakaj so azijci ignorirali mediji, raziskovalne institucije in politiki? (76) Če azijci ne presegajo svoje teže v smislu zastopanja na elitnih univerzah, vodilnih vlog in bogastva, naj mediji, raziskovalne institucije in politiki ne bi več časa preživljali z učenjem iz azijskih kultur, da bi pomagali vsem? Zakaj se mediji še naprej osredotočajo na negativne učinke v družbi? Zakaj ne mislijo, da so tanki izšli z belim papirjem o petih stvareh, ki jih starši Azije ločijo od drugih manjšinskih skupin? V tem članku je nekaj zelo dobrih grafikonov.

15) Kako preprečiti sovražim, da vas sovražijo (75) - Vedno sem iskal haters, ker je osnovna šola zagotavljala večjo motivacijo. Resnično je enostavno obesiti, če sta oba starša z otokov. Haters pomagajo, da se počutim bolj živo in res uživam. Če nihče ne sovraži na tebi, kar pomeni, da se nihče ne briga. Ampak, če ste utrujeni od haters, potem ta članek bo pomagal. Zagotovil sem eno zelo preprosto, vendar učinkovito strategijo, s katero bi se s svojimi hrbtnimi stranmi znebili.

16) Glavni razlog, da delate in ne delate svojih davkov (75) - Predstavljam akronim FOCK svetu. Če želite FOCK, bi radi delali svoje davke.

17) Ne ustavi Fortune Lov - možnosti za ustvarjanje denarja so povsod! (75) - Članek z naslovom National Geographic pokriva vredno sliko! Zgodba o tem, kako sem v šestih mesecih naredil srečno vrnitev na eno zalogo in nato takoj začel iskati naslednjih pet let, ker sem se prestrašil. Če ste še vedno mladi, še naprej iščite naslednjo pot domov. Če ne, boste to obžalovali.

18) Kako izboljšati svoj kreditni rezultat na 800 ali višje (75) - 2013 je bilo leto, ko sem po 17-letnem vrednem gradbenih kreditih končno zlomil 800 kreditnih točk. Pokazal vam bom podrobne informacije o tem, kako se lahko pridružite tudi 800 klubu, polnim lepih ljudi in unicornov. Imajo celo LED televizorje in brezplačne kubanske cigare v kopaliških stojnicah.

19) Moj najslabši prijatelj je eden izmed najbogatejših ljudi, ki jih poznam. (65) - Kratek članek o moji prijateljici Jabir, star 35 let, ni delal dve leti in dovolj skrbi za svojo ženo in hčer. Živijo v stanovanju pod nadzorom stanovanja s svojo mamo. Naredi vse, kar ljubi vsak dan brezplačno, kar je igranje tenisa. Kadarkoli udari na zmagovalni strel na igrišču, pravi: "Za Obama!" Poleg ponovne prodaje iPhonov, ko se prvič izkažejo za dobička, sem se nedavno naučil, da vozi avtomobil Uber ponoči. Hvala bogu za motnje v tehnologiji!

20) Ali ne želim biti bogat samozastan? (62) - Mogoče ima družba vse narobe. Mogoče so bogati velikodušni, premišljeni in prijazni. Če ste bogati, lahko darujete veliko več denarja za dobrodelne namene. Zagotovo boste plačali veliko več davkov, ki se prerazporedijo, da bi pomagali drugim. Če ste bogati, lahko svojim otrokom zagotovite več priložnosti.Ni težko, da družinski izlet v Indijo za mesec dni priča ogromni revščini in svojim otrokom nudi več perspektive. Če vam ni treba skrbeti toliko za denar, imate več časa za pomoč drugim.

ZAGOTAVLJANJE IT UP

Za leto 2014 bom poskušal pisati krajše članke, ki so bolj pičli, bolj izobraženi in enostavnejši, saj je to tisto, kar se zdi najboljše na internetu. Preveč pišem, ker vem, da bom v prihodnosti pozabil nekaj podrobnosti, če jih ne bom napisal. je delno tudi moj dnevnik.

Opazil sem tudi, da je veliko lažje prepričati ljudi, da so varčen, kot pa prepričati ljudi, da ukrepajo, da bi zaslužili več denarja, čeprav jih lahko prihranite le toliko. Največji blogi o osebnih financah na svetu se ukvarjajo s skromnostjo. Pridobivanje denarja potrjuje potrpljenje, disciplino, študij in tveganje, ki jih vse ni zanimivo. Želimo enostavno slediti navodilom in čarobnim eliksirjem, tako da bom to poskusil dati.

ZAČETEK PRIHODNJE, KI IZVAJA BLOG

Že približno šest let sem že začel, zdaj pa sem dejansko zaslužil dober pasivni in aktiven tok prihodka. Največ 1% vseh delovnih mest na spletu generira 31% celotnega prometa. Povprečna starost prvih 1% delovnih mest je 2,3 leta. Z drugimi besedami, veliko pasivnih prihodkov je ustvarjenih.

Če uživate v pisanju, ustvarjanju, povezovanju z osebami na spletu in uživanju več svobode, poglejte, kako lahko nastavite spletni dnevnik WordPress v 15 minutah, kot je moj. Nikoli ne veš, kje boš potoval!

Vsakdo lahko sledi realističnemu poročilu o prihodkih potovalnega bloggerja
Vsakdo lahko sledi realističnemu poročilu o prihodkih potovalnega bloggerja

Pasica fotografa in oblikovalca Jai Catalana.

Posodobljeno za 2017.

Priporočena: