Bodite obveščeni o domovih, ki ležijo ob prihodu

Kazalo:

Bodite obveščeni o domovih, ki ležijo ob prihodu
Bodite obveščeni o domovih, ki ležijo ob prihodu

Video: Bodite obveščeni o domovih, ki ležijo ob prihodu

Video: Bodite obveščeni o domovih, ki ležijo ob prihodu
Video: Entryway makeover | Ikea hemnes hack + diy shiplap boards from mdf 2023, Oktober
Anonim

Kateri prejšnji lastniki in najemniki zapustijo, je lahko darilo - ali čudaško - to še naprej daje v vašem domu.

Nikoli ne veste, kaj so vas prejšnji prebivalci vašega novega doma morda pustili kot "darilo".
Nikoli ne veste, kaj so vas prejšnji prebivalci vašega novega doma morda pustili kot "darilo".

Bilo je starejše od mene. Imela je številke, ki niso sledile nobeni znani logiki. In izgledalo je, da se černobil pričakuje. Toda moj prejšnji najemodajalec je vztrajal, da je to popolnoma odlična (ampak super-stara šola) mikrovalovna pečica, poleg tega pa je bila pritrjena na kuhinjske omare, zato je ostala tam.

Vsak dom ima to zabavno stvar, ki jo morate vedno razložiti svojim gostom. "Ja, to je od ljudi, ki so bili tukaj pred mano." Nekoč je bil njihov "dar" za dom zdaj "ponovno" za vas.

Medtem ko bi nekateri ljudje nadomestili ta avokado-zeleni pomivalni stroj, je veliko najemnikov in lastnikov stanovanj prišlo, da zajame svoje domovino quirks prebivalcev preteklosti.

Telefonu Bogu

Lansko leto se je ustanovitelj podjetja Mannersmith Etiquette Consulting Jodi RR Smith preselil v stanovanje v Massachusettsu, v katerem je bila v kuhinji velika črna škatla. Tako je - rotacijski telefon.

"Načrtovali smo jo, da jo vzamemo, vendar smo jo zapustili, ker je to velik govorni kos, ko pridejo gostje," pravi. "In ko me družina vozi z bonerji, vzamem sprejemnika in pokličem Boga. "Zdravo, Bog, ja, jaz sem.""

Popolnoma pečeno izboljšanje doma

Agent RE / MAX, ki temelji na New Jerseyju, Ryan Gibbons je ugotovil, da je njegov dom prišel s kupom nikoli končanih projektov. "V hrbtni strani je bilo veliko skrilavca ter kaj je naredil?" Pravi Gibbons prejšnjega lastnika.

"Iztrgal je skrilavec in zapustil beton, ki ga je zaprl. Odstranil je tudi lepe zaslone na zadnji verandi in levo polovico gnilo. Vse to dela in denar, da bi nadomestili tisto, kar je iztrgal brez očitnega razloga."

Omare, ki so rezali gorčico

Agent William Raveis, agent iz Connecticuta, Dylan Walter, opozarja na stranko, ki je v kuhinji kupila hišo z gorčico v omarah. Stranke so nameravale obnavljati hišo, vendar jih je graditelj pustil vedeti, da je imel poseben slog kabineta podlago za fanove - in jih lahko preprodajo za precej peni.

"Na vratih omare so bili opremljeni z delujočimi gumbi, zato so se izkazali za še več", se spominja Walter. "Sprva so mislili, da bo šlo samo za grdo kuhinjo, vendar se je za moje stranke spremenilo v precej prijazno darilo za zapiranje!"

Slika popolna družina

Med obiskom šole v Oaklandu, CA, ustanoviteljica SimpleBra Madhavi Jagdish in njeni prijatelji so najemili hišo, ki je vključevala nekaj škatle, ki so ostala od prejšnjih najemnikov. Ena od škatle je vključevala uokvirjene družinske portrete, ki sta se Jagdish in njena sostanovalca odločila, da bodo obdržali.

"Mislili smo, da bi bilo smešno, da bi jih postavili in ljudem povedali, da so naše družinske fotografije," pravi. "Razmišljam, zavedam se, da je malo grozljivo, toda tisti ljudje na fotografijah so bili del naše družine za leto, v katerem smo živeli v tej hiši."

Rdeča, bela in modra po vsem

Portland, OR, pes trener Dawn Gilkison kupil hišo, ki se je izkazala za resnično patriotsko. V kuhinji so bili rdeči aparati, rdeči enamelni umivalnik, modri pulti, modra preproga in bele stene. Soba je imela še eno zabavo.

"V eni od kuhinjskih zidov je tudi razrezana niša - z električnim vtičem - s toasterjem", pravi Gilkison. "Na koncu smo postavili polico pred nišo."

Kaj so ti prejšnji prebivalci v vašem domu "preoblikovali"? Dajte v pripombe.

Priporočena: