Barbie na seznamu svojih ikoničnih Malibu Dreamhouse za 25 milijonov dolarjev!

Barbie na seznamu svojih ikoničnih Malibu Dreamhouse za 25 milijonov dolarjev!
Barbie na seznamu svojih ikoničnih Malibu Dreamhouse za 25 milijonov dolarjev!

Video: Barbie na seznamu svojih ikoničnih Malibu Dreamhouse za 25 milijonov dolarjev!

Video: Barbie na seznamu svojih ikoničnih Malibu Dreamhouse za 25 milijonov dolarjev!
Video: Израиль | Тель Авив | Маленькие истории большого города 2023, September
Anonim

Barbie, najslavnejša lastnica na svetu, je pravkar navedla svoj neverjeten in ikoničen Dreamhouse Malibu za 25 milijonov dolarjev! Prostor s skupno površino 23.456 kvadratnih metrov, ki obsega 8.500 kvadratnih čevljev, eno spalnico in eno kopalnico, vključuje tudi zasebni vhod na 150 metrov nedotaknjene plaže Malibu. In čeprav je Malibu lahko veličasten, po več kot 40 letih življenja tam, Barbie je pripravljena na spremembo - tako se ta lutka premika!

Barbie Dreamhouse je vodilna deklica za glam, licenco za sanje in način igranja v urbani modi Barbie od njenega uvajanja leta 1962. Vedno je odsev časa, Barbie je prenovila in prenovila svojo Dreamhouse več kot 10-krat več desetletja, preoblikovanje iz prvotnega 1962 večbarvnega, vrtinčnega moda Mod do 2012 ultraglamen, sodobno-eleganten, tri-zgodba Dreamhouse.

Ponovno opredelite definicijo plaže, ki živi v tem bleščečem, sodobnem domu, kjer se stari Hollywoodski Glam sreča s prefinjeno California Casual. Zasnovan kot najboljša bachelorette sestavina, je kot nalašč za A-List celebutante ali zabavne mogul, ki se zabavajo, vendar se želi sprostiti, tako da se ukvarja z neverjetnimi pogledi na ocean.

Triaturni dom ima veliko življenjski prostor, vključno z glavno spalnico z balkonom s pogledom na ocean. Lastnost vključuje tudi čiste linije, super bleščečo končno obdelavo, luksuzne podrobnosti in visoki stropi, ki odlično uravnavajo znamenitost sončnih zahodov Malibuja.

Tloris enega edinstvenega zabavnika ponuja velikodušne stropove s 119 cm, roza kronsko oblikovanje, lesene talne obloge Pantone 219C in roza dvigalo, opremljeno z najsodobnejšim sistemom škripcev. Dvigalo ima tudi vrata, opremljena z Barbiejevo siloso s podpisom - funkcijo, ki jo lahko preprosto prilagodite osebnemu monogramu vsakega uporabnika!

Barbie Dreamhouse je edino premoženje v Malibu z resnično neoviran pogled na ocean - konec koncev, ima le tri stene - ustvarjanje vrhunsko kalifornijsko vzdušje s celoletnim notranjim in zunanjim bivanjem ter izvrstnimi pogledi od točke Dume do kraljevske ogrlice.

Roza Platform Kitchen je primerna za kulinarično kraljico, z roza granitnimi pulti, kuharskimi aparati in plastično hrano, ki nikoli ne pokvari.

Glavni spalnici suite obsega celotno nadstropje in ima dovolj udobja za razvajanje gal od kopalnice do postelje: parni tuš, ogrevani rožnati marmorni tla in seveda neprekinjeno prilagojeno omaro, ki ima več kot 2 milijardi parov pet, tisoče oblikovalskih oblek in številnih roza oblek.

Opremljen s senzorji in zvoki skozi ves čas, je to edini dom v Malibuu s samoplastičnim straniščem in ognjem, ki se počuti, tudi če ni. Diamantno okrašeni poudarki, kristalni lestenci, po meri ogledala, obnovljeni eksotični les, naravni kamen in beton dopolnjujejo roza infuzijo, sodobno opremo.

Da bi to dosegli, je ta prostor opremljen z dovolj prostora za shranjevanje palic za igrače na plaži, od deskarskih desk do smučarskih smuči in veliko prostora za parkiranje zasebnega roza letala - vse se prodaja ločeno.

Josh Altman iz Hilton & Hyland in Bravo's "Million Dollar Listing: Los Angeles" ima izjemno izključno navedbo.

Priporočena: