Najboljši 12-mesečni CD-ji leta 2018

Kazalo:

Najboljši 12-mesečni CD-ji leta 2018
Najboljši 12-mesečni CD-ji leta 2018

Video: Najboljši 12-mesečni CD-ji leta 2018

Video: Najboljši 12-mesečni CD-ji leta 2018
Video: Why are we happy? Why aren't we happy? | Dan Gilbert - YouTube 2023, December
Anonim

Staple za stabilnost, CD-ji so še vedno vitalno sredstvo za vaš celotni portfelj. Tukaj najdete najboljše 12-mesečne cene CD-jev.

Spletne banke, ki jih je večina vseh oglaševalcev oglaševala, ponujata najboljše 12-mesečne cene CD-jev. Ally je ena od teh bank. Vsekakor se je dobro opravilo, ki se je preoblikovalo iz nemirne banke GMAC, in pridobivala je dobra mnenja strank za svoje storitve. Toda spodaj smo našteti še številne druge banke kakovosti. Tukaj so najboljše dvanajstmesečne stopnje CD-ja, ki jih boste našli v letošnjem letu:
Spletne banke, ki jih je večina vseh oglaševalcev oglaševala, ponujata najboljše 12-mesečne cene CD-jev. Ally je ena od teh bank. Vsekakor se je dobro opravilo, ki se je preoblikovalo iz nemirne banke GMAC, in pridobivala je dobra mnenja strank za svoje storitve. Toda spodaj smo našteti še številne druge banke kakovosti. Tukaj so najboljše dvanajstmesečne stopnje CD-ja, ki jih boste našli v letošnjem letu:

Vlaganje v CD je odličen način, da denar varno in varno, medtem ko zaslužite trdno vrnitev. Eno leto CD-ji ne bodo prinesli več tisoč dolarjev obresti vsako leto, razen če boste vložili veliko denarja. Ampak so FDIC zavarovane za do 250.000 $ na vlagatelja in vam omogočajo, da prejmete zajamčeno obrestno mero, ki je na splošno višja od tistega, kar boste dobili z računom prihrankov ali denarnega trga.

Image
Image

CIT Bank - CIT je popolnoma odšel s tirnic. Zdaj ponujajo 12-mesečni CD z grozno stopnjo 2,50% APY. Ta stopnja je najvišja stopnja, ki jo boste našli le eno leto. Ker stopnje še naprej rastejo, je možno, da bo CIT izgubil krono za najvišjo obrestno mero, vendar za kratkoročno ne pričakujem, da bi kdo ponudil toliko, kot so.

Najnižji znesek depozita za CD-jev CIT znaša 1.000 USD in ponujajo pogoje od šestih mesecev do 60 mesecev. Prav tako ponujajo RampUp zgoščenke, kjer lahko povečate svojo obrestno mero enkrat na mandat (1-3 leta po dolžini). Najnižji depozit za to pa je robusten 25.000 $.

Image
Image

Ally Bank - Ally Bank ponuja tudi 11-mesečni brezplačni CD in ponujajo višje obrestne mere. Če imate za deponiranje 25.000 dolarjev, je obrestna mera dobra 1,50%. Za 5.000 dolarjev je obrestna mera dobra 1,25%, za nič manj pa 1,15%. Za tiste, ki deponirajo manj kot 5000 USD, bi bilo najbolje, da 1,75% APY na njihovem standardnem 12-mesečnem visoko donosnem CD-ju. Prav tako nima nobenega zahtevanega minimalnega stanja.

Ally Bank ponuja več kot le CD-jev. Ponujajo visokoznačen varčevalni račun, kreditno kartico z gotovinskimi nagradami, račun za spletno preverjanje in eno najboljših kreditnih kartic, ki so na voljo na trgu danes. Z bankami IRA, denarnimi trgi in celo spletnim diskontnim posrednikom se je Ally Bank od hipotekarnega hipotekarnega posojilodajalca (GMAC) preoblikovala v eno samo trgovino za skoraj vsak kavcijski depozitni račun.

Image
Image

Synchrony Bank - prej znan kot GE Capital, je Synchrony Bank skoraj na vrhu našega seznama z 2,25% APY za 12-mesečni CD. Če ste pripravljeni dati svoj denar še šest mesecev, vam lahko 18-mesečni CD nagradi z 2,40-odstotnim APY-jem (tako je lahko vreden 6 mesecev). Synchrony Bank ponuja razpon CD-jev od treh mesecev do petih let, minimalni depozit pa je 2.000 USD.

Spletni varčevalni račun Synchrony ponuja APY v višini 1,75% brez zahtevanega minimalnega pologa. Če iščete za upokojitev, lahko odprete tudi tradicionalni ali Roth IRA CD. Obrestne mere so enake kot pri CD-jev z visokim donosom, vendar z davčnimi ugodnostmi.

Image
Image

Marcus Bank - Marcus Bank ponuja najboljšo trenutno tečajno stopnjo na enoletnem CD-ju, ki ima izjemen 2,30-odstotni APY. Dejansko je Marcus Bank tudi edina banka na našem seznamu, ki ponuja šestletni CD-rok s 3,00-odstotnim APY-jem. Ta APY je najvišji od vseh vrst CD, ki jih ponujajo pet bank, ki jih vidite tukaj. Obstaja 500 USD minimalni depozit, potreben za odprtje CD-a, in se uporabljajo zgodnje umik sankcije.

Varčevalni račun Marcus Bank ima 1,80% APY in je ocenjen z DENAR revija kot najboljši samostojni račun za prihranke v letu 2016. Vendar pa je za razliko od nekaterih drugih bank Marcus Bank malo drugačen od drugih ponudb izdelkov. CD-ji in spletni prihranki so trenutno le njihovi spletni računi depozitov.

Image
Image

Odkrijte banko - Odkrijte Bank trenutno ponuja eno leto CD-ja z 2,25% APY. Ko delate na lestvici Discover CD, lahko obrestne mere dosežejo 2,95% (na 10-letni rok). Najmanjši depozit za odpiranje zgoščenke s CD-jem je $ 2500.

Odkrijte Bank tudi pred kratkim začeli račun za preverjanje z denarjem. Vsi imetniki računov lahko zaslužijo 10 centov na transakcijo, do 100 transakcij na mesec. To pomeni potencial za 120 $ na leto v denarju! Če ste sramežljivi v zvezi z lastno kreditno kartico in izkoriščanjem nagradnih programov, se ta vrsta računov odlično ujema. Nazadnje, račun Discover Discover ponuja trenutno 1,75% APY in nima minimalne zahteve za polog.

12-mesečni varčevalni račun za varčevanje z visokim donosom

Ko pogledate obrestne mere na tej strani, boste morda spraševali, "Zakaj ne bi samo obdržali svoj denar na spletnem varčevalnem računu?" Visok donosni računi imajo skoraj enake obrestne mere kot 12-mesečne cene CD-jev. Ali obstaja korist za blokiranje vašega denarja za eno leto, v primerjavi z enakim obrestim v tekočem računu?

Glavna prednost enoletnega CD-ja je v resnici, zaklepanje denarja stran. Obrestne mere niso zagotovljene s spletnim varčevalnim računom. Denar, ki ste ga shranili, lahko zasluži 1.30% APY danes in 1.15% APY jutri. Zaklepanje s hitrostjo pomeni eno celo leto, natančno veste, kaj dobivate. Iz istega razloga vsako leto predplačujem za svoje kurilno olje, tudi na CD-jem sem odvrgel denar.

Opomba urednika: Preverite lokalne banke za najboljše 12-mesečne cene CD-jev. Včasih se nacionalne blagovne znamke ne morejo ujemati s tem, kaj lahko zagotovi vaša banka po ulici.

Bank APY Najmanjša količina CD-ja Podrobnosti
CIT Bank 2.50% $1,000 Odprite račun
Synchrony Bank 2.25% $2,000 Odprite račun
Odkrijte banko 2.25% $2,500 Odprite račun
Goldman Sachs Bank ZDA 2.20% $500 Odprite račun
Ally Bank 2.10% $0 Odprite račun

Priporočena: